You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Marilou Morales - Μαριλού Μοράλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα casba1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
oxi tipota mono to proktiko 20
John89John89
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Ρόγα κάγκελο η καυλιάρα μας.
Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
kalimera se olous!sinekithe prosfora mou mekri ton sabato tin ali endomada o pos ipa meta estamatao gia 2 mines!boriten na pikinonisunen me to athens diva to grafio m! Ine 150 tin ora 2 extonosis full programa mesa k extra mono proktiko 20 evro !mono 15 augosto dem dulevo giati ine giorti mou!!tis filia mou k to agapi mou gia olous!Και για όσους δε καταλαβαίνουν, μια μετάφραση:
Καλημέρα σε όλους! Ωραία μέρα έχουμε!
Θα ήθελα να περιμένω για αύριο, αλλά δεν θα το αντέξω.
Λοιπόν, θέλω να ενημερώσω όλους ότι είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου που θα δουλεύω και μετά σταματάω για 2 μήνες γιατί θέλω να πάω διακοπές στη χώρα μου.
Για τους πολλούς φίλους που θέλουν να με δοκιμάσουν και με γουστάρουν και δεν μπορούσαν λόγω χρημάτων, και μου έχουν στείλει Π.Μ.
Θα ήθελα να έχω αυτή την εμπειρία μαζί σας.
Δεν θα σταματήσω από το γραφείο και δεν θα είμαι ανεξάρτητη, τα βρήκαμε.
Αλλά για μια βδομάδα από αύριο και μέχρι την άλλη Κυριακή (μετά σταματάω) θα κατεβάσω την τιμή μου στα 150 ευρώ. Χωρίς έξτρα, με φουλ πρόγραμμα, και μόνο το πρωκτικό θα το αφήσω 20 έξτρα.
Αυτά από μένα, πιστεύω ότι σας ευχαρίστησα.
Θέλω να τους (σας) γνωρίσω όλους, να καταλάβετε ότι το όνομα μου το έχω κερδίσει με την αξία μου και το χαρακτήρα μου.
Φιλάκια σε όλους, σας αγαπάω πολύ!
Επισκέπτης
Μεταφραση δεν χρειαζεται... καλα τα πηγεςkalimera se olous!sinekithe prosfora mou mekri ton sabato tin ali endomada o pos ipa meta estamatao gia 2 mines!boriten na pikinonisunen me to athens diva to grafio m! Ine 150 tin ora 2 extonosis full programa mesa k extra mono proktiko!mono 15 augosto dem dulevo giati ine giorti mou!!tis filia mou k to agapi mou gia olous!
Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
exaristo poli!!!kalimera moro mou!Μεταφραση δεν χρειαζεται... καλα τα πηγες
Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
Επισκέπτης
Τελικά προτιμω αυτες τις selfie τις ερασιτεχνικες......κι ας φαινεται και το κολοpaper απο πισω...
παρα τις επαγγελματικες υψηλής ανάλυσης. Μπράβο
παρα τις επαγγελματικες υψηλής ανάλυσης. Μπράβο
Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
Τελικά προτιμω αυτες τις selfie τις ερασιτεχνικες......κι ας φαινεται και το κολοpaper απο πισω...
παρα τις επαγγελματικες υψηλής ανάλυσης. Μπράβο nai moro mou!!exis dikio exthi fenete alisines!!
mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
ΟΝΕΙΡΟ.....
Επισκέπτης
Δεν το χρειαζόσουνα αυτο πιστευω....
κρίμα
κρίμα
φιδισιο κορμι
Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
oxi krima!kalo ine an to egrapsa kalitera!!Δεν το χρειαζόσουνα αυτο πιστευω....
κρίμα
Επισκέπτης
oxi krima!kalo ine an to egrapsa kalitera!!
Δεν καταλαβες για ποιο πραγμα μιλαω. Αστο , δεν φταις εσυ αλλωστε
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.307
- Πόντοι
- 1.106
;Δεν το χρειαζόσουνα αυτο πιστευω....
