lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ενα φιλμ που κυκλοφορουσε με τα παρελκομενα της τσοντας που γυρισε, το εχει κανεις σας; Αν ναι ας δωσει το λινκ
Τελικά πήρα τηλέφωνο !!!Δεν σου λέω όμως τι είπε!
Εσύ γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο ρε μάγκα γλυφοτζουράτε;Ντρέπεσαι;Χεστηκαμε αν δεν μας πεις ρε πιτσιρίκο,γιατί πιτσιρίκος είσαι με την συμπεριφορά που έχεις.
Πάντως μας πεις δεν μας πεις εγώ έχω κρατήσει ένα γλειφιτζούρι να σου δώσω για να μην σε πάρουν τα κλάματα...
Εσύ γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο ρε μάγκα γλυφοτζουράτε;Ντρέπεσαι;
Δηλαδή πιστεύεις ότι εάν τσακωθείτε λίγο θα αλλάξει γνώμη και θα σου δώσει τις πληροφορίες που έχει?
Δεν θέλει να πει και δικαίωμα του, το να χαλιέσαι εσύ δεν το καταλαβαίνω πως σε ωφελεί
Σου χρωστάει λεφτά;Καλησπέρα σας ψάχνω απεγνωσμένα την Ντούβλη . Αν έχει κάποιος τρόπο
Επικοινωνίας να στείλει pm
Σου χρωστάει λεφτά;
Γιατί τον ειρωνεύεσαι τον άνθρωπο;;;
Τι σου εκανε;;;
Μια βοήθεια ζήτησε για να ικανοποιήσει τις καυλες του και αμέσως οι έξυπνοι πετάχτηκαν να του δείξουν τον σωστό δρόμο.
Για να ψάχνει απεγνωσμένα μπορεί να του χρωστάει λεφτά.Εσύ τι ζόρι τραβάς;Γιατί τον ειρωνεύεσαι τον άνθρωπο;;;
Τι σου εκανε;;;
Μια βοήθεια ζήτησε για να ικανοποιήσει τις καυλες του και αμέσως οι έξυπνοι πετάχτηκαν να του δείξουν τον σωστό δρόμο.
Για να ψάχνει απεγνωσμένα μπορεί να του χρωστάει λεφτά.Εσύ τι ζόρι τραβάς;
Kωστάκη..........;;;;;;;;;;;;;;;1)Όταν θες να πεις την εξυπνάδα σου φρόντισε να είναι και λιγάκι σωστή. Να έχει κάποιο πάτημα και όχι να λες μαλακιες. (Άκου του χρωστάει λεφτά)
2)Γράψε καμία κριτική γιατί από ότι είδα είσαι στις μηδέν κριτικές. Όλο μέλι και από τηγανιτά τίποτα.
3)Και κυριότερο αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ. Ο άνθρωπος ζήτησε μια βοήθεια και εσύ αμέσως μα τον ειρωνευτεις. Αποδεικνύεις τι σοϊ άνθρωπος εισαι.
Αυτό θα πρέπει να το δουν οι διαχειριστές και κάτι τέτοιους τύπους να τους διαγράφουν. Γιατί μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν...
Kωστάκη..........;;;;;;;;;;;;;;;
Κάνε μου λιγάκι μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!
Nα γελάσω εδώ ή θα γράψεις και άλλες δακρύβρεχτες μαλακίες;Μέχρι να δω την επόμενη ειρωνική απάντηση σου σε καληνυχτό και σε αφήνω στην μίζερη και άχαρη ζωή σου,να ειρωνεύεσαι το κάθε post που κάνει ο οποίοσδηποτε συναγωνιστής!!!
Nα γελάσω εδώ ή θα γράψεις και άλλες δακρύβρεχτες μαλακίες;
Με μια τυρόπιτα νομίζω μπορείτε να την κλείσετε την Μαριάννα.
Με μια τυρόπιτα νομίζω μπορείτε να την κλείσετε την Μαριάννα.