jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
φιλαρακο, αν εχεις να πεις καμια πληροφορια δεκτη. τα παπατζιλικια και αυτος ο τροπος στους ομοιους σου τους αγαμητους
χονδρο :S
φιλαρακο, αν εχεις να πεις καμια πληροφορια δεκτη. τα παπατζιλικια και αυτος ο τροπος στους ομοιους σου τους αγαμητους
Ωωωωωχχχ ρε Τζιμη.....Ας διαβασουν τα μαλακισμενα εδω μεσα...ολα τους τα εχουμε δωσει....Ας ενημερωθουν και αν θελουν γαμανε, αν δεν θελουν καυλαντιζουν....
αναλογα ποιος την κανει Τζιμη.....ε κ η καυλαντα στο παιχνιδι ειναι
αναλογα ποιος την κανει Τζιμη.....
Ποιος ειπε οτι ειναι για τον πουτσο?
Χτες έγινε το "come to see" με κοκκινομάλλα Αντι και πυραυλιασμένη Μαρίνα
Χάθηκε η μπάλα στην εξέδραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
...αφού το'χεις γλεντήσει κι'εσύ αυτό το έργο
δεν χορταινεται με τιποτα
πρεπει να ξανακανονισω
red hair η αντι??
πραγματικα φαντασια να χεις μονο και ολα γινονται !!!πιό κόκκινο πεθαίνεις....
Ρε συντροφε στο βούρκο, ποσο πάει το μαλί για το παρτούζομα και με ποιες διαδικασίες το κλείνεις?Χτες έγινε το "come to see" με κοκκινομάλλα Αντι και πυραυλιασμένη Μαρίνα
μαλι=60χ2Ρε συντροφε στο βούρκο, ποσο πάει το μαλί για το παρτούζομα και με ποιες διαδικασίες το κλείνεις?
Αχόρταγε... Χαχαχα...
Ρε συντροφε στο βούρκο, ποσο πάει το μαλί για το παρτούζομα και με ποιες διαδικασίες το κλείνεις?
Πες μου ότι κάνει squirt και η Αντι να κλείσω duo ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!Χτες έγινε το "come to see" με κοκκινομάλλα Αντι και πυραυλιασμένη Μαρίνα
Προφανώς και απαιτείται το τηλεφώνημα, αλλά ρωτάω αν το κανονίζει η Μαρίνα αυτό, ή πρέπει να βρω και το τηλέφωνο του άλλο μέλους για να το οργανώσω. Επίσης παίζουν και λεσβιακά τα κορίτσια ή απλά παίζω μόνο εγώ μεταξύ τους. Πάντως σε ευχαριστώ λεβεντάκο μου για την γρήγορη απάντησή σου.μαλι=60χ2
διαδικασιες = παίρνεις τηλέφωνο