borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.906
- Πόντοι
- 5.696
Οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά..Ωραία δάχτυλα ...
Οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά..Ωραία δάχτυλα ...
Το εσιαξα.ψαχνω μπαχαλο. (μετ. Με τρωει ο κωλος μου).
Απίστευτο θέαμα. Σχεδόν χωρίς την παραμικρή ατέλεια. @Marilena26 έχεις πολλά να δώσεις και αν το γουστάρεις θα περάσεις και εσύ καλά. Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και εγώ.ΚΩΛΑΡΑ η μικρη
Εχει προοπτικες το κοριτσι.ΚΩΛΑΡΑ η μικρη
Έχεις χιούμορ, μπράβο Μαριλενα,... Μου αρέσεις !!! Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους , χρόνια πολλά Μαριλένα,υγεία πάνω απ'όλα !!!Τρίτη είναι τα εγκαίνια
μια χαρα ηταν το νημα,καναμε την πλακα μας,περναγαμε ωραια και ηρθε ο ευγενικος καραγκιοζης να μας κουνησει το δαχτυλο και να χαλασει τη ροη.Γελάω με κάτι τύπους που όταν ξεκινάει το νήμα το παίζουν σκληρά καρύδια (γιατί δε βάζεις τηλ, ποια είσαι εσύ να στο ζητήσω με pm, όσοι ζητάνε με ευγένεια είναι αγαπούλιδες κτλπ)...και όταν αρχίζει το νήμα από μόνο του να επιβεβαιώνει ότι τι κορίτσι είναι αληθινό με σωστες τιμές υπηρεσίες κτλπ, αρχίζουν και γίνονται απίστευτα γλοιώδεις με τα κορίτσια. Άθλιοι απλά
Μη τυχόν και χάσει ευκαιρία να μανατζαρει και να χώσει το ανύπαρκτο πουλί του για 1.5 λεπτό Μαξ...μια χαρα ηταν το νημα,καναμε την πλακα μας,περναγαμε ωραια και ηρθε ο ευγενικος καραγκιοζης να μας κουνησει το δαχτυλο και να χαλασει τη ροη.
μια χαρα η ροη φιλε,με την πλακα μας,η κοπελα καλο ατομο φαινεται απο τα μηνυματα τουλαχιστον,εχουμε φτιαξει μια ωραια ατμοσφαιρα και πεταγεται ο πουτσοκεφαλος να μας πει τη μαλακια του.Μη τυχόν και χάσει ευκαιρία να μανατζαρει και να χώσει το ανύπαρκτο πουλί του για 1.5 λεπτό Μαξ...
Τσεκαρισμένο...
Δώσε καμία συμβουλή στο κορίτσι τυπε, μπορεί να σου κάνει έκπτωση όταν μαζέψεις τα 120 σε κάνα χρόνο να πας να τη συναντήσειςμια χαρα ηταν το νημα,καναμε την πλακα μας,περναγαμε ωραια και ηρθε ο ευγενικος καραγκιοζης να μας κουνησει το δαχτυλο και να χαλασει τη ροη.
με δυο κριτικες τραχανα και συμμετοχη μηδαμινη,θα ερθεις να μου πεις για λεφτα και εκπτωσεις. ΝΑ ΠΑΡΤΑ καραγκιοζακο. εμαθες και το ''τυπε''Δώσε καμία συμβουλή στο κορίτσι τυπε, μπορεί να σου κάνει έκπτωση όταν μαζέψεις τα 120 σε κάνα χρόνο να πας να τη συναντήσεις
ουτε εγω γραφω κριτικες να πω την αληθεια, για την ακριβεια βαριεμαι να μπαινω στην αναλυση της εκαστοτε συνευρεσηςμε δυο κριτικες τραχανα και συμμετοχη μηδαμινη,θα ερθεις να μου πεις για λεφτα και εκπτωσεις. ΝΑ ΠΑΡΤΑ καραγκιοζακο. εμαθες και το ''τυπε''
εσυ εισαι δικο μας παιδι,μη μασας.ουτε εγω γραφω κριτικες να πω την αληθεια, για την ακριβεια βαριεμαι να μπαινω στην αναλυση της εκαστοτε συνευρεσης
εικονα βγαινει απο της πολλες και διαφορετικες αποψεις ...Γελάω με κάτι τύπους που όταν ξεκινάει το νήμα το παίζουν σκληρά καρύδια (γιατί δε βάζεις τηλ, ποια είσαι εσύ να στο ζητήσω με pm, όσοι ζητάνε με ευγένεια είναι αγαπούλιδες κτλπ)...και όταν αρχίζει το νήμα από μόνο του να επιβεβαιώνει ότι τι κορίτσι είναι αληθινό με σωστες τιμές υπηρεσίες κτλπ, αρχίζουν και γίνονται απίστευτα γλοιώδεις με τα κορίτσια. Άθλιοι απλά
απλα μου αρσει να ειμαι αντικειμενικος. anyway η κοπελα επιβεβαιωσε τα λεγομενα μου περι ηλιθιων υποψηφιων ερωτηλων και για αυτο εβγαλε το τηλ της. γνωμη μου καλα εκανε μπας και γλυτωσει αυτους που δεν προλαβαν να το δουν. ενημερωτικα εστειλα μηνυμα στην κοπελα πριν αναρτησει το τηλ της μου απαντησε οσο συντομα μπορουσε με τον αριθμο της και με αναλυση του προγραμματος της και του αντιτιμου, οποτε απο εμενα ειναι οκ η κοπελαεσυ εισαι δικο μας παιδι,μη μασας.
Εάν ήταν και βαμεναΩραία δάχτυλα ...