jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
γ
Εάν σου το κανονισω πληρωνεις παρτουζα η Μαρινα εσύ ο zd και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!
Κ γω κ γω
γ
Εάν σου το κανονισω πληρωνεις παρτουζα η Μαρινα εσύ ο zd και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!
Κ γω κ γω
;)εσυ εισαι gfeακιας.θα σε πεθανει η Μαρινα.
καλησπερα στην παρεα
Τι εξοδα εχει μια μπουρδελοτσαρκαΑν απαντησει ποτε στο τηλεφωνο κερναω σφηνακια κ μπουρδελοτσαρκα... Σε μια βδομαδα κλεινω 1 χρονο προσπαθειας κ τηλεφωνικης χυλοπιτας..
Αν απαντησει ποτε στο τηλεφωνο κερναω σφηνακια κ μπουρδελοτσαρκα... Σε μια βδομαδα κλεινω 1 χρονο προσπαθειας κ τηλεφωνικης χυλοπιτας..
δηλαδηη εμεις που δεν μενουμε αθηνα και κατεβαινουμε για λιγες μερες δεν παιζει να την πετυχουμε με τπτ ετσι?
απλα χρειαζεσαι λιγο τυχη γιατι δουλευει ασταματητα ,σε ρυθμους μπουρδελου, και δεν τους προλαβαινει ολους..δυσκολο να την βρουμε μαλλον...
Μπορει να μου στειλει καποιος το τηλέφωνό της;
Μπορει να μου στειλει καποιος το τηλέφωνό της;
μονο 1000 φορες ειναι γραμμενο εδω
γελας ρε φιλε? δεν ειδες τι παπαριες γραφει στις ανεξαρτητες και γιατι δε λεει ποια πηρε και τη γαμησε τρεις φορες?
εκει ειναι για γελια
Thank you. Αυτό είχα, και ήταν μονίμως κλειστό.
Εχεις πολλά κόμπλεξ. Θα σου συνιστούσα να σε δει κάποιος ψυχίατρος.το ευχαριστω δε θα στο πει γιατι αργησες
Εσυ θα μας πεις ποιος είσαι που θα με κρίνεις; Για γέλια εισαι εσύ που ασχολείσαι μαζί μου, πόσο μάλλον χωρίς να με ξέρεις και χωρίς να σου έχω κάνει κάτι.γελας ρε φιλε? δεν ειδες τι παπαριες γραφει στις ανεξαρτητες και γιατι δε λεει ποια πηρε και τη γαμησε τρεις φορες?
εκει ειναι για γελια
Δεν μου έδωσε κάποιος λάθος τηλέφωνο. Αναζήτηση έκανα στο google τις προάλλες και μου έβγαλε 1002 διαφορετικά τηλέφωνα.το τηλεφωνο της Μαρινας ειναι ενα...Οποιος σου εδωσε τα υπολοιπα 29 ειναι απλα ηλιθιος...