zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
όχι.υπαρχει πραγματικη φωτογραφια της μεσα στισ 199 σελιδες??
όχι.υπαρχει πραγματικη φωτογραφια της μεσα στισ 199 σελιδες??
Αστα αυτα! Να δινεις απαντησεις σε ποστ που πρεπει και οχι εδω ...γιατι σου ξεφυγε αυτο? Γιατι δεν γραφεις και εκει για την Μαρινα? Γιατι την κοπανησατε ολοι εκει που ισως θα επρεπε να μεινετε και να απαντησετε? Γιατι εφησες ενα δυο μαλακες να την ξευτιλιζουν μεσα σε αλλα νηματα?Το καλύτερο κορίτσι η Μαρίνα60 !
Για σερβιτσιο και τα λοιπά έχουν γραφτεί πολλάκις!
εγω παντως μια προσπαθεια εκανα και εκλεισα αμεσως παρτουζα το ιδιο βραδυ και ηταν απο τις καλυτερες που εχω κανει
ναι, απο τοτε που τις γαμησε ο δημητρακης, ειναι δύσκολο να τις βρεις....ή μια ιδίως, πονάει ακόμα!
Αστα αυτα! Να δινεις απαντησεις σε ποστ που πρεπει και οχι εδω ...γιατι σου ξεφυγε αυτο? Γιατι δεν γραφεις και εκει για την Μαρινα? Γιατι την κοπανησατε ολοι εκει που ισως θα επρεπε να μεινετε και να απαντησετε? Γιατι εφησες ενα δυο μαλακες να την ξευτιλιζουν μεσα σε αλλα νηματα?
Που αναφέρεσαι δε πήρα πρέφα κάτι, ποια νήματα, έχω χάσει επισοδια
μαλλον εδω οχιΜάγκες υπάρχει κανονική φωτό της Μαρίνας πουθενά;
καλα τα λες!φίλε το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. ήρθε να με φιλήσει και μύριζε πουτσίλας από τον προηγούμενο. τι να πω δεν καταλαβαίνουν ότι είναι θέμα προσωπικής υγιεινής τους και σεβασμού του πελάτη? λίγο listerine δεν κάνει κόπο, αλλά τι ψάχνω, έχω δει και έχω δει...
Παιδια ψαχνω ενατηλ.της Μαρινας...Ας με βοηθησει καποιος...
Παιδιά κι εγώ θα ήθελα το τηλέφωνο της Μαρίνας όποιος το έχει.
εεεετσι, βαγωνια!στο δινω αν το ανταλλαξεις με κατι καλο
Το να βρεις το τηλέφωνό της είναι εύκολο, το να βρεις την ίδια πάλι... άστα να πάνε...