haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
ουτε στο σαιτ μπαίνειοχι δεν ασχολειται
ουτε στο σαιτ μπαίνειοχι δεν ασχολειται
και σε είχα για γκουρού.οχι δεν ασχολειται
και σε είχα για γκουρού.
Η Μαρινα60 οπως και η Αννα590 και κανα 2 ακομα ανεξαρτητες ειναι απ τις πιο δυσκολες περιπτωσεις να της πετυχεις και να κλεισεις ραντεβου μαζι τους , μεχρι και ανοιχτο το κινητο να εχουν παλι πολυ δυσκολα το σηκωνουν , μεχρι και εμας που ειμαστε παλια στανταρακια τους και μας εχουν αποθηκευμενους στα κινητα τους , μερικες φορες πολυ δυσκολα το σηκωνουν κε σε εμας :- :- :-Καλησπερα σε ολους..αντιγωνη ηθελα να πω..εχω καταλαβει το ειναι πολυ πολυ δισκολο να την βρεις...καλα να περνατε ολοι παιδια και καλα
γιατι δυσκολο ειναι να το βρουν μονοι τους?Όποιος επιθυμεί το τηλέφωνο της Μαρίνας μπορεί να μου το ζητήσει με π.μ.
Θα χαρώ να βοηθήσω!
Δεν είναι όλοι σαν το μεγάλο Γκουρού!
Τα σέβη μου!
Οκ!!!Ορθως και δικαιως με ειχες και μπορεις ανεμποδιστα να εξακολουθεις να με εχεις, γιατι απλα ειμαι κι ετσι με αποκαλουν εδω και πολλες δεκαετιες φιλτατε....
σου έστειλα p.m. όσο για το squirting.....Πώς μπορούμε να βρούμε το τηλέφωνο της Μαρίνας60?
Κάνει αληθινό Squirt ?
Πώς μπορούμε να βρούμε το τηλέφωνο της Μαρίνας60?
Κάνει αληθινό Squirt ?
σου έστειλα p.m. όσο για το squirting.....
παντα προθυμος γιγαντα
Διαβασε λιγο πιο πανω φιλε
Ευχαριστώ, να σαι καλά. Προσπαθώ, αλλά δεν...Μάλλον είναι κι αυτή ...της υπομονής.
της πολλης υπομονης θες να πεις.
ασε που εκλεισε ως γυναικα και callgirl απο τοτε που την πηρε καποιος γνωστος εδω,σε διπλο με την Αντιγονη.τι να κανουμε εμεις οι αμοιροι μετα?
ναι, απο τοτε που τις γαμησε ο δημητρακης, ειναι δύσκολο να τις βρεις....ή μια ιδίως, πονάει ακόμα!της πολλης υπομονης θες να πεις.
ασε που εκλεισε ως γυναικα και callgirl απο τοτε που την πηρε καποιος γνωστος εδω,σε διπλο με την Αντιγονη.τι να κανουμε εμεις οι αμοιροι μετα?
ναι, απο τοτε που τις γαμησε ο δημητρακης, ειναι δύσκολο να τις βρεις....ή μια ιδίως, πονάει ακόμα!
μη μου το χαλας τωρα. προσπαθω να δημιουργησω ενα μυθο