LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
άοσμη, άγευστη, ανάλατη
50αρικο το πολύ
γυναίκα είναι ρε παίχτη, όχι τυροκαφτερή
άοσμη, άγευστη, ανάλατη
50αρικο το πολύ
ολο μλκιεςγυναίκα είναι ρε παίχτη, όχι τυροκαφτερή
ολο μλκιες
συμφωνω απολυτα!!για ενα καλη ειναι
;)Ωραια κοπελα, αλλα χωρις την τσαχπινιά και το αναγκαιο sex apeal που χρειαζεται για...............να περασεις στο δωμάτιο.
;)
νομιζω οτι τα αρνητικα σχολια (και τα δικα μου) δικαιολογουνται απο το οτι μας θυμιζει ελεηνιδες γκομενες που μας εχουν ψησει το ψαρι στα χειλη
καλο μουτρακι μεν ,αλλα απο συμπεριφορα μαλλον δε θα διαφερει απο τα κλασσικα προτυπα που εχουμε συνηθισει.
κανει κρυο , ε λεμε και κανα δυο μλκιες να περναει η ωρα ;)μωρκαλά τα λες, αλλά αυτό το πράμα να σχολιάζουμε σε θρεντ φωτογραφιών τη συμπεριφορά και το αν κλαίει όταν βλέπει το ηλιοβασίλεμα δεν το χω καταλάβει
σωστοτατος θα ελεγα ...........;)
νομιζω οτι τα αρνητικα σχολια (και τα δικα μου) δικαιολογουνται απο το οτι μας θυμιζει ελεηνιδες γκομενες που μας εχουν ψησει το ψαρι στα χειλη
καλο μουτρακι μεν ,αλλα απο συμπεριφορα μαλλον δε θα διαφερει απο τα κλασσικα προτυπα που εχουμε συνηθισει.
αθηναιδα ε?καλό καυλάκι αυτό!!!Mήπως είσαι η Aθηναίδα?
μμμμμμμμμμμμμμμμμμ ;)αθηναιδα ε?καλό καυλάκι αυτό!!!
δηλαδη την ωρα που την λες να βρίζει????χαχαχαχα δεν πειράζει αντέχω τετοια!!!χαχαχαχα!!!μμμμμμμμμμμμμμμμμμ ;)
αλλα κακοχαρακτηρας ομως...
οχι μετα θα σου κανει κριτικη για το πως τη γαμησεςδηλαδη την ωρα που την λες να βρίζει????χαχαχαχα δεν πειράζει αντέχω τετοια!!!χαχαχαχα!!!
για αυτό είπα 50γυναίκα είναι ρε παίχτη, όχι τυροκαφτερή
θα αναγκαστω τοτε να επαναλαμβανω τις συνεδρίες μέχρι να τα κανω τέλεια!!!οχι μετα θα σου κανει κριτικη για το πως τη γαμησες
θα αναγκαστω τοτε να επαναλαμβανω τις συνεδρίες μέχρι να τα κανω τέλεια!!!
εχει κατι το προστυχο δεν ξέρω τι είναι αλλα με φτιάχνει...εχει γίνει και μανούλα αρα μιλάμε για milfaki πρόστυχο σκυλέ για πολλά στα τεσσερα κυρίως με το απαραιτητο κωλοσκαμπίλισμα...!!!χαχαχαχαχαχα!!!!εμενα με ψιλοσκιαζει ρε φιλε ,σα μαγισσα ειναι
εχει κατι το προστυχο δεν ξέρω τι είναι αλλα με φτιάχνει...εχει γίνει και μανούλα αρα μιλάμε για milfaki πρόστυχο σκυλέ για πολλά στα τεσσερα κυρίως με το απαραιτητο κωλοσκαμπίλισμα...!!!χαχαχαχαχαχα!!!!