Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 622K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
23.144
Πόντοι
29.667
Κανονίστε να στεναχωρήσετε τον κωσταςχατ με τα εκτός θέματος που γράφετε.

Ρε καραγκιόζη του κέρατα εσύ τι ζόρι τραβάς και πιάνεις το όνομα μου στο άθλιο και πουτσοχυμενο στόμα σου.
Άντε και γαμησου παλιοαδερφαρα!!!

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
Αν σε εποχή κρίσης, με τόση αποχή από την διασημότητα που είχε, ζητάει μια χήνα, δυστυχώς για τύπους σαν και μένα σημαίνει ότι κάποιοι που εκτρέφουν πολλές χήνες, της προσφέρουν της κοπέλας και κρατά έτσι η ίδια ένα κύκλωμα εκτροφέων χηνών..... Κρίμα, γιατί ευελπιστούσα διαβάζοντας κι εδώ, για περιπτώσεις μισής χήνας.... :(

ετσι οπως τα λες ειναι φιλε

οι χηνες πεφτουνε ακατεβατες για αυτο και τα εκτροφεια δεν θα σταματησουνε την λειτουργια τους

αλλιως θα την εβλεπες και αυτην σαν την μεριλιν μονροε σε γραφεια

δεν το βλεπω να γινεται πουλαει ακομα

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
α και περιττο να πω οτι ισχυει το ιδιο και με την μονροε

οτι δηλαδη 1 χηνα ισοδυναμει με μια εκτροφη

δηλαδη για να κατσεις 1 ωρα στο εκτροφειο θες παραπανω απο 1 χηνα αν αποζητας 2 εκτροφες κτλπ

και ολα αυτα μονο σε εκτροφεια 5αστερα οχι εκτροφεια του απλου κοσμου

οποτε ουσιαστικα 1 χηνα ειναι παραπλανητικο...θες 1.5 χηνα +

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ξερετε κ καλοτρωτε ρε κεραταδες  :gay:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε καραγκιόζη του κέρατα εσύ τι ζόρι τραβάς και πιάνεις το όνομα μου στο άθλιο και πουτσοχυμενο στόμα σου.
Άντε και γαμησου παλιοαδερφαρα!!!
για εσένα το λέω να μη σε στεναχωρούν και συγχύζεσαι.

Αγάπη μόνο απο εμένα,ακόμα και στους χαζούς !!!

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
Ωραία... Για να πνίξεις δηλαδή το κουνέλι....σόρρυ, την χήνα  :knockinb:, θές εκτός από το να σκάσεις μία χήνα, να δώσεις και να χηνόπουλο καπάρο για το εκτροφείο  :think: :think: ?? Μα την χήνα θέλω να πνίξω, όχι το εκτροφείο... :rockon: :) Να υποθέσω ότι δεν δέχεται το πνίξιμο να επέλεθει στην φύση, ώστε να γλυτώσουμε το καπάρο ... :) Η μόνη ελπίς λοιπόν, είναι είτε να μας πέσει το τζόκερ, είτε να περιμένουμε κάποια χρόνια ακόμα να  ξεπουπουλιάστεί λίγο και να πέσει η τιμή  :babycry:...Άλλωστε μικρή είναι ακόμα στα 36 της.... Πόσο Ντουμπάι και Λίβανο θα έχει τότε ...???  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ακριβως φιλε

υπομονη και σε 4-5 χρονακια απλα γαμας μια ξεπουπουλιασμενη χηνα

LADIKO

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
1
α και περιττο να πω οτι ισχυει το ιδιο και με την μονροε

οτι δηλαδη 1 χηνα ισοδυναμει με μια εκτροφη

δηλαδη για να κατσεις 1 ωρα στο εκτροφειο θες παραπανω απο 1 χηνα αν αποζητας 2 εκτροφες κτλπ

