kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 285
- Πόντοι
- 2.287
αγαπητε συναγωνιστη εχεις δικιο αν το παμε ετσι η αναστασια ρου και η κυρια εφη επρεπε να στοιχίζουνε 10 εωρω το διωροερώτηση:
εναι δυνατόν η Μαρίνα60, μια γυναικάρα 1,75 μιλφάρα με πρόγραμμα βγαλμένο απο τσόντα να στοιχίζει 60 ευρώ
και η Μαρία Μολδαβή μια κοντούλα αδύνατη μιλφ που το μόνο που κάνει καλά είναι πίπα να στοιχίζει 80 ευρώ???
εεεε?????
Ειναι, Τιμημενε! Ειναι!ερώτηση:
εναι δυνατόν η Μαρίνα60, μια γυναικάρα 1,75 μιλφάρα με πρόγραμμα βγαλμένο απο τσόντα να στοιχίζει 60 ευρώ
και η Μαρία Μολδαβή μια κοντούλα αδύνατη μιλφ που το μόνο που κάνει καλά είναι πίπα να στοιχίζει 80 ευρώ???
εεεε?????
Δεν καλοκαιριασε ακομα...Εκφρασου ελευθερα σκορπιε!Αχ θα γινω μαυρο πρόβατο και δεν το θέλω καλοκαιριάτικα
Δεν καλοκαιριασε ακομα...Εκφρασου ελευθερα σκορπιε!
Αν αξιζει λεει!Δεν ξέρω αν αξίζει.
Ασε ρε αρχηγε μη φαω κανα Mute....οχι τπτ αλλο αλλα εγω δεν εχω και κλωναρι μετα.Αν αξιζει λεει!
Μην φοβάσαι ρε Πασχάλη....Ασε ρε αρχηγε μη φαω κανα Mute....οχι τπτ αλλο αλλα εγω δεν εχω και κλωναρι μετα.
Μην φοβάσαι ρε Πασχάλη....
Μίλα ελεύθερα..
Τυπε ειναι από μια διαφημηση,παλιά..Ποιος είναι ο Πασχάλης?
Τα πάμε αυτά Τζίμη..δηλαδη κατερινα δεν υπαρχει??
μονο αντι??
Τα πάμε αυτά Τζίμη..
Μια Ρωσίδα δεν θυμάμαι ονομα που πάει μόνο στο "ιδρυμα νεότητας" και μια νανα Ελληνίδα (που δεν λέει πολλά πράγματα)παίζει αναπληρωματική,όταν την Αντιγόνη την τσούζει ο πωπος της...
Οχι φίλος,πλακα μας κανεις, ετσι?????
πες οτι βαριεσαι να ψαχνεις....Οχι φίλος,
δεν βλέπω γλομπεο προφίλ
και το νήμα είναι λίγο χάος!
Ωω τι καλούλης