κρίμα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.307
- Πόντοι
- 1.106
Η Μαριλου αυτη τη στιγμη ειναι στην "επικαιροτητα" με την εννοια πως δεν εχουν περασει 200 χρονια απ τις ταινιες της,δεν εχει κανει στροφη στην ποιοτητα,δεν εχει γινει απο τη μια μερα στην αλλη σα φακλανα και φαινεται απ οτι γραφετε πως δεν κανει "πουστιες"(να τρωει χρονο,να εχει πονοκεφαλο,να την εχουν "μεγαλη" 9 στους 10 πελατες).Ειδικα με την τιμη των 150€ 2balls(ρε που φτασαμε να τονιζουμε το φυσιολογικο το 2φορες δηλ)CIM,CIF ειναι εξαιρετικο value for money.Κατα τα αλλα βλεπουμε σε κριτικες συναγωνιστων οτι πχ πρωτοεμφανιζομενες,πρωην studioκοριτσα κτλ 150 με χιλια μη και μη με +για foot +για cim+για role +για kisses +++++
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
έτσι ακριβώς αδερφέ.όπως τα λες ειναιΗ Μαριλου αυτη τη στιγμη ειναι στην "επικαιροτητα" με την εννοια πως δεν εχουν περασει 200 χρονια απ τις ταινιες της,δεν εχει κανει στροφη στην ποιοτητα,δεν εχει γινει απο τη μια μερα στην αλλη σα φακλανα και φαινεται απ οτι γραφετε πως δεν κανει "πουστιες"(να τρωει χρονο,να εχει πονοκεφαλο,να την εχουν "μεγαλη" 9 στους 10 πελατες).Ειδικα με την τιμη των 150€ 2balls(ρε που φτασαμε να τονιζουμε το φυσιολογικο το 2φορες δηλ)CIM,CIF ειναι εξαιρετικο value for money.Κατα τα αλλα βλεπουμε σε κριτικες συναγωνιστων οτι πχ πρωτοεμφανιζομενες,πρωην studioκοριτσα κτλ 150 με χιλια μη και μη με +για foot +για cim+για role +για kisses +++++
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Η Μαριλου αυτη τη στιγμη ειναι στην "επικαιροτητα" με την εννοια πως δεν εχουν περασει 200 χρονια απ τις ταινιες της,δεν εχει κανει στροφη στην ποιοτητα,δεν εχει γινει απο τη μια μερα στην αλλη σα φακλανα και φαινεται απ οτι γραφετε πως δεν κανει "πουστιες"(να τρωει χρονο,να εχει πονοκεφαλο,να την εχουν "μεγαλη" 9 στους 10 πελατες).Ειδικα με την τιμη των 150€ 2balls(ρε που φτασαμε να τονιζουμε το φυσιολογικο το 2φορες δηλ)CIM,CIF ειναι εξαιρετικο value for money.Κατα τα αλλα βλεπουμε σε κριτικες συναγωνιστων οτι πχ πρωτοεμφανιζομενες,πρωην studioκοριτσα κτλ 150 με χιλια μη και μη με +για foot +για cim+για role +για kisses +++++
σωστος ο φιλος. η κοπελα εκανε ματ με την προσφορα! εμενα με προβληματιζει αυτο το ποστ που εκανε για το γραφειο και το πηγε για ανεξαρτητη και μετα αλλαξαν ολα... στα καπακια προσφορες... καλα να ειναι η Μαριλου και καλες 2μηνες διακοπες!
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.307
- Πόντοι
- 1.106
Χεστηκαμε υπερ μας βγηκε :-)σωστος ο φιλος. η κοπελα εκανε ματ με την προσφορα! εμενα με προβληματιζει αυτο το ποστ που εκανε για το γραφειο και το πηγε για ανεξαρτητη και μετα αλλαξαν ολα... στα καπακια προσφορες... καλα να ειναι η Μαριλου και καλες 2μηνες διακοπες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις