Νέα

Μαριάντα Πιερίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 974
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο θεωρειτε ως πιο σεξυ και γιατι?

• ''Σ'αγαπω''

Ψήφοι: 12 11,2%
  • ''Μεινε διπλα μου''

Ψήφοι: 24 22,4%
  • ''Βαλε Φαντασια''

Ψήφοι: 71 66,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
η Μαριάντα είναι τσιγγάνα. Εχει κάνει ήδη 2 γαμους.Αυτο βέβαια δεν αναιρεί οτι έιναι καυλέτο!! Με τον τυπό αυτον τα έχει τουλαχιστον 4 χρόνια.Τον είχα γνωρίζει μια φορα μεσο κοινου γνωστου πριν 3 χρόνια μαζι και με εξυπηρετησε σε κάτι χωρίς να γνωρίζει. Αυτος και πολυς της πεφτει..γιαυτό δεν τον αφήνει. Εχετε ακούσει καθε τρίμηνο να αλλάζει και αλλον? Οχι.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

Συνημμένα

• icemax_400x320_ma4_large.jpg
    icemax_400x320_ma4_large.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 56

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδια,αυτος δεν ξερει τι εχει,αυτος την εκανε ονομα οποτε σαν υπακουο πουτανακι μενει εκει.αλλες θα τον παρατουσαν μετα απο την πρωτη επιτυχια.αυτη τουλαχιστον εχει ενα οριο στην πουτανια της

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
περιμένατε τίποτα καλύτερο από Ελλεηνίδα? :think:
τι έχει ο άνθρωπος ρε σεις μια χαρά είναι, απλά τα έχει λίγα χρονάκια και αυτή δεν ε'ιναι καμιά παιδούλα, κάπου αναφέρθηκε ότι είναι τσιγγάνα, εγώ από ότι ξερω κατάγεται από Κύπρο

Επισκέπτης
ρε παιδια,αυτος δεν ξερει τι εχει,αυτος την εκανε ονομα οποτε σαν υπακουο πουτανακι μενει εκει.αλλες θα τον παρατουσαν μετα απο την πρωτη επιτυχια.αυτη τουλαχιστον εχει ενα οριο στην πουτανια της

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι έχει ο άνθρωπος ρε σεις μια χαρά είναι, απλά τα έχει λίγα χρονάκια και αυτή δεν ε'ιναι καμιά παιδούλα, κάπου αναφέρθηκε ότι είναι τσιγγάνα, εγώ από ότι ξερω κατάγεται από Κύπρο
γιατι στην Κυπρο δεν υπαρχουν τσιγγανοι?

Επισκέπτης

το Πιερίδη μάλλον ποντιακής καταγωγής είναι :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom