zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Δεν πειραζε φιλε...Και μην ανησυχεις, ο Βαγωνιας ειναι οκ τυπος... ;)Σορρυ για τα ορθογραφικα ρε φιλε.
πολυ Σαρακοστιανο σε βλεπω σημερα εσενα...αχ αυτά τα πστκα τα ¨τζηνς" τι θεμέλια βάζουν ... και τι μάτια βγαζουν
για παρτο αναποδα...προσπαθησε τη φιλη της μαζι με τη Μαρινα...Κατι θα γινει ετσι...Συνεχεις χυλοπιτες για να πετυχω μαρινα μαζι με φιλη της >
που θα παει?
Συνεχεις χυλοπιτες για να πετυχω μαρινα μαζι με φιλη της >
που θα παει?
Γινε λιγο πιο συγγεκριμενος στη γευση της χυλοπητας .... δε απαντα , δε ταιριαζουν οι ελευθεροι χρονοι σας , δεν εχεις καταφερει ποτε να την δεις, κατι αλλο ....
παντως για τριο πεταει τη σκουφια της ακομη και οταν καμια φορα δε δουλευει
για παρτο αναποδα...προσπαθησε τη φιλη της μαζι με τη Μαρινα...Κατι θα γινει ετσι...
Μονο η Μαρινα σου κανονιζει κονε με την μικρη Αντιγονη ;) ;) ;) , Αν καταφερεις και την πετυχεις σε βδομαδα που σηκωνει το τηλεφωνο , θα στο κανονισει σχετικα ευκολα , απλα πρεπει να την πετυχεις σε βδομαδα που θα εχει καβλες και ορεξη για δουλεια , ειναι κ βδομαδες οπως αυτη που ουτε καν σηκωνει τηλεφωνα , keep calling και θα την δεις την Αντιγονηδωσε λινκ αντιγονης τοτες
δεν ξερω καμια Αντιγονη...Αλλα αν ειναι αυτη που ηρθε στον υπνο μου προχτες, τοτε ανησυχω για σενα...και σε λιγο και για τα σχολια σου...Μονο η Μαρινα σου κανονιζει κονε με την μικρη Αντιγονη ;) ;) ;) , Αν καταφερεις και την πετυχεις σε βδομαδα που σηκωνει το τηλεφωνο , θα στο κανονισει σχετικα ευκολα , απλα πρεπει να την πετυχεις σε βδομαδα που θα εχει καβλες και ορεξη για δουλεια , ειναι κ βδομαδες οπως αυτη που ουτε καν σηκωνει τηλεφωνα , keep calling και θα την δεις την Αντιγονη
δεν ξερω καμια Αντιγονη...Αλλα αν ειναι αυτη που ηρθε στον υπνο μου προχτες, τοτε ανησυχω για σενα...και σε λιγο και για τα σχολια σου...
δεν ξερω καμια Αντιγονη...Αλλα αν ειναι αυτη που ηρθε στον υπνο μου προχτες, τοτε ανησυχω για σενα...και σε λιγο και για τα σχολια σου...
Εγω παλι τρόμαξα. ...
Αν απαντησει ποτε στο τηλεφωνο κερναω σφηνακια κ μπουρδελοτσαρκα... Σε μια βδομαδα κλεινω 1 χρονο προσπαθειας κ τηλεφωνικης χυλοπιτας..
προσεχε τι υποσχεσαι ;)Αν απαντησει ποτε στο τηλεφωνο κερναω σφηνακια κ μπουρδελοτσαρκα... Σε μια βδομαδα κλεινω 1 χρονο προσπαθειας κ τηλεφωνικης χυλοπιτας..
γΑν απαντησει ποτε στο τηλεφωνο κερναω σφηνακια κ μπουρδελοτσαρκα... Σε μια βδομαδα κλεινω 1 χρονο προσπαθειας κ τηλεφωνικης χυλοπιτας..