συμφωνω κι επαυξανω!!!!!στη μαπα και στις βυζαρες της να γλυφεται και ν αλοιφεται!!!Εχει κωλαρα.ξεσκισμα και πεταμα στη μαπα μετα!
Να μη βαριεται το χερι σου να χτυπαει
καυλα η κυρια μαριαννα!!!!
συμφωνω κι επαυξανω!!!!!στη μαπα και στις βυζαρες της να γλυφεται και ν αλοιφεται!!!Εχει κωλαρα.ξεσκισμα και πεταμα στη μαπα μετα!
Να μη βαριεται το χερι σου να χτυπαει
Είδα ντούβλη απο κοντά σε ένα καφέ τη προηγούμενη εβδομάδα στη περιοχή του θησείου. Δε ξέρω τι λέτε εσείς εμένα πάντως μου έγινε κάγκελο και μόνο που την είδα να πίνει καφεδάκι.Τρία τέταρτα έκανα να συνέλθω. ´Οπως παλιά που ακούγαμε "άνοιξε τη βάνα"και τρέχαμε να το παίξουμε έτσι ακριβώς. Θυμήθηκα τις καυλες που έφερνε η βανούλα.
Η Ελληνίδα "Καρντάσιαν" ............Οk μην γελατε !!!
O κόσμος πλησιάζει ευγενικά και ζητάει ένα μέηλ ή ένα τηλέφωνο.
Σε ποιά ταινία υπάρχει αυτό Το λεσβιακό της Μαριάννας Ντούβλη ?
απο το πολύ σπέρμα που καταπίνει ... ας της πει κάποιος να μην το καταπίνει όλο γιατί θα χοντρύνει!!
απο το πολύ σπέρμα που καταπίνει ... ας της πει κάποιος να μην το καταπίνει όλο γιατί θα χοντρύνει!!
Η ντουβλη ειναι η καλυτερη ελληνιδα που επαιξε μεχρι στιγμης σε τσοντα!!!
Φοβερη καυλα, τελειο τσιμπουκι,βιζαρες, βρωμοστομη και καυλιαρα και μολις ανεβηκε πανω στο Δημητρη τα εδωσε ολα! Το ζουσε το θεμα και αυτο μετραει στο σεξ. Τι να τι κανω τη τζουλια το ζωντοβολο που απλα καθοταν και τον επαιρνε?
Τωρα αν ειναι λιγο στρουμπουλη δεν πειραζει.αυτο που μετραει ειναι η καυλα της.
Οσοι λενε οτι δεν θα πηγαιναν με ντουβλη ειναι λιγο φλωροι...η γυναικα ειναι ηφαιστιο!!!
[/quote
σωστος! Γυναικαρα!
εμενα μου αρεσουν οι πληθωρικες Κυριες σαν την Μαριαννα. ειναι Γυναικαρα! οσοι θελουν αδυνατες να πανε σε αλλο φορουμ
...αυτή η φώτο πρέπει να'ναι κάμποσα χρόνια πίσω