petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Ουκρανεζα ηξερα κι εγω οτι ηταν.ρωσιδα ειναι
Ουκρανεζα ηξερα κι εγω οτι ηταν.ρωσιδα ειναι
ετσιΟυκρανέζα είναι η Μαρίνα τύποι και σκέτη καύλα. Το καλύτερο αρχιδογλείψιμο !!!!
Καλησπέρα! Δουλεύει; Ξέρουμε; Καλεί το κινητό αλλά
Η Μαρινάρα δεν σταματάει ποτέ ??Καλησπέρα! Δουλεύει; Ξέρουμε; Καλεί το κινητό αλλά γιόκ κλασσικά.
αυτή είναι η μαγκιά της ..Ποτε δεν ειχε φωτο η Μαρινα φιλε μου !!!
εχεις δικιο ηταν πολυ δυσκολο να το βρεις. σε νιωθω.Κάποιο τηλ?
Πλακα μας κανεις τυπε ετσι;;;Πως θα βρω το τηλ της Μαρινας;
Βαζεις δυσκολα στον φιλο μας !!!Συναγωνιστή ένα μύνημα πάνω κοιταξε
έλα ντε!Πως θα βρω το τηλ της Μαρινας;
αρχιζω να αναρωτιεμαι αν οσοι βρηκαν το τηλεφωνο θα ξερουν πως να γαμησουν.Μου φαίνεται ότι η καύλα αποσπά τόσο πολύ την προσοχή που δεν βλέπουν τα προφανή
καλά κατσε πρωτα να την βρουνε ...και μετα ξερει αυτη πως να τους γαμησειαρχιζω να αναρωτιεμαι αν οσοι βρηκαν το τηλεφωνο θα ξερουν πως να γαμησουν.
Ειναι δοκιμασια για λιγουςΠως θα βρω το τηλ της Μαρινας;
μαλλον αυτο που λες θα γινει,γιατι αν κρινω απο τη στραβομαρα που εχουν τοτε μαλλον δεν......καλά κατσε πρωτα να την βρουνε ...και μετα ξερει αυτη πως να τους γαμησει
το κορίτσι πάντως είναι μάχιμο ..μαλλον αυτο που λες θα γινει,γιατι αν κρινω απο τη στραβομαρα που εχουν τοτε μαλλον δεν......
Χαχαχα πολύ βλάκες υπάρχουνΠλακα μας κανεις τυπε ετσι;;;
Ναι ειναι πολυ μπροστα η γυναικα ρε πραγματικα γαμιεται χωρις μα και μου ρουφαει και την τελευταια σταγονα,στα 60 ειναι υπερ-VFMαυτή είναι η μαγκιά της ..
Χωρίς να έχει φωτό, κατάφερε να έχει 178 κριτικές και χωρίς να σηκώνει τηλέφωνα (ευτυχώς έχει ταλέντο να σηκώνει άλλα πράγματα) !!
ποια άλλη το έχει αυτό το επίτευγμα ?
Σταθερή τιμή κ αξία, όπως λένε κ οι μορφωμένοι " στην φθήνεια είναι ο παράς"
(Γελάω με μερικές ντίβες που μετά από ένα καλό 3μηνο στην πιάτσα, αμέσως τσιμπάνε την τιμή 20 με 30 ευρώ πιο πάνω..κ το Μαρινάκη τόσα χρόνια ίδια τιμή.. Κοντεύω να κλείσω 10ετια πλάκα πλάκα )