You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Marilou Morales - Μαριλού Μοράλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα casba1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 304K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.191
- Πόντοι
- 17.576
χωρις να ξερω κατι ....απλα το 90 τις εκατο απο τις κοπελες που σταματισαν.....δεν ειχαν καλυτερη καταληξη.....ελπιζω ο φιλος ο στεφανος να μην ειναι μεσα σε αυτα που λεει....την ειχα δει απο κοντα και μπορω να πω οτι σαν ραντεβου ηταν απ 2-3 ΤΟΠ.....αλλα και σαν χαρακτιρας ηταν πολυ καλο παιδι....πραγμα που την κανει και πολυ ευαλωτη......δεν πειραζει παιδες και εγω εδώ που είμαι τωρα και 1 μηνα μακρια από το σπιτη μου δυσκολεύομαι αλλα δεν εχω κανεναν να το πω
Mr President
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 457
- Πόντοι
- 300
χωρις να ξερω κατι ....απλα το 90 τις εκατο απο τις κοπελες που σταματισαν.....δεν ειχαν καλυτερη καταληξη.....ελπιζω ο φιλος ο στεφανος να μην ειναι μεσα σε αυτα που λεει....την ειχα δει απο κοντα και μπορω να πω οτι σαν ραντεβου ηταν απ 2-3 ΤΟΠ.....αλλα και σαν χαρακτιρας ηταν πολυ καλο παιδι....πραγμα που την κανει και πολυ ευαλωτη......
Τι εννοεις φίλε μου οτι δεν είχαν καλή κατάληξη? Έχει συμβει κατι στην Μαριλού?
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.191
- Πόντοι
- 17.576
δεν ξερω....ελπιζω οχι ...απλα κοιτα λιγο πιο πανωΤι εννοεις φίλε μου οτι δεν είχαν καλή κατάληξη? Έχει συμβει κατι στην Μαριλού?
Mr President
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 457
- Πόντοι
- 300
Η αλήθεια ειναι πως μας εχει λήψει...
Φέρτε την πίσω...
ο λαός απαιτει την Μαριλού!!!
Φέρτε την πίσω...
ο λαός απαιτει την Μαριλού!!!
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
πηγε στην κουβα για μια νεα αρχη στην ζωη της όπως ανεφερε εδώ μεσα στο θρεντ , εγω δεν καταλαβενω ποιος ο λογος να υπαρχει ακομα αυτό το θρεντ και κατι άλλο που εγω πυστευω και είναι γνωμη μου, η μαριλου θα μας ληψει για μερικα χρονια και μια μερα θα την δουμε σε κανα μπουρδελο της φυλης να εχει ταριφα 20 ευρο δηλαδή να δουλευει για 10 ευρο στην ουσια όπως ειδαμε στη φιλης και την τζουλια μιλφ του σειρινακη από 150 ευρο βυζιτα να πευτη στο 20 ευρο και την ποιο γνωστη σε ολους μας από τον σειρινακη Santra love που δουλευε σε γραφεια συνοδον και καταντησε να την περνουν ταλιμπαν στην ρεμουνδου με 20 ευρο ,και ολες προ παντων όταν της ρωτούσες πος από τα 150 εφτασαν στο τσαρδακι του 20 αρικου σου ελεγαν είναι μεγαλη ιστορια που να στα λεω τωρα. Τελος παντων το μελλων είναι μπρωστα και κατι άλλο και ένα ακομη (((κουνελακι))) του σειρινα η sexy barbi η αλλιως ελισαβετ δουλευε στο μεταξι στην ιασωνος 30A 10ευρο και μετα ταινιουλα πορνο 200 ευρο βυζιτα και μετα από 2 χρονια στην αγκυρας 1 με 30 ευρο ταριφα.Ολα αυτά που γραφω υπαρχουν εδώ μεσα παιδες
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ!
