Νέα

Marilou Morales - Μαριλού Μοράλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casba1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Μιλαμε για γενικα ομως οχι την προσφορα της εβδομαδας ;) ;) ;)
Τιμια η κινηση που κανει εστω κ για την προσφορα ναι συμφωνω!
Ναι άμα εξαιρέσεις την προσφορά είναι αρκετά τα λεφτά τώρα άμα κάποιος Θέλει κάτι σίγουρο τα δίνει εγώ δεν έχω πάρει θα πάρω και θα σου πω.Άλλα να ξέρεις πολλές φορές την έχω πάθει εδώ μέσα με ανεξάρτητες που άλλο περίμενα βάση κρητικών και άλλο ήρθε άσε που ακουστήκαν κάτι ποσά τεράστια σε κάτι δυσεύρετες.

Nik455

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Ναι άμα εξαιρέσεις την προσφορά είναι αρκετά τα λεφτά τώρα άμα κάποιος Θέλει κάτι σίγουρο τα δίνει εγώ δεν έχω πάρει θα πάρω και θα σου πω.Άλλα να ξέρεις πολλές φορές την έχω πάθει εδώ μέσα με ανεξάρτητες που άλλο περίμενα βάση κρητικών και άλλο ήρθε άσε που ακουστήκαν κάτι ποσά τεράστια σε κάτι δυσεύρετες.
Όταν λες "" κάτι σίγουρο"" τι εννοείς?

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Γειά σου κουκλάρα Μαριλού. Σκοπεύεις να ανέβεις Θεσσαλονίκη να σε χαρούμε και εμείς; Δεν είναι μακρύ το ταξίδι δεν θα βαρεθείς
Gia sou moro m distikos dem tha prolaveno na pao tora ...isos to girismo mou!!!kalimera

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
eyyyy! μη λες ψεμματα γιατι θα μεγαλωσει η μυτη σου

στην μυκονο πως πας; εκει δεν βαριεσαι το ταξιδι;
kalimera exo pae 3 fores afto to xrono ga 2 meres!k mikono ine konda perno karavi fovame k ta aeroplana na puo tin alisia...mono gia tin xora mou tha pernaga aneta afti tin taliporia oso tha ine tora!kalimera moro m

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
ε ναι τι 12-15 ωρες για Αμερικη 2 ωρες για Γαλλια 3 ωρες για Αγγλια... τι 30 λεπτα για Μυκονο. το ιδιο πραγμα
oxi moro mou gia mikono pao me karavi...se aftes tis xora pao me aeroplano exo poli fovo ton aerplano e piane krisis panikos gia afto leo k bargeme ...prepi k nakserunen k to fovo mou??sti kuva tha pao tora nai!!slla tha do tin ikogenia mou axixe afto to taxidi k tin taliporia 8 xronia exo na tos do!!kalimera moro m

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Τι ακούω εδώ μέσα εδώ ρε τύπε έχετε θεοποίηση κάτι κοπέλες ανεξάρτητες που τησ συναντάς και λες που έπεσα πάλι άσε που περιμένεις να σου στείλουν και ΤΕΛ λες και είναι τίποτα star, η Μαριλου που έχει όλο το πακέτο γιατί σου φαίνονται άδικα αυτά που ζητάει και στην προκείμενη στη συγκεκριμένη περίπτωσή ότι πληρώνεις παίρνεις η Μαριλου δεν είναι για όλους και καλά κάνει και εγώ στην δουλεία μου ζητάω αυτά που αξίζω και όποιος Θέλει.
exaristo moro mou exthi pos tha les..na mas pi o kirios pregumenos k exo gerase xxaxaxa pul?giati ime se poli kali katastathi se olous stos simios sto soma mou!exaristo poli eskepteses exthi o pos ego!!masi sou ine!kalimera k omorfo kriaki!!

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Νομιζω οτι η τιμη θα επρεπε να βγαινει max στα 200 με ολα τα εξτρα κωλου cim cif κ ισως κ παλι να ηταν πολλα.Ειπαμε καλη ειναι αλλα οχι κ η σουπερ ντουπερ γκομενα που την βλεπεις κ σου γυρναει το μυαλο.Γνωμη μου...Οσο για τις 9 ταινιες οκ στη sirina τις γυρισε...εδω γυρισε ταινια το φροκαλο η ζηρα κ η αλλη με τα ψυχολογικα της η αρβανιτελη που γαμιεται σαν σακι.
moro mou kazi enas sitai o ti nomise k kostise!!me exis di exo pote etimeni??pistevo oxi...an tha me evlepes exo dulia etimeni dem tha me norises k siguro tha girnagues na kitaxes o pos kane poli kosmo y ego ime strabi k dem vlepo sosta ta matia tous pano m.kalimera k omorfo kriaki!!

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Μιλαμε για γενικα ομως οχι την προσφορα της εβδομαδας ;) ;) ;)
Τιμια η κινηση που κανει εστω κ για την προσφορα ναι συμφωνω!
gia sou k pali...bravo sou k suarethi k prosfora mou...gia gia ezas ti ekana...gia na borunen na me paren o pios dem exi ta 200...k gia emena vevea logo k tha elipo meta...alla kzana leo kazi ena pisteve k eskeptese diaforetika!k o ti prirones pernes...dem ine olla idia...k na mi kurasume to thema ston octobrio otan giritho tha ime pali sta 200...k na erxete masi mou o pios estimai tin dulia mou k ta orea pragmata!!filakia polla..sagapo k as k me teoris metria xaxaxa dekioma sou k afto!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.289
Πόντοι
1.106
Μαριλου εχεις καμμια φιλη Κουβανη για duo;;;

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
σωστος ο φιλος. η κοπελα εκανε ματ με την προσφορα! εμενα με προβληματιζει αυτο το ποστ που εκανε για το γραφειο και το πηγε για ανεξαρτητη και μετα αλλαξαν ολα... στα καπακια προσφορες... καλα να ειναι η Μαριλου και καλες 2μηνες διακοπες!
exi gine ligo deaforia me to grafio m...meta ta vrikame pu ine to problema??y prosfora ine gia esas...an tha elipo y oxi tha to katalaven monisas...tha dunen spo kriski dem tha iparki stis fotos mou puxena!!tote ti leme tora moro mou!ti se pirathe k me grafio k xoris to idio ine me afti ti timi!!filakia polla

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
as dokimathes k mila o ti thes meta!!!ego masi sou!!!!

Επισκέπτης
Μαριλου,  εγω που σου μαθαινω ελληνικα...  εχεις καμμια φιλη  απο Ελλαδα πιο προσιτη να μου συστησεις βρε? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom