Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
douvli1.jpg

ntouvli6.jpg

Χάθηκε πάντως.Πού να βρίσκεται άραγε;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Την γκόμενα πρίν καμιά 7ετία την είχα γνωρίσει από φατσοβιβλίο και είχαμε ανταλλάξει κινητά.

Το έπαιζε πολύ σωστή και καθόλου πουτάνα. Αφού την έψηνα για πήδουλο και μου έλεγε ότι δεν είναι τέτοια κλπ κλπ.

Το ψώνιο της δεν υπήρχε. Μου έλεγε ότι της αρέσουν τα καλύτερα. Ακόμα και το πούρο που καπνίζει πρέπει να είναι το καλύτερο και άλλες τέτοιες πίπες.

Ήθελε να βρεθούμε αλλά μόνο σοβαρά χωρίς πηδήματα και τέτοια που της πέταγα εγώ.

Τελικά δεν ασχολήθηκα με τον τρόπο που ήθελε και μετά από λίγα χρόνια τσουπ γίνεται το βίντεο...

Κατα τα άλλα δεν είναι πουτάνα.... όπως συνήθιζε και μου έλεγε..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Κάτι μου είχε πετάξει ότι ο παππούς της έχει ή είχε ανθρακορυχεία και άλλες τέτοιες πίπες τώρα που θυμάμαι.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
φλασιές μου έρχονται..

με τον πρώην άντρα της είχαμε παίξει χαρτιά 3-4 χρόνια πριν γνωρίσω εκείνη.
Είχαμε βρεθεί σε ένα σπίτι κοινού φίλου πρωτοχρονιάτικα και παίζαμε. Το παλικάιρ έκανε τροφοδοσίες πλοίων. Και νόμιζε πως θα γινόταν χοντρό παιχνίδι και μας έλεγε ότι έχει έρθει με άδειες αυτοκινήτων του, και μετρητά κάποια χιλιάρικα.

Πέταγε τα 100άρικα στο τραπέζι σα να είναι μαρούλια.

Θυμάμαι όταν έφυγε από το τραπέζι, οι μισοί που καθόμασταν κοιτάξαμε από κάτω στη θέση του μη τυχόν και του είχε πέσει κανά κατοστάρικο έτσι όπως τα πέταγε.

Ένας κοντός λιγδιάρης, που νόμιζε ότι με τα λεφτά έχει πιάσει τον Πάπα από τα αρχίδια.
Στο πέτο του σακακιού του είχε βάλει μια θήκη πούρων μεγάλη που σχεδόν του χτύπαγε το σαγόνι του βλάχου.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Πάντως είναι ταλαντούχα η Μαριάννα, καθώς εκτός από καλή τηλεπαρουσιάστρια και επιτυχημένη πορνοστάρ, είναι και πολύ καλή τραγουδίστρια.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Τι έγινε ρε παιδιά, μετά από 8 μήνες κάποιος τη θυμήθηκε?

Πως ζει αυτή τόσο μεγάλα διαστήματα στην αφάνεια? Έχει καβατζώσει τόσο χρήμα, ή κρυπτοβιζιτάρει και μας ξεφεύγει?

Στο Μεξικο ειναι ...παντρευτηκε ξανα και εχει ενα μωρο (τελευταια φορα που την ειδα ηταν εγκυος).
Αφησε το μεγαλο της γιο στη γιαγια και την εκανε για τα φραγκα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πολυ ωραιο προσωπο αλλα αντιαισθητικα ψευτικα σιλικονατα βυζια.Τοσα λεφτα,δε μπορουσε να βαλει τιποτα της προκοπης;Οι Αγγλιδες lucy Pinder και Sophie Howard που εχουν και το δικο τους θεμα εδω,εχουν κι αυτες σιλικονατα.Μονο που ειναι τοσο καλοφτιαγμενα και το αποτελεσμα ειναι τοσο ικανοποιητικο που μερικους μη ειδημονες τους ξεγελασε.Μεχρι και σ αυτο το τομεα ειμαστε πολυ πισω.Τα βυζια της Ντουβλη ειναι τοσο ασχημα σαν κατι ξανξων αμερικανιδων πορνοσταρ του 1980.Ο κοσμος ομως προχωραει.Για δε τη συμμετοχη της και αποδοση της μου θυμιζει μερικες ελληνιδες πορνες που στο σαλονι σε φτιαxνει μομο καο μονο με την εμφανιση της και στα ενδοτερα μαπα το καρπουζι,τελειως αχρηστη.Κριμα γιατι το προσωπο της μου αρεσει πολυ και θα μπορουσε να κανει καριερα αφου υπαρχει κοινο για bbw big beautiful women.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Στο Μεξικο ειναι ...παντρευτηκε ξανα και εχει ενα μωρο (τελευταια φορα που την ειδα ηταν εγκυος).
Αφησε το μεγαλο της γιο στη γιαγια και την εκανε για τα φραγκα...
Καλά,
τρομερός είσαι.
1) Που τα ξέρεις? Εδώ δε γράφτηκε τίποτα.
2) Αλλά και πουθενά αλλού δεν το ανέφεραν? (κωλοφυλλάδες, καναλοκος-κους κλπ εννοώ).
3) Όταν λες "την είδες", ενοείς?
4) Γιατί έχει φράγκα στο Μεξικό? Ή ο δκός της είναι "βαρώνος"?

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
176464823bf7bca762e22738a4a658ba_L.jpg

Με την επίσης πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου
http://[URL unfurl="true"]www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2013/12/santy-ntouvli.jpg[/img[/URL]]
Η Σάντυ Ντούβλη αδερφή του πρώην άντρα της Μαριάννας.
[MEDIA=youtube]abZYzja8EjQ[/MEDIA]
H Mαριάννα μιλάει για το πορνό,την Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Βούλα Βαβάτση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom