seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
100%εισαι σιγουροσ αν θυμαμαι καλα οταν την ειχα συνατησει ειχαμε επικοινωνησει με vimper λες να λεμε για διαφορετικεσ μαρινες?
100%εισαι σιγουροσ αν θυμαμαι καλα οταν την ειχα συνατησει ειχαμε επικοινωνησει με vimper λες να λεμε για διαφορετικεσ μαρινες?
Δεν εχει ώρες. Όπου την πετύχεις.τι ώρες περίπου σηκώνει το τηλεφωνο για να την κλείσω?
Τατουάζ στην μέση της που πιάνει και γοφό ,ένας πύθωνας αρκετά μεγάλος .αφου τη πετυχα στο τηλεφωνο μετα απο πολλες προσπαθειες, αισθανθηκα οτι με αλλη γυναικα μιλησα και αλλη ηρθε στο δωματιο, ευχαριστημενος εμεινα απ τη συνευρεση αλλα καπου μπερδευτηκα, γ αυτο ρωτησα για το τατουαζ, μηπως ειναι 2-3 κοπελες και παιζουν μπαλα incognito, ξερω ακραιο αλλα μου περασε απ το μυαλο και μου περναει ακομα...
Ο φίλος έχει δίκιο ,το κινητό της παλαιό ,viber κλπ ξέχνα τα δεν παίζουν ,εκτός αν έχει δώσει το προσωπικό της τλφ σε πελάτες της ( πολύ χλωμό το βλέπω αυτό γιατί δεν το δίνει σε πελάτες στο οποίο όντως έχει viber ).εισαι σιγουροσ αν θυμαμαι καλα οταν την ειχα συνατησει ειχαμε επικοινωνησει με vimper λες να λεμε για διαφορετικεσ μαρινες?
Τελευταία φορά που συναντήθηκα μαζί της ήταν πριν τις γιορτές (περίπου 20 Δεκεμβρίου).Παιδιά με μαρίνα τι γίνεται δουλεύει αυτό το διάστημα την έχει πάρει κανείς???γτ είναι άφαντη δε την βρίσκω εδώ κ καιρό
Μαρίνα γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα
Καλησπέρα συναγωνιστές αν επιτρέπεται μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Μαρίνας;
Δε το σηκώνει κ ποτέ.. απαράδεκτη
Με τα φεγγάρια της είναι , αλλά μερικές φορές το σηκώνει στα μπαμ το τηλ κι εκεί πρέπει να της χωθεις άμεσα και να δώσετε ώρα και μέρος αλλιώς πέταξε για αλλού η ύαινα !!!μάλλον είναι με τα φεγγάρια της
Με τα φεγγάρια της είναι , αλλά μερικές φορές το σηκώνει στα μπαμ το τηλ κι εκεί πρέπει να της χωθεις άμεσα και να δώσετε ώρα και μέρος αλλιώς πέταξε για αλλού η ύαινα !!!
μάλλον είναι με τα φεγγάρια της
Κ ναι επιτέλους η μαριναρα το σήκωσε.. αναμένεται αλλο ένα επικο ραντεβού!!!!
Θα το πρεσαρω μετά να μη την χάσω γτ χάνεται εύκολα..το πατομουνοτυχερός είσαι