nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Μπηκε σε προγραμμα προστασιας μαρτύρων???Σου ευχομαι τα καλυτερα Μαριλου στην καινουργια σου ζωη
Μπηκε σε προγραμμα προστασιας μαρτύρων???Σου ευχομαι τα καλυτερα Μαριλου στην καινουργια σου ζωη
Μπηκε σε προγραμμα προστασιας μαρτύρων???
Το <<προγραμμα προστασιας μαρτυρων>> αν δεν με απατα η μνημη μου ενεργοποιηται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις , που εχουν να κανουν με υψηλου κινδυνου θεματα, κατα της ζωης ανθρωπων , που εξεθεσαν μεγαλα παρανομα κυκλωματα ..και εξ αιτιας αυτου, χρηζουν προστασιας απο την πολιτεια.
Στην προκειμενη περιπτωση η παρεμβαση μου ( για τελευταια φορα), ηταν καθαρα ανθρωπιστικη -συναδελφικη ,και καμμια σχεση δεν εχει με τα οσα προανεφερες . Τα οποια οφειλω να ομολογησω, ηταν πασπαλισμενα με αρκετη δοση ειρωνιας, την οποια αντιπαρερχομαι για ευνοητους λογους........
Φιλικα ολα αυτα.Καλη συνεχεια φιλτατε.
ΥΓ . Υπαρχουν καποιες συμπεριφορες ανθρωπων που μπορει να σε ξενιζουν - μπερδευουν ..
Καλο για σενα, κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι απλα να τις παρακολουθεις και να μην εμπλεκεσαι, μεχρι να τις κατανοησεις..!
[/quoteτο ότι μπαινεις στη διαδικασια να εξηγήσεις τα αυτονόητα αυτό με ξεπερνα.....ενταξει οποιος δε μπορει να καταλαβει ότι ο καθενας εχει δικαίωμα να κανει τις επιλογες του ειτε καλες ειτε κακες ας σκεφτει πρωτα πως το ατομο που ειρωνευεται το λιγουρευοταν αν δεν ειχε κλεισει ραντεβού μαζι του οποτε όταν ειρωνευεται ένα τετοιο ατομο που καλως ή κακως αποφασισε να αλλαξει τη ζωη του ειρωνευεται και τον εαυτο του που τοσο καιρο το λιμπιζοταν σαν ξερολουκουμο αυτά ειχα πω καλησπέρα σαςΤο <<προγραμμα προστασιας μαρτυρων>> αν δεν με απατα η μνημη μου ενεργοποιηται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις , που εχουν να κανουν με υψηλου κινδυνου θεματα, κατα της ζωης ανθρωπων , που εξεθεσαν μεγαλα παρανομα κυκλωματα ..και εξ αιτιας αυτου, χρηζουν προστασιας απο την πολιτεια.
Στην προκειμενη περιπτωση η παρεμβαση μου ( για τελευταια φορα), ηταν καθαρα ανθρωπιστικη -συναδελφικη ,και καμμια σχεση δεν εχει με τα οσα προανεφερες . Τα οποια οφειλω να ομολογησω, ηταν πασπαλισμενα με αρκετη δοση ειρωνιας, την οποια αντιπαρερχομαι για ευνοητους λογους........
Φιλικα ολα αυτα.Καλη συνεχεια φιλτατε.
ΥΓ . Υπαρχουν καποιες συμπεριφορες ανθρωπων που μπορει να σε ξενιζουν - μπερδευουν ..
Καλο για σενα, κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι απλα να τις παρακολουθεις και να μην εμπλεκεσαι, μεχρι να τις κατανοησεις..!
