Επισκέπτης
Μακραν οι καλυτερη πιστευω
κυρα Μαριαννα σ αγαπαω.
ε όχι κι ετσι ρε μαγκες εχουμε χασει το μετρο.
Μακραν οι καλυτερη πιστευω
κυρα Μαριαννα σ αγαπαω.
εισαι μερακλης τυπε... :S :S :Sτον εχω παιξει για τη παρτη της αμετρητες φορες. κριμα που σταματησε τις ταινιες
ηταν καλυτερη μελαχρινη τυπε...εκοβε 200 κιλα το ξανθοεισαι μερακλης τυπε... :S :S :S
να την πεταξεις στο ρινγκ με την αγαπημενη του πουτσα...θα φρακαρει το ρινγκ βεβαια..ηταν καλυτερη μελαχρινη τυπε...εκοβε 200 κιλα το ξανθο
οντως και εμενα περισσοτερο μου αρεσει μελαχρινη αλλά και το ξανθο ομως ειχε και την γοητεια της.Μακράν καλύτερη μελαχρινή από το ξανθό που είχε!
Τηλέφωνο της θες?? Το μόνο εύκολο...Ηταν που ηταν με το ξανθο μουναρα και με το μελαχρινο ομως δεν παει πισω.Αν γνωριζουμε κανενα τηλεφωνο ας μου στειλετε pm.
ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ εισαι θεομουνο.
Διαθετεις 3-3500 ευρώ;Ηταν που ηταν με το ξανθο μουναρα και με το μελαχρινο ομως δεν παει πισω.Αν γνωριζουμε κανενα τηλεφωνο ας μου στειλετε pm.
ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ εισαι θεομουνο.
Διαθετεις 3-3500 ευρώ;
εγω παντως το καλοκαιρι που την ειδα σα μοσχαρι ορθιο ηταν.
α και τα 3 ειναι πολυ λαστ γιαρ. Πολυ κατω απο χιλιαρικο ζηταει ο τσαντας.
τυποι για να το ξεκαθαρισουμε να μην υπαρξουν παρεξηγησεις...αυτα τα 500-600 τα δινετε εσεις η τα δινει αυτη?στα 500-600 θα ειναι , δεν θα θελει να πεσει κατω απο Τζουλια ....
τι 3-3500;; απευθυνεσαι σε σειχιδες; ισως τα πιανε τις καλες εποχες της και οχι Ελλαδα. τωρα υπολογιζω στα 500-600 οπως ειπαν κ οι συναδελφοι χωρις να γνωριζω με σιγουριαΔιαθετεις 3-3500 ευρώ;
τυποι για να το ξεκαθαρισουμε να μην υπαρξουν παρεξηγησεις...αυτα τα 500-600 τα δινετε εσεις η τα δινει αυτη?
τυποι για να το ξεκαθαρισουμε να μην υπαρξουν παρεξηγησεις...αυτα τα 500-600 τα δινετε εσεις η τα δινει αυτη?
Ωραια. Ακου λοιπον τι θα κανεις. Θα πας σε ολα τα gay bar στο γκαζι μεχρι να πετυχεις τον ΡΕΒΗ. Μολις τον βρεις αστον λιγο να στον ακουμπησει και μετα πες του το τηλ της Ντουβλη.παντως αν μου περισσεψουν για βιζιτα γι αυτη θα γυρεψω