Νέα

Marilou Morales - Μαριλού Μοράλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casba1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oLakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Δε ξεχνιούνται τέτοιες συνήθειες.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
δεν πειραζει  παιδες  και εγω εδώ που είμαι τωρα και 1 μηνα μακρια από το σπιτη μου  δυσκολεύομαι  αλλα δεν εχω κανεναν να το πω 
χωρις να ξερω κατι ....απλα το 90 τις εκατο απο τις κοπελες που σταματισαν.....δεν ειχαν καλυτερη καταληξη.....ελπιζω ο φιλος ο στεφανος να μην ειναι μεσα σε αυτα που λεει....την ειχα δει απο κοντα και μπορω να πω οτι σαν ραντεβου ηταν απ 2-3 ΤΟΠ.....αλλα και σαν χαρακτιρας ηταν πολυ καλο παιδι....πραγμα που την κανει και πολυ ευαλωτη......

Mr President

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
457
Πόντοι
300
χωρις να ξερω κατι ....απλα το 90 τις εκατο απο τις κοπελες που σταματισαν.....δεν ειχαν καλυτερη καταληξη.....ελπιζω ο φιλος ο στεφανος να μην ειναι μεσα σε αυτα που λεει....την ειχα δει απο κοντα και μπορω να πω οτι σαν ραντεβου ηταν απ 2-3 ΤΟΠ.....αλλα και σαν χαρακτιρας ηταν πολυ καλο παιδι....πραγμα που την κανει και πολυ ευαλωτη......

Τι εννοεις φίλε μου οτι δεν είχαν καλή κατάληξη? Έχει συμβει κατι στην Μαριλού?

Mr President

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
457
Πόντοι
300
Η αλήθεια ειναι πως μας εχει λήψει...
Φέρτε την πίσω...
ο λαός απαιτει την Μαριλού!!!

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
πηγε στην κουβα για μια νεα αρχη στην ζωη της  όπως ανεφερε εδώ μεσα  στο θρεντ  , εγω δεν καταλαβενω ποιος ο λογος να υπαρχει ακομα αυτό το θρεντ και κατι άλλο που εγω πυστευω  και είναι γνωμη μου, η μαριλου θα μας ληψει για μερικα χρονια και μια μερα θα την δουμε σε κανα μπουρδελο της φυλης  να εχει ταριφα 20 ευρο δηλαδή να δουλευει για 10 ευρο στην ουσια όπως ειδαμε  στη φιλης  και την τζουλια  μιλφ  του σειρινακη  από 150 ευρο  βυζιτα  να πευτη στο 20 ευρο  και την ποιο γνωστη σε ολους μας από τον σειρινακη  Santra love  που δουλευε σε γραφεια συνοδον και καταντησε  να την περνουν ταλιμπαν στην ρεμουνδου  με 20 ευρο ,και ολες προ παντων όταν της ρωτούσες  πος από τα 150 εφτασαν στο τσαρδακι  του 20 αρικου σου ελεγαν είναι μεγαλη ιστορια  που να στα λεω τωρα. Τελος παντων το μελλων είναι μπρωστα  και κατι άλλο και ένα ακομη (((κουνελακι))) του σειρινα  η sexy barbi η αλλιως ελισαβετ  δουλευε στο μεταξι στην ιασωνος  30A 10ευρο και μετα ταινιουλα  πορνο 200 ευρο βυζιτα  και μετα από 2 χρονια στην αγκυρας 1 με 30 ευρο ταριφα.Ολα αυτά που γραφω υπαρχουν εδώ μεσα παιδες

