master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Aυτος της το φορεσε το κερατο και την εστειλε μετα.Ο τέως συζυξ; Πόσα κέρατα λέτε να του φόρεσε η καβλιάρα;
Aυτος της το φορεσε το κερατο και την εστειλε μετα.Ο τέως συζυξ; Πόσα κέρατα λέτε να του φόρεσε η καβλιάρα;
Λελουδο τη πηρε και την εβγαλε στο κλαρι ο τζιτζιφιογκος...Aυτος της το φορεσε το κερατο και την εστειλε μετα.
γουστάρεις Κυρά Μαριάννα τύπε
εγω τα λεω εδω και χρονια αλλα δεν με πιστευουν τυπεη μαριανα ειναι μεγαλη καβλαααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τυπε δεν υπαρχει ουτε ενας απο εδω μεσα που δεν θα την γαμαγε αν του καθοταν.εγω τα λεω εδω και χρονια αλλα δεν με πιστευουν τυπε
Το "ζει" , αυτο που κανει...Δεν τοχει για αγγαρειαεγω τα λεω εδω και χρονια αλλα δεν με πιστευουν τυπε
και αυτοι που στελνουν υβριστικα μηνυματα τυπε?Τυπε δεν υπαρχει ουτε ενας απο εδω μεσα που δεν θα την γαμαγε αν του καθοταν.
κυριως αυτοι.εξαιρουνται βεβαια ο παθητικος,ο κωλαρακης,και ο makis1986 που εχω μια υποψιακαι αυτοι που στελνουν υβριστικα μηνυματα τυπε?
και να με πλήρωνε δεν τη γαμουσα! :SΤυπε δεν υπαρχει ουτε ενας απο εδω μεσα που δεν θα την γαμαγε αν του καθοταν.
Ειναι βαζελα ρε.και να με πλήρωνε δεν τη γαμουσα! :S
Εννοείται... Για τους άλλους που την πηδάνε, μπορεί να είναι αγγαρεία...Το "ζει" , αυτο που κανει...Δεν τοχει για αγγαρεια
Ε δεν νομιζω να το κανει καποιοs με το....ζοριΕννοείται... Για τους άλλους που την πηδάνε, μπορεί να είναι αγγαρεία...
Όχι γιατί πληρώνονται για να το κάνουν...Ε δεν νομιζω να το κανει καποιοs με το....ζορι
Όχι γιατί πληρώνονται για να το κάνουν...
Εντάξει πέραν της πλάκας,καλή είναι...