τετοια ατυχια ρε πουστη μου κ γω μαζευα λευτα για να σε πηδηξω τοσο καιρο κ τωρα σταματησες...τελος παντων στο ΚΑΛΟ ΜΑΡΙΛΟΥ !!!Epidi me nevriasanen k thelunen na akusunen logo giati stamatao tha to puo...k tha ine telestea kuventa mou edo mesa...k telestea apandisi mou...exo masepse 50 000 evro...exo norithe o andras sti isoi mou k padrevume..dem prokliete pote kzana na pao me kapios allos sto krevati mou k na mi ine afton...fevgo apo ellada...alaxo onoma k klino ta social media...dem zlevo k mia...ime efistismeni...k telioseeee!!!!exo oso ithela!!k oso dem perimena...marilou pesane simera....kalo bradi gia olous...haaa k apo edo k pera tha akuo mono ekinos pu kserunen to alisino tonoma m...
Μεινε μακρια μου λοιπον ...καλύτερα οσες φορες την εχω πετυχει σε ασανσέρ την Χατζη νομιζα ότι ειδα την νυφη του δρακουλα με παλτό στρουθακαμήλου μην συγκρινεις την βουρτσα με την π@τσα!
καλύτερα οσες φορες την εχω πετυχει σε ασανσέρ την Χατζη νομιζα ότι ειδα την νυφη του δρακουλα με παλτό στρουθακαμήλου μην συγκρινεις την βουρτσα με την π@τσα!
Ατιμα ναρκωτικα , παιρνεις τα καλυτερα παιδιαΚοιτα τι παθαινει ο ανθρωπος όταν παιρνει ληγμένο LSD
φιλε να το προσεξεις αυτό ..θα σου αφησει κουσουρι
Τύπε να φοράς ολόσωμη πριν πας ραντεβού. Όλες άρρωστες τις έβγαλες...Εγω που εχω δει την Elena xatzi από κοντα σε ραντευου μας είναι αρκετα ποιο ωραια από την μαριλου αλλα δεν παυει να είναι και αυτή η κοπελα ένα call girl που το εκμεταλευονται γραφεια και μεσάζοντες απλα ολοι εμεις που παμε με αυτές της κοπελες καλο είναι να προσεχουμε λιγακι ιδικα καποιοι που είναι και παντρεμένοι με ιοκογενιες περα από της σοβαρες ασθενιες που κανουν θραυση υπαρχουν και μικροβια αλλα που μια γυναικα τα εχει θελει λιγακι προσοχή παιδες , το call girl είναι η ευκολη λυση για να περασεις καλα 1 η 12 ωρες απλα και εχέμυθα αλλα θελει προσοχή
Εγω που εχω δει την Elena xatzi από κοντα σε ραντευου μας είναι αρκετα ποιο ωραια από την μαριλου αλλα δεν παυει να είναι και αυτή η κοπελα ένα call girl που το εκμεταλευονται γραφεια και μεσάζοντες απλα ολοι εμεις που παμε με αυτές της κοπελες καλο είναι να προσεχουμε λιγακι ιδικα καποιοι που είναι και παντρεμένοι με ιοκογενιες περα από της σοβαρες ασθενιες που κανουν θραυση υπαρχουν και μικροβια αλλα που μια γυναικα τα εχει θελει λιγακι προσοχή παιδες , το call girl είναι η ευκολη λυση για να περασεις καλα 1 η 12 ωρες απλα και εχέμυθα αλλα θελει προσοχή
Μακια μακια μακια ... :-* :-*Εδω εισαι καλε?
Πρωι πρωι..
Εξαιρετικα απιθανο , ηταν να κανει λαικ το σοχακι σ αυτο το σχολιο ... Και ομως εκανε την εκπληξη ...καλύτερα οσες φορες την εχω πετυχει σε ασανσέρ την Χατζη νομιζα ότι ειδα την νυφη του δρακουλα με παλτό στρουθακαμήλου μην συγκρινεις την βουρτσα με την π@τσα!
Αλλη σχολη η μαριλου . Αλλη εγω ;)δεν υπαρχει συγκριση με την μαριλου που εχει κανει πλαστικες και εχει βαλει προσθετα παντου με εσενα ελενα που εχεις κορμαρα και βγαζεις καλητερα γουστα