jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
ΤΖΙΜΑΡΑ φιλε μου..
Σε εσενα,αμα γουσταρεις το δινω το νουμερο της!!!!
ΤΖΙΜΑΡΑ φιλε μου..
Σε εσενα,αμα γουσταρεις το δινω το νουμερο της!!!!
Κανονίστε να στεναχωρήσετε τον κωσταςχατ με τα εκτός θέματος που γράφετε.
Αν σε εποχή κρίσης, με τόση αποχή από την διασημότητα που είχε, ζητάει μια χήνα, δυστυχώς για τύπους σαν και μένα σημαίνει ότι κάποιοι που εκτρέφουν πολλές χήνες, της προσφέρουν της κοπέλας και κρατά έτσι η ίδια ένα κύκλωμα εκτροφέων χηνών..... Κρίμα, γιατί ευελπιστούσα διαβάζοντας κι εδώ, για περιπτώσεις μισής χήνας....
για εσένα το λέω να μη σε στεναχωρούν και συγχύζεσαι.Ρε καραγκιόζη του κέρατα εσύ τι ζόρι τραβάς και πιάνεις το όνομα μου στο άθλιο και πουτσοχυμενο στόμα σου.
Άντε και γαμησου παλιοαδερφαρα!!!
Ωραία... Για να πνίξεις δηλαδή το κουνέλι....σόρρυ, την χήνα , θές εκτός από το να σκάσεις μία χήνα, να δώσεις και να χηνόπουλο καπάρο για το εκτροφείο ?? Μα την χήνα θέλω να πνίξω, όχι το εκτροφείο... Να υποθέσω ότι δεν δέχεται το πνίξιμο να επέλεθει στην φύση, ώστε να γλυτώσουμε το καπάρο ... Η μόνη ελπίς λοιπόν, είναι είτε να μας πέσει το τζόκερ, είτε να περιμένουμε κάποια χρόνια ακόμα να ξεπουπουλιάστεί λίγο και να πέσει η τιμή ...Άλλωστε μικρή είναι ακόμα στα 36 της.... Πόσο Ντουμπάι και Λίβανο θα έχει τότε ...???
Ωραία... Για να πνίξεις δηλαδή το κουνέλι....σόρρυ, την χήνα , θές εκτός από το να σκάσεις μία χήνα, να δώσεις και να χηνόπουλο καπάρο για το εκτροφείο ?? Μα την χήνα θέλω να πνίξω, όχι το εκτροφείο... Να υποθέσω ότι δεν δέχεται το πνίξιμο να επέλεθει στην φύση, ώστε να γλυτώσουμε το καπάρο ... Η μόνη ελπίς λοιπόν, είναι είτε να μας πέσει το τζόκερ, είτε να περιμένουμε κάποια χρόνια ακόμα να ξεπουπουλιάστεί λίγο και να πέσει η τιμή ...Άλλωστε μικρή είναι ακόμα στα 36 της.... Πόσο Ντουμπάι και Λίβανο θα έχει τότε ...???α και περιττο να πω οτι ισχυει το ιδιο και με την μονροε
οτι δηλαδη 1 χηνα ισοδυναμει με μια εκτροφη
δηλαδη για να κατσεις 1 ωρα στο εκτροφειο θες παραπανω απο 1 χηνα αν αποζητας 2 εκτροφες κτλπ
και ολα αυτα μονο σε εκτροφεια 5αστερα οχι εκτροφεια του απλου κοσμου
οποτε ουσιαστικα 1 χηνα ειναι παραπλανητικο...θες 1.5 χηνα +
Εγώ θα της έδινα την χήνα παιδιά, αλλά πρώτα θα έριχνα 5 μαλακίες για να κρατήσω λίγο παραπάνω γιατί το μωρό πολύ με καυλώνει ! Θέλω πολύ να την κρεμπιάσω την άτιμη
Είναι ψηλομύτα η αλήθεια είναι, αλλά τα βρωμόλογα της στις τσόντες με ερεθίζουν απίστευτα! Σίγουρα είναι και πηγάδι, αλλά το προσωπάκι της είναι για πολύ χύσιμοκαι εγω θελω ρε μαν
αλλα δεν σε χαλαει το υφακι που εχει ?
και επισης το γαμησι ειναι πολυ ψευτικο μαζι της
δεν ξερω
για εσένα το λέω να μη σε στεναχωρούν και συγχύζεσαι.
Αγάπη μόνο απο εμένα,ακόμα και στους χαζούς !!!
Πω τι βόδι έγινε... Τι λέει το παιδί της για τη μάνα του άραγε;...
Είναι ψηλομύτα η αλήθεια είναι, αλλά τα βρωμόλογα της στις τσόντες με ερεθίζουν απίστευτα! Σίγουρα είναι και πηγάδι, αλλά το προσωπάκι της είναι για πολύ χύσιμο
Λόγω κολλήματος που έχω με την συγκεκριμένη θα τα έδινα τα φράγκα!
Εγώ θα της έδινα την χήνα παιδιά, αλλά πρώτα θα έριχνα 5 μαλακίες για να κρατήσω λίγο παραπάνω γιατί το μωρό πολύ με καυλώνει ! Θέλω πολύ να την κρεμπιάσω την άτιμη
Για πες...Κάνει και δυνατές παρτούζες ...
Για πες...
άντε καλά θυσιαζομαιΣε ΠΜ....
άντε καλά θυσιαζομαι