gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
δουλευει κι αλλου..Καλη τυχη!Αν ειναι λακομπα να παω εξω να την περιμενω...
δουλευει κι αλλου..Καλη τυχη!Αν ειναι λακομπα να παω εξω να την περιμενω...
τι ρομαντικός και μαλακίες, η μαρίνα θέλει πούτσα και ξύλοαπ οτι συζηταμε την προτιμαει γιατι ειναι ρομαντικος..
πούτσες μπλέ τύπε,τράβα,φόρα "κράνος" και όρμα,ούτε αγαπούλα είναι ούτε τίποτα,pse και άγιος ο Θεός!Λοιπόν όποιος πήγε μαζί της και του πήγε η κυρία να του παίξει ακα ρομάντζα ας το πει να τελειώνουμε..
Αυτά τα μου είπαν, πήγε το φιλαρακι μου, μου το είπε κάποιο πουλάκι, τα ακούω βερεσέ!
Ας πληροφορηθούμε και εμείς οι καποτάκιδες, αν είναι να την πουλεύσουμε..
Ακριβως οπως τα λες ειναι. Παραπολυ καλη και λεπτομερη περιγραφηaorate, γίνε ορατός κ δοκίμασε τη περιέργεια σου. η Μαρίνα δεν έχει καμία σχέση με αυτές κ τα σημεία που αναφέρεις.
Μιλφ με πολύ καλό σώμα, σφιχτό, στήθος 2,5άρι καλοφτιαγμένο θα έλεγα, με καλή αφή, κωλαράκι το ίδιο σφιχτό με το σώμα, το μόνο που χάνει λίγο είναι στο πρόσωπο που είναι λίγο άγριο αλλά σε καμία περίπτωση άσχημο κ αποκρουστικό. Πεντακάθαρη κ με φουλ διάθεση για γαμήσια.
Pse κατάσταση θα την χαρακτήριζα κ με λίγη προσπάθεια θα τη βρεις. Φώτος δεν παίζουν εύκολα. Στα 60 είναι σίγουρα στα vfm με αυτά που κάνει.
Καλημέρα
πούτσες μπλέ τύπε,τράβα,φόρα "κράνος" και όρμα,ούτε αγαπούλα είναι ούτε τίποτα,pse και άγιος ο Θεός!
εγω απλα σου ειπα θα δυσαρεστηθεις με το ψευτικο βυζι και με το προσωπο!
.......ok, θενκς μαν
.......
....... Ν συμπληρώσω...... νομίζης ότι είναι ή σχέση σου, κάνεις ότι θέλης μέ τήν κυρία
aorate, γίνε ορατός κ δοκίμασε τη περιέργεια σου. η Μαρίνα δεν έχει καμία σχέση με αυτές κ τα σημεία που αναφέρεις.
Μιλφ με πολύ καλό σώμα, σφιχτό, στήθος 2,5άρι καλοφτιαγμένο θα έλεγα, με καλή αφή, κωλαράκι το ίδιο σφιχτό με το σώμα, το μόνο που χάνει λίγο είναι στο πρόσωπο που είναι λίγο άγριο αλλά σε καμία περίπτωση άσχημο κ αποκρουστικό. Πεντακάθαρη κ με φουλ διάθεση για γαμήσια.
Pse κατάσταση θα την χαρακτήριζα κ με λίγη προσπάθεια θα τη βρεις. Φώτος δεν παίζουν εύκολα. Στα 60 είναι σίγουρα στα vfm με αυτά που κάνει.
Καλημέρα
πούτσες μπλέ τύπε,τράβα,φόρα "κράνος" και όρμα,ούτε αγαπούλα είναι ούτε τίποτα,pse και άγιος ο Θεός!
εγω απλα σου ειπα θα δυσαρεστηθεις με το ψευτικο βυζι και με το προσωπο!
σοφα λογια bro
Αν κ ουτε το βυζι με χαλασρ ουτε η φατσα
Για βυζι κ στηθος,καθενας με τα γουστα του
Το σιγουρο ειναι οτι τα σπαει...
δεν εννοω ρομαντικη ,αυτο που καταλαβες..Εννοω ..απροσεκτη με αυτους που ξερει..τι ρομαντικός και μαλακίες, η μαρίνα θέλει πούτσα και ξύλο
Ειναι πολυ απλο! γνωρισε τη καλα και θα παρεις τις απαντησεις σου..Λοιπόν όποιος πήγε μαζί της και του πήγε η κυρία να του παίξει ακα ρομάντζα ας το πει να τελειώνουμε..
Αυτά τα μου είπαν, πήγε το φιλαρακι μου, μου το είπε κάποιο πουλάκι, τα ακούω βερεσέ!
Ας πληροφορηθούμε και εμείς οι καποτάκιδες, αν είναι να την πουλεύσουμε..
πεστα ρε μεγαλε που λυσαξανε οτι ειναι γρια και ασχιμη. το μαρινακι ειναι super και για την ηλικια της και για τα λεφτα που ζηταειaorate, γίνε ορατός κ δοκίμασε τη περιέργεια σου. η Μαρίνα δεν έχει καμία σχέση με αυτές κ τα σημεία που αναφέρεις.
Καλημέρα
έτοιμοςΚανά link για το τηλ της ρε παιδιά?? Αν το έχει κάποιος ας μου στείλει p.m Ευχαριστώ.