dim63
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
πηγε στην κουβα για μια νεα αρχη στην ζωη της όπως ανεφερε εδώ μεσα στο θρεντ , εγω δεν καταλαβενω ποιος ο λογος να υπαρχει ακομα αυτό το θρεντ και κατι άλλο που εγω πυστευω και είναι γνωμη μου, η μαριλου θα μας ληψει για μερικα χρονια και μια μερα θα την δουμε σε κανα μπουρδελο της φυλης να εχει ταριφα 20 ευρο δηλαδή να δουλευει για 10 ευρο στην ουσια όπως ειδαμε στη φιλης και την τζουλια μιλφ του σειρινακη από 150 ευρο βυζιτα να πευτη στο 20 ευρο και την ποιο γνωστη σε ολους μας από τον σειρινακη Santra love που δουλευε σε γραφεια συνοδον και καταντησε να την περνουν ταλιμπαν στην ρεμουνδου με 20 ευρο ,και ολες προ παντων όταν της ρωτούσες πος από τα 150 εφτασαν στο τσαρδακι του 20 αρικου σου ελεγαν είναι μεγαλη ιστορια που να στα λεω τωρα. Τελος παντων το μελλων είναι μπρωστα και κατι άλλο και ένα ακομη (((κουνελακι))) του σειρινα η sexy barbi η αλλιως ελισαβετ δουλευε στο μεταξι στην ιασωνος 30A 10ευρο και μετα ταινιουλα πορνο 200 ευρο βυζιτα και μετα από 2 χρονια στην αγκυρας 1 με 30 ευρο ταριφα.Ολα αυτά που γραφω υπαρχουν εδώ μεσα παιδες
Καλημέρα ετσι είναι !!
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Αν δεν γνωριζει καποιος κατι σιγουρα ας μην γραφεις βλακειες και γραφονται μετα σελιδες ολοκληρες με πραγματα που δεν αντιπροσωπευουν την αληθεια!
mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
Την μαριλού την είχα πάρει πριν από περίπου ένα χρόνο περίπου ως δώρο γενεθλίων,φυσικά με έβγαλε ασπροπρόσωπο για την επιλογή μου και την κατατάσω στο τοπ-3 των κολ γκερλ που εχω πάρει.Στο κρεβάτι τα έκανε όλα και δεν κώλονε πουθενά πραγματικός πύραυλος.Δυστηχώς δεν την πήρα και δεύτερη φορά
Υ.Γ Την είχα πετύχει και έξω μια φόρα μαζί με μια φίλη της του επαγγέλματος,φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να την χαιρετήσω και τελικά έκατσα στο ίδιο τραπεζί μαζί τους αρκετή ώρα.Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν από κανένα 5μηνο περίπου τότε που απείχε για κανένα μήνα
Υ.Γ Την είχα πετύχει και έξω μια φόρα μαζί με μια φίλη της του επαγγέλματος,φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να την χαιρετήσω και τελικά έκατσα στο ίδιο τραπεζί μαζί τους αρκετή ώρα.Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν από κανένα 5μηνο περίπου τότε που απείχε για κανένα μήνα
Giorgos Koud
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2016
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
Βαλε και μια ολοσωμη καποτε γιατι σε βλεπω στραταρχη και οι αλλοι συναγωνιστες καντε κανα τεστακι μην εχετε στο πουλακι σας κανα μυκητα από την εν λογο κυρια και κανεται καμια κοπελιτσα μετα και βασανίζεται σε ολοι της τη ζωη ρεμαλια από τη φενεται στην φωτο η μαριλου που αλλα ελεγε και την ειδαμε 20 κιλα ποια αδυνατη σε μια άλλη χωρα να κανει βυζιτες για 10 ευρο
στο 1ο σκελος του μηνυματος σου προφανως αναφερεσαι για την δεξια, οχι την αριστερη..
Τιμη και δοξα στην Λατινικη Αμερικη!exaristo!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις