zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ενα 4 φιλε...την εχω δει και λιγο πιο φτιαγμενη και ισως ηταν και 5ρακι αλλα μεχρι εκει...Zadren αλήθεια στην Μαρίνα τι βάζεις πρόσωπο;
ενα 4 φιλε...την εχω δει και λιγο πιο φτιαγμενη και ισως ηταν και 5ρακι αλλα μεχρι εκει...Zadren αλήθεια στην Μαρίνα τι βάζεις πρόσωπο;
έτοιμοςΜπορει καποιος συναγωνιστης να μου στειλει σε πμ τηλ επικοινωνιας?
Εχεις διαβασει 151 σελιδες γεματες σχολια. Επισης εχεις διαβασει και πολλες κριτικες... Εχουμε πει οτι ναι η φωτο ειναι ψευτικη (ομως περιπου ετσι ειναι) Τι αλλο θες?Υπάρχει φωτό της Μαρίνας ;
φωτο.το γραφει κιολας.βεβαια υπαρχει και ο αλλος τροπος.να παρει τηλ να συναντηθει και να ανεβασει καιμια κριτικη...Εχεις διαβασει 151 σελιδες γεματες σχολια. Επισης εχεις διαβασει και πολλες κριτικες... Εχουμε πει οτι ναι η φωτο ειναι ψευτικη (ομως περιπου ετσι ειναι) Τι αλλο θες?
Εχεις διαβασει 151 σελιδες γεματες σχολια. Επισης εχεις διαβασει και πολλες κριτικες... Εχουμε πει οτι ναι η φωτο ειναι ψευτικη (ομως περιπου ετσι ειναι) Τι αλλο θες?
φωτο.το γραφει κιολας.βεβαια υπαρχει και ο αλλος τροπος.να παρει τηλ να συναντηθει και να ανεβασει καιμια κριτικη...
συνηθιζεται τα τελευταια χρονια...Γενικα στους 15 που θα πανε οι 3 θα ανεβασουν κριτικη η εστω ενα μικρο σχολιο
συνηθιζεται τα τελευταια χρονια...
Με 15 μερες πισω κανει αναζητηση υποπτης?
Μονο που τα κονδυλωματα μπορουν να εμφανισθουν και μετα απο μηνες...
Αρχισες τα ιδια με τα ΣουΜουΝιασματα εσυ?τελικα αυτη με το θεμα που δυμιουργιθηκε περι σμν ολα κομπλε? τεσταρουμε? πηρα για σημερα αλλα ηταν νωρις το μεσημερι και πε μου ξεκιναει ποιο μετα..ειπαμε για αλλη μερα ελπιζω να ειναι η σημερινη μιας και ο boss της γυναικας μου μου εκανε ενα δωρο(θα κατσει 12ωρο)
Με την Μαρινα ουτε τριωρο δεν θα βγαλεις!!! Και ενα κουτι βιαγκρα να κουμπωσεις δεν υπαρχει περιπτωση να κατσεις πανω απο τριωρο ,να μην πω διωρο... Το Σοβιετικο αυτο εργαλειο δουλευει σε υψηλες στροφες δεν νομιζω να αντεξεις!!! Η Μαρινα ουτε σε gangbang δεν θα κολλαγε να ξετιναξει τους παντες!!! Καλημερες!!!τελικα αυτη με το θεμα που δυμιουργιθηκε περι σμν ολα κομπλε? τεσταρουμε? πηρα για σημερα αλλα ηταν νωρις το μεσημερι και πε μου ξεκιναει ποιο μετα..ειπαμε για αλλη μερα ελπιζω να ειναι η σημερινη μιας και ο boss της γυναικας μου μου εκανε ενα δωρο(θα κατσει 12ωρο)
12ωρο θα δουλευει η κυρα του και ο ζαβολιαρης ψαχνει ναΑρχισες τα ιδια με τα ΣουΜουΝιασματα εσυ?
Φιλε 12 ωρες με Μαρινα, αλλο θα παθεις, που θα ειναι πιο σοβαρο απο οποιοδηποτε ΣΜΝ...
Θα ειμαι περιεργος να διαβασω την κριτικη σου για 12ωρο με Μαρινα, παντως...Πες μας το Blog που θα γραφτει (μιας και εδω δεν χωραει)