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
πηγε στην κουβα για μια νεα αρχη στην ζωη της  όπως ανεφερε εδώ μεσα  στο θρεντ  , εγω δεν καταλαβενω ποιος ο λογος να υπαρχει ακομα αυτό το θρεντ και κατι άλλο που εγω πυστευω  και είναι γνωμη μου, η μαριλου θα μας ληψει για μερικα χρονια και μια μερα θα την δουμε σε κανα μπουρδελο της φυλης  να εχει ταριφα 20 ευρο δηλαδή να δουλευει για 10 ευρο στην ουσια όπως ειδαμε  στη φιλης  και την τζουλια  μιλφ  του σειρινακη  από 150 ευρο  βυζιτα  να πευτη στο 20 ευρο  και την ποιο γνωστη σε ολους μας από τον σειρινακη  Santra love  που δουλευε σε γραφεια συνοδον και καταντησε  να την περνουν ταλιμπαν στην ρεμουνδου  με 20 ευρο ,και ολες προ παντων όταν της ρωτούσες  πος από τα 150 εφτασαν στο τσαρδακι  του 20 αρικου σου ελεγαν είναι μεγαλη ιστορια  που να στα λεω τωρα. Τελος παντων το μελλων είναι μπρωστα  και κατι άλλο και ένα ακομη (((κουνελακι))) του σειρινα  η sexy barbi η αλλιως ελισαβετ  δουλευε στο μεταξι στην ιασωνος  30A 10ευρο και μετα ταινιουλα  πορνο 200 ευρο βυζιτα  και μετα από 2 χρονια στην αγκυρας 1 με 30 ευρο ταριφα.Ολα αυτά που γραφω υπαρχουν εδώ μεσα παιδες

Καλημέρα ετσι είναι !!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Αν δεν γνωριζει καποιος κατι σιγουρα ας μην γραφεις βλακειες και γραφονται μετα σελιδες ολοκληρες με πραγματα που δεν αντιπροσωπευουν την αληθεια!

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
Την μαριλού την είχα πάρει πριν από περίπου ένα χρόνο περίπου ως δώρο γενεθλίων,φυσικά με έβγαλε ασπροπρόσωπο για την επιλογή μου και την κατατάσω στο τοπ-3 των κολ γκερλ που εχω πάρει.Στο κρεβάτι τα έκανε όλα και δεν κώλονε πουθενά πραγματικός πύραυλος.Δυστηχώς δεν την πήρα και δεύτερη φορά  :undecided:
Υ.Γ Την είχα πετύχει και έξω μια φόρα μαζί με μια φίλη  της του επαγγέλματος,φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να την χαιρετήσω και τελικά έκατσα στο ίδιο τραπεζί μαζί τους αρκετή ώρα.Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν από κανένα 5μηνο περίπου τότε που απείχε για κανένα μήνα 

oLakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Και τώρα ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες η Λιαγουροπούλου live στο instagram.

Giorgos Koud

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
668
Πόντοι
81
Βαλε και μια ολοσωμη καποτε  γιατι σε βλεπω στραταρχη και οι αλλοι συναγωνιστες  καντε κανα τεστακι  μην εχετε στο πουλακι σας κανα μυκητα από την εν λογο κυρια και κανεται καμια κοπελιτσα μετα  και βασανίζεται σε ολοι της τη ζωη  ρεμαλια από τη φενεται στην φωτο η μαριλου που αλλα ελεγε  και την ειδαμε 20 κιλα ποια αδυνατη  σε μια άλλη χωρα να κανει βυζιτες για 10 ευρο 

στο 1ο σκελος του μηνυματος σου προφανως αναφερεσαι για την δεξια, οχι την αριστερη..

jimas95

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2017
Like
82
Πόντοι
0
η καλύτερη φωτό της Μαριλούς που κυκλοφορεί...πάντα τέτοια!  :respect: :pipa2: :pipa2:

Συνημμένα

• marilou morales partouza 5.jpg
    marilou morales partouza 5.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 144

paparas60

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
Τελικά σταμάτησε αυτή?

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Αααααχχχχχχ

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.603
Πόντοι
6.246
Μην μα τα θυμίζετε ρε παιδιά και δεν προλάβαμε να την πάρουμε!
Αντί να της κάνουμε και εμείς έτσι το όμορφο προσωπάκι της, μείναμε με τις φωτό :headbang:
Μαριλού γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα :P

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Εγινε κιουρια τωρα..  :vomit: