WASP4
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 230
- Πόντοι
- 1
Εγώ έχω διαφορετική άποψη και θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έρθει η ώρα. Θα ρίξω άπλετο σπέρμα στο μυστήριο.Νομίζω ότι ούζα με Αντιγόνη πλέον δεν πίνει η Μαρίνα..
Εγώ έχω διαφορετική άποψη και θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έρθει η ώρα. Θα ρίξω άπλετο σπέρμα στο μυστήριο.Νομίζω ότι ούζα με Αντιγόνη πλέον δεν πίνει η Μαρίνα..
Εγώ έχω διαφορετική άποψη και θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έρθει η ώρα. Θα ρίξω άπλετο σπέρμα στο μυστήριο.
τηλεφωνο της κοπελλας που βρισκουμε?
Τηλεφωνο που βρισκουμε??Μην το σκέφτεσαι καθόλου, να τις πάρεις και τις δύο μαζί. Η Αντιγόνη είναι κανονικού αναστήματος, περίπου στα 38 νομίζω, κοκκινομάλλα, λευκό δέρμα, δυάρι στήθος, ωραίο κωλο, πολύ καλή συμμετοχή στο κρεβάτι, βαθύ και υγρό τσιμπούκι και παίζουν εξαιρετικά μεταξύ τους.
Να σου το λύσω εγώ για να μη μπαίνεις στον κόπο.Εγώ έχω διαφορετική άποψη και θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έρθει η ώρα. Θα ρίξω άπλετο σπέρμα στο μυστήριο.
βρε το ...υγειονομικο τερας...Δεν χαμπαριαζει τιποταΝα σου το λύσω εγώ για να μη μπαίνεις στον κόπο.
Τώρα κάνει ούζα με μια ομοεθνή της η οποία έχει γκόμενο έναν λεφτά και για αυτό το λόγο δουλεύει μεν αλλά λίγες ώρες στη ζούλα... Ώρες με το φως του ηλίου!
Ευχαριστώ Φίλε,όμως θα κάνω τον κόπο διότι αξίζει. Για τη Μίλα μας είπες, μήπως ξέρεις και για την Αντιγόνη αν παρτουζαρετε;Να σου το λύσω εγώ για να μη μπαίνεις στον κόπο.
Τώρα κάνει ούζα με μια ομοεθνή της η οποία έχει γκόμενο έναν λεφτά και για αυτό το λόγο δουλεύει μεν αλλά λίγες ώρες στη ζούλα... Ώρες με το φως του ηλίου!
Ευχαριστώ Φίλε,όμως θα κάνω τον κόπο διότι αξίζει. Για τη Μίλα μας είπες, μήπως ξέρεις και για την Αντιγόνη αν παρτουζαρετε;
Θα κανονίσω από σήμερα ραντεβού για τη Δευτέρα 04 Μαΐου με το κορίτσι μας μετά από την αποχή.
Τα ξενοδοχεία από τέλος Μάη και μετά.. Μαλλον.Βέβαια λογαριάζω κυριολεκτικά χωρίς τον ξενοδόχο. Δε θα έχει ανοιχτό ξενοδοχείο την 4 Μαΐου, επομένως δε θα γίνει τίποτα.