Stasino
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2020
- Like
- 630
- Πόντοι
- 81
Παρτην κ δεν θα το μετανιωσεις
Παρτην κ δεν θα το μετανιωσεις
πολυ καλο ντουετομπορει να περιγραψει καποιος πως ειναι η φιλη της που κανουν ντουετο μαζι σε σχεση με την μαρινα (εμφανησιακα αλλα και στο κρεβατι);
Χρόνια πολλά φίλε μου!Kalispera, xronia polla se olous.
Opoios mporei na moy steilei to tilefono tis Marinas tha to ektimousa!
όχι!τα χρήματα για 1 ώρα!το 60 συμβολιζει την ηλικια της ?
H φίλη της πως είναι; καλή ή μπαζο;Εμφανισιακά είναι ψιλό χάλια αλλά αυτό που θα σου κάνουν θα σου αρέσει. Anal κάνει η φίλη τής.
Και το γεγονός ότι δεν απαντάει εύκολα σε κάνει να τη θες ακόμα πιο πολύ...αξιζει το μαρινακι,αν την πετυχεις στο τηλ.
θα σε ρουφηξει ορθιο τυπεαξιζει το μαρινακι,αν την πετυχεις στο τηλ.
ετσι ειναι !Η Μαρίνα όταν καβαλουσε τον πουτσο έτρεμε όλο το δωμάτιο. Μοναδική περίπτωση λυσσαρας πουτανας. Συμφωνώ ότι αξίζει. Μόνο λίγο δύσκολη στην επικοινωνία.
ετσι ειναι !
διαβασε την προσφατη κριτικη του GIORGIO222Την έχει πάρει κανείς πρόσφατα; τηλεφωνώ και δεν απαντάει
Πριν καιρό που ειχα συναντήσει την Μαρίνα στο γνωστό ξενοδοχείο στο Φάληρο, μου γνώρισε πριν φυγω την φίλη της. Την ειδα για λίγο ντυμένη φυσικα. Κοντούλα,με μεγάλη λιγο περιφέρεια...τιποτε το αξιομνημόνευτο...αλλα ίσως στο κρεββάτι να δίνει περισσότερα...εμφανισιακά όμως δεν λεει και πολλα...H φίλη της πως είναι; καλή ή μπαζο;
ετσι οπως τα λες ειναι ! εμφανισιακα τιποτα το αξιομνημονευτο η Αντιγονη , ομως καλη στις υπηρεσιες τηςΠριν καιρό που ειχα συναντήσει την Μαρίνα στο γνωστό ξενοδοχείο στο Φάληρο, μου γνώρισε πριν φυγω την φίλη της. Την ειδα για λίγο ντυμένη φυσικα. Κοντούλα,με μεγάλη λιγο περιφέρεια...τιποτε το αξιομνημόνευτο...αλλα ίσως στο κρεββάτι να δίνει περισσότερα...εμφανισιακά όμως δεν λεει και πολλα...