Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
vevea pu marethi ises apo tos pio palios filos mous!edo mesa k me exis boisise poles fores!!dikio exis me estani me afto)!!!
vevea pu marethi ises apo tos pio palios filos mous!edo mesa k me exis boisise poles fores!!dikio exis me estani me afto)!!!
leo k me estane na se exo edo mesa zam filos...dikio exis me afto!k ises apos tos filos k milanen kalo!!Αχ δεν καταλαβα όλα οσα ειπες...
Οκ. Οταν γυρισεις ουτε καν θα με θυμασαι βρε κορίτσι χαχαχαχαχαχαχαχαχχα μη λεμε οτι θελουμε.leo k me estane na se exo edo mesa zam filos...dikio exis me afto!k ises apos tos filos k milanen kalo!!
kalimera!dem pistevo ...ton octobrio ime pitho!!Καλημέρα κούκλα μου μην ξεχαστείς στη Κούβα σ' θέλουμε εδώ παρηγοριά στα ζόρια μας δυστυχώς εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να σε δω.
Ε να ανέβεις και στη Θεσσαλονίκη τότε να σε κεράσουμε, σωστή μπουγάτσα και τρίγωνα πανοράματος να σε κάνουμε πιο γλυκιά.kalimera!dem pistevo ...ton octobrio ime pitho!!
me adikises...escorpion...akulusao o ti grafes apo proti mera...k se exo ti eskepti mou..akoma otan dem ixa profil ego...k marethi afto ti onona profil giati exi mia tenia k legete exthi k marethi poliii.gia na se isixatho ...mono sn alaxes onoma profil....tha giritho k kzana miliso me olous.filakia pollaΟκ. Οταν γυρισεις ουτε καν θα με θυμασαι βρε κορίτσι χαχαχαχαχαχαχαχαχχα μη λεμε οτι θελουμε.
Αχ δεν καταλαβα όλα οσα ειπες...
vevea pu marethi ises apo tos pio palios filos mous!edo mesa k me exis boisise poles fores!!dikio efis me estani me afto)!!!
Βέβαια αυτό μου μου αρέσει είναι ότι είσαι από τους πιο παλιούς φίλους μου εδώ μέσα, και με έχεις βοηθήσει πολλές φορές!!!
Έχεις δίκιο και με φτάνει αυτό!!!
exaristo gia tin boisia sou me tin glosa!!!filakia k se ezena!!vevea pu marethi ises apo tos pio palios filos mous!edo mesa k me exis boisise poles fores!!dikio efis me estani me afto)!!!
Βέβαια αυτό μου μου αρέσει είναι ότι είσαι από τους πιο παλιούς φίλους μου εδώ μέσα, και με έχεις βοηθήσει πολλές φορές!!!
Μεγάλε σε φαντάζομαι επίσημο μεταφραστή κατά τα ραντεβού. Αν και πλάκα πλάκα θα ηλταν ότι πρέπει για σενάριο στο Σειρηνάκη. "Η Μαριλού και ο μεταφραστής"vevea pu marethi ises apo tos pio palios filos mous!edo mesa k me exis boisise poles fores!!dikio efis me estani me afto)!!!
exaristo gia tin boisia sou me tin glosa!!!filakia k se ezena!!
Ναι δεν υπαρχει εχουν αυτο το ψεύδισμα πουν ειναι σκετη καυλαρε ειναι πολυ καυλα οταν μιλανε ελληνικα οι λατινες
Μεγάλε σε φαντάζομαι επίσημο μεταφραστή κατά τα ραντεβού. Αν και πλάκα πλάκα θα ηλταν ότι πρέπει για σενάριο στο Σειρηνάκη. "Η Μαριλού και ο μεταφραστής"
Αυτό θα το γκρίνει ο ζκηνοθέτης και η πρωταγωνίζτρια. ;) φαντάζομαι ότι δεν θα μείνεις με το πουλί στοΘα πηδήξω καθόλου; Ή μόνο θα παίρνω μάτι;
xaxaxa oxi k exthi mi ises eskliros!prospathi na boisise!!Μεγάλε σε φαντάζομαι επίσημο μεταφραστή κατά τα ραντεβού. Αν και πλάκα πλάκα θα ηλταν ότι πρέπει για σενάριο στο Σειρηνάκη. "Η Μαριλού και ο μεταφραστής"
tha gamisunen olous xaxaxaxa exo megalo kardia!!Αυτό θα το γκρίνει ο ζκηνοθέτης και η πρωταγωνίζτρια. ;) φαντάζομαι ότι δεν θα μείνεις με το πουλί στο
ε σκληρός κούκλα μου γίνομαι μόνο ανάμεσα στα πόδια όταν σε βλέπω ή σε ακούω)))xaxaxa oxi k exthi mi ises eskliros!prospathi na boisise!!
oxi moraki vasunen k 9 k 8 k 7...gusta ine afto!!