zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
re c, το αλλο το επιασες που ειπε????12ωρο θα δουλευει η κυρα του και ο ζαβολιαρης ψαχνει να
re c, το αλλο το επιασες που ειπε????12ωρο θα δουλευει η κυρα του και ο ζαβολιαρης ψαχνει να
Ποιο...για πμre c, το αλλο το επιασες που ειπε????
Σβηστηκε...Οκ καλα κανανε...Αρα ακυρο....Ποιο...για πμ
Με την Μαρινα ουτε τριωρο δεν θα βγαλεις!!! Και ενα κουτι βιαγκρα να κουμπωσεις δεν υπαρχει περιπτωση να κατσεις πανω απο τριωρο ,να μην πω διωρο... Το Σοβιετικο αυτο εργαλειο δουλευει σε υψηλες στροφες δεν νομιζω να αντεξεις!!! Η Μαρινα ουτε σε gangbang δεν θα κολλαγε να ξετιναξει τους παντες!!! Καλημερες!!!
Αρχισες τα ιδια με τα ΣουΜουΝιασματα εσυ?
Φιλε 12 ωρες με Μαρινα, αλλο θα παθεις, που θα ειναι πιο σοβαρο απο οποιοδηποτε ΣΜΝ...
Θα ειμαι περιεργος να διαβασω την κριτικη σου για 12ωρο με Μαρινα, παντως...Πες μας το Blog που θα γραφτει (μιας και εδω δεν χωραει)
Μωρε μπορει να τα μιλας αλλα δεν τα γραφεις οπως πρεπει και δεν καταλαβαινουμε και πολλα....Παντως μια συμβουλη φιλε... Διαβαζοντας προσεκτικα την κριτικη σου για την Αλεξανδρα, εχω την εντυπωση πως δεν θα περασεις καλα ουτε με την Μαρινα....ρε ελληνικα μηλαω..ειπα οτι το αφεντικο της γυναικας μου μου εκανε δωρο να την κρατηση 12 ωρες αυτην και αλλες 50 κουλες.δηλαδη? πεδιο ελευθερο..οχι οτι τηα παω 12 ωρες με τη μαρινα..συγκεντροθητε λιγο
ενα δικιο το χεις,πρεπει να αλλαξω πληκτρολογιο,γραφω γρηγορα και πολλα κουμπια δεν πατανε καλα οπως το κομμα και το κενο...τεσπα πιστευω με την αλεξανδρα ξεκινησε στραβα το ολο πραμα και ισωσ να μην ειχε και διαθεση θα δοκιμασω και μαρινα παντως και το πολλη πολλη να μην ξαναταιριαξουν αλλα μονο και μονο για το περιβοητο τσιμπουκη της πρεπει να δοκιμασω..μονο αυτο με κανει να θελω να τη δωΜωρε μπορει να τα μιλας αλλα δεν τα γραφεις οπως πρεπει και δεν καταλαβαινουμε και πολλα....Παντως μια συμβουλη φιλε... Διαβαζοντας προσεκτικα την κριτικη σου για την Αλεξανδρα, εχω την εντυπωση πως δεν θα περασεις καλα ουτε με την Μαρινα....
Καλα να εισαι παντως.
για υπηρεσιες ειναι οπως τα διαβαζεις απλα μειωσε αρκετα τα standards σου απο θεμα εμφανισης (κυριως προσωπου ) γιατι θα απογοητευθειςενα δικιο το χεις,πρεπει να αλλαξω πληκτρολογιο,γραφω γρηγορα και πολλα κουμπια δεν πατανε καλα οπως το κομμα και το κενο...τεσπα πιστευω με την αλεξανδρα ξεκινησε στραβα το ολο πραμα και ισωσ να μην ειχε και διαθεση θα δοκιμασω και μαρινα παντως και το πολλη πολλη να μην ξαναταιριαξουν αλλα μονο και μονο για το περιβοητο τσιμπουκη της πρεπει να δοκιμασω..μονο αυτο με κανει να θελω να τη δω
κανεις προγραμμα μαζι της και την ξερεις?για υπηρεσιες ειναι οπως τα διαβαζεις απλα μειωσε αρκετα τα standards σου απο θεμα εμφανισης (κυριως προσωπου ) γιατι θα απογοητευθεις
Δεν αντιλέγω για τις υπηρεσίες της και το oτι είναι καλό παιδί, απλά φοβάμαι ότι θα ξενερώσω με το πρόσωπο.Είναι το σκληρό πρόσωπο, χαρακτηριστικό της σλάβικης φυλής. Χάλια κατ' εμέ δεν είναι απλά μέτριο. Στο σέρβις τα σπάει και άσχετο φυσικά αλλά είναι και γαμώ τα παιδία αν κάτσεις και μιλήσεις μαζί της.
Μη τρελαίνεσαι το πρόσωπο της δεν εχει κατι το αποκρουστικό τουλάχιστο σε εμένα, βέβαια όλα είναι θέμα γούστου, και με μεσο ορο 6.3 στις κριτικές που έχει δεν την κάνεις και για αποκριάτικο σκιάχτρο!!Δεν αντιλέγω για τις υπηρεσίες της και το oτι είναι καλό παιδί, απλά φοβάμαι ότι θα ξενερώσω με το πρόσωπο.
Ίσως να έχεις και δίκιοΜη τρελαίνεσαι το πρόσωπο της δεν εχει κατι το αποκρουστικό τουλάχιστο σε εμένα, βέβαια όλα είναι θέμα γούστου, και με μεσο ορο 6.3 στις κριτικές που έχει δεν την κάνεις και για αποκριάτικο σκιάχτρο!!
Με το προσωπο θα καβλωσεις πιο πολυ!!Δεν αντιλέγω για τις υπηρεσίες της και το oτι είναι καλό παιδί, απλά φοβάμαι ότι θα ξενερώσω με το πρόσωπο.