nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
μαγκες αν υπαρχει τηλ στειλτε το σε pm παρακαλω
μαγκες αν υπαρχει τηλ στειλτε το σε pm παρακαλω
Τι είναι αυτή η Μαλακια ρε παιδιά με το τηλέφωνο. Βάλτε στο google Μαρινα60 sex και θα το βγάλει για όσους βαριούνται. Έλεος κάθε τρεις μέρες είναι κάποιος που ζητάει το τηλ.
Τύπε αγανάκτησες.... ΔικαιολογημέναΤι είναι αυτή η Μαλακια ρε παιδιά με το τηλέφωνο. Βάλτε στο google Μαρινα60 sex και θα το βγάλει για όσους βαριούνται. Έλεος κάθε τρεις μέρες είναι κάποιος που ζητάει το τηλ.
το οτι ειναι πολυ ευκολο να κλεισεις ραντεβου. σηκωνει το τηλ αμεσως.Όσοι την έχετε παρει ποιο είναι τ δυνατό της σημείο, η πιπα της;
το οτι ειναι πολυ ευκολο να κλεισεις ραντεβου. σηκωνει το τηλ αμεσως.
δεν την έχω πάρει αλλά το επιβεβαιώνωτο οτι ειναι πολυ ευκολο να κλεισεις ραντεβου. σηκωνει το τηλ αμεσως.
΄τί ψάχνεις τώρα σύντροφε...θα την παντρεφτείς?Υπάρχουν κάπου φωτογραφίες της Μαρίνας?
Να μην ξέρω τι θα πάρω?΄τί ψάχνεις τώρα σύντροφε...θα την παντρεφτείς?
Υπάρχουν κάπου φωτογραφίες της Μαρίνας?
αφου τη πετυχα στο τηλεφωνο μετα απο πολλες προσπαθειες, αισθανθηκα οτι με αλλη γυναικα μιλησα και αλλη ηρθε στο δωματιο, ευχαριστημενος εμεινα απ τη συνευρεση αλλα καπου μπερδευτηκα, γ αυτο ρωτησα για το τατουαζ, μηπως ειναι 2-3 κοπελες και παιζουν μπαλα incognito, ξερω ακραιο αλλα μου περασε απ το μυαλο και μου περναει ακομα...Και τηλέφωνα σηκώνει ( όταν μπορεί ) και μηνύματα απαντάει και κάνει ραντεβού . Το τλφ της είναι εύκολο στην εύρεση ,γκουγκλάρετε το Μαρίνα 60 . Είναι τρομερό σκυλί του πολέμου ,όσο για το τατού της είναι ένας Πύθωνας ,έτσι ακριβώς σε πιάνει όταν έρχεται σε οργασμό .
Φίλε καλή χρονιά. Η Μαρίνα έχει ένα αρχαίο κινητό με κουμπιά. Οπότε Βαιμπερ και τα συναφή τα ξεχνάς. Γενικά απαντά, εάν είσαι τυχερός, μόνο σε κλίση.Παιδια απο οτι καταλαβαινβω εχει επιστρεψει στην ενεργο δραση αλλα δυσκολα καποιος την βρισκει ξερετε αν απαντασει σε μηνυματα π.χ βιμπερ η να παλεθω με κληση τηλεφωνου ευχαριστω.
εισαι σιγουροσ αν θυμαμαι καλα οταν την ειχα συνατησει ειχαμε επικοινωνησει με vimper λες να λεμε για διαφορετικεσ μαρινες?Φίλε καλή χρονιά. Η Μαρίνα έχει ένα αρχαίο κινητό με κουμπιά. Οπότε Βαιμπερ και τα συναφή τα ξεχνάς. Γενικά απαντά, εάν είσαι τυχερός, μόνο σε κλίση.