και ολα αυτα μονο σε εκτροφεια 5αστερα οχι εκτροφεια του απλου κοσμου

οποτε ουσιαστικα 1 χηνα ειναι παραπλανητικο...θες 1.5 χηνα +
Ωραία... Για να πνίξεις δηλαδή το κουνέλι....σόρρυ, την χήνα  :knockinb:, θές εκτός από το να σκάσεις μία χήνα, να δώσεις και να χηνόπουλο καπάρο για το εκτροφείο  :think: :think: ?? Μα την χήνα θέλω να πνίξω, όχι το εκτροφείο... :rockon: :) Να υποθέσω ότι δεν δέχεται το πνίξιμο να επέλεθει στην φύση, ώστε να γλυτώσουμε το καπάρο ... :) Η μόνη ελπίς λοιπόν, είναι είτε να μας πέσει το τζόκερ, είτε να περιμένουμε κάποια χρόνια ακόμα να  ξεπουπουλιάστεί λίγο και να πέσει η τιμή  :babycry:...Άλλωστε μικρή είναι ακόμα στα 36 της.... Πόσο Ντουμπάι και Λίβανο θα έχει τότε ...???  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
Εγώ θα της έδινα την χήνα παιδιά, αλλά πρώτα θα έριχνα 5 μαλακίες για να κρατήσω λίγο παραπάνω γιατί το μωρό πολύ με καυλώνει  :erection:! Θέλω πολύ να την κρεμπιάσω την άτιμη  :wanker: :wanker:

και εγω θελω ρε μαν

αλλα δεν σε χαλαει το υφακι που εχει ?

και επισης το γαμησι ειναι πολυ ψευτικο μαζι της

δεν ξερω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Εγώ θα της έδινα την χήνα παιδιά, αλλά πρώτα θα έριχνα 5 μαλακίες για να κρατήσω λίγο παραπάνω γιατί το μωρό πολύ με καυλώνει  :erection:! Θέλω πολύ να την κρεμπιάσω την άτιμη  :wanker: :wanker:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
και εγω θελω ρε μαν

αλλα δεν σε χαλαει το υφακι που εχει ?

και επισης το γαμησι ειναι πολυ ψευτικο μαζι της

δεν ξερω
Είναι ψηλομύτα η αλήθεια είναι, αλλά τα βρωμόλογα της στις τσόντες με ερεθίζουν απίστευτα! Σίγουρα είναι και πηγάδι, αλλά το προσωπάκι της είναι για πολύ χύσιμο  :wanker:
Λόγω κολλήματος που έχω με την συγκεκριμένη θα τα έδινα τα φράγκα!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
23.144
Πόντοι
29.667
για εσένα το λέω να μη σε στεναχωρούν και συγχύζεσαι.

Αγάπη μόνο απο εμένα,ακόμα και στους χαζούς !!!

Αν κάποιος από τους δύο μας είναι χαζός αυτός σίγουρα δεν είμαι εγώ.
Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις απαντήσεις που δίνεις σε κάθε ποστ που ανεβάζει ο κάθε ένας συναγωνιστής.

LADIKO

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
1
Το κορίτσι έσκασε μύτη στο νησί ...το γνωστό νησί...  :s&m_3: παρέα με τον αγαπητό μας φίλο.... :rockon: Και επιτέλους πήρε κάποια κιλά και είναι τσουποτούλα.....  :orchestra: :orchestra:

Συνημμένα

• MN.jpg
    MN.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 226
  • MN2.jpg
    MN2.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 217

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.573
Πόντοι
216
Πω τι βόδι έγινε... Τι λέει το παιδί της για τη μάνα του άραγε;...

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Είναι ψηλομύτα η αλήθεια είναι, αλλά τα βρωμόλογα της στις τσόντες με ερεθίζουν απίστευτα! Σίγουρα είναι και πηγάδι, αλλά το προσωπάκι της είναι για πολύ χύσιμο  :wanker:
Λόγω κολλήματος που έχω με την συγκεκριμένη θα τα έδινα τα φράγκα!

Κάνει και δυνατές παρτούζες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom