Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 614K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ενα φιλμ που κυκλοφορουσε με τα παρελκομενα της τσοντας που γυρισε, το εχει κανεις σας; Αν ναι ας δωσει το λινκ

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Τελικά πήρα τηλέφωνο !!!Δεν σου λέω όμως τι είπε!

Χεστηκαμε αν δεν μας πεις ρε πιτσιρίκο,γιατί πιτσιρίκος είσαι με την συμπεριφορά που έχεις.
Πάντως μας πεις δεν μας πεις εγώ έχω κρατήσει ένα γλειφιτζούρι να σου δώσω για να μην σε πάρουν τα κλάματα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Χεστηκαμε αν δεν μας πεις ρε πιτσιρίκο,γιατί πιτσιρίκος είσαι με την συμπεριφορά που έχεις.
Πάντως μας πεις δεν μας πεις εγώ έχω κρατήσει ένα γλειφιτζούρι να σου δώσω για να μην σε πάρουν τα κλάματα...
Εσύ γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο ρε μάγκα γλυφοτζουράτε;Ντρέπεσαι;

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Εσύ γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο ρε μάγκα γλυφοτζουράτε;Ντρέπεσαι;

Αν θυμάσαι καλά (μαγκα) εγώ μόλις είδα το τηλέφωνο που ανέβηκε έκανα μια ερώτηση που ο καθένας θα είχε την απορία και περιμενα να μου απαντησουν σαν άνθρωποι ΣΟΒΑΡΟΙ που ανήκουν σε μια κοινότητα που έχει σκοπό να βοηθάει μέσω πληροφοριών ο ένας τον άλλον και όχι να τον ειρωνεύονται.Και εσύ τι έκανες;Αμέσως  έτρεξες να χλευάσεις και να ειρωνευτεις με την απάντηση που έδωσες. Γιατί να ήταν να πάρω και να ενημερώσω εγω, δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσω ποιος σηκώνει το τηλέφωνο.Θα το έγραφα για να λύσω τις απορίες των συναγωνιστών!!!
Αυτά είχα να πω και πραγματικά λυπάμαι γιατί πίστευα ότι υπάρχει αλληλεγγύη,αλλά που...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Δηλαδή πιστεύεις ότι εάν τσακωθείτε λίγο θα αλλάξει γνώμη και θα σου δώσει τις πληροφορίες που έχει?

Δεν θέλει να πει και δικαίωμα του, το να χαλιέσαι εσύ δεν το καταλαβαίνω πως σε ωφελεί

Ποιος σου είπε ότι θέλω να μου δώσει τις πληροφορίες που αποκόμισε στο τηλέφωνο που πήρε;;;
Διάβασε καλύτερα και μετά βγάλε συμπεράσματα γιατί λογοφερνουμε!!!

lawssok

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας  ψάχνω απεγνωσμένα την Ντούβλη . Αν έχει κάποιος τρόπο
Επικοινωνίας να στείλει pm

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Σου χρωστάει λεφτά;

Γιατί τον ειρωνεύεσαι τον άνθρωπο;;;
Τι σου εκανε;;;
Μια βοήθεια ζήτησε για να ικανοποιήσει τις καυλες του και αμέσως οι έξυπνοι πετάχτηκαν να του δείξουν τον σωστό δρόμο.

Lorry

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
1
Τι σου εκανε;;;
Μια βοήθεια ζήτησε για να ικανοποιήσει τις καυλες του και αμέσως οι έξυπνοι πετάχτηκαν να του δείξουν τον σωστό δρόμο.

σωστός. είμαι σχετικά παλιός στο φορουμ αλλά μόλις πρόσφατα έκανα λογαριασμό και έχω παρατηρήσει οτι πρώτα προσπαθουμε να κοροιδέψουμε τον άλλον όταν κάνει μία ερώτηση αντί να τον βοηθήσουμε. αν δεν ξέρουμε την απάντηση καλύτερα ειναι να μην λέμε τίποτα και καλό ειναι να αφήσουμε κάποιον άλλον να απαντήσει εφόσον ξέρει κατι παραπάνω. με το να πετάει ο καθένας την εξυπνάδα του δεν βοηθάμε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι σου εκανε;;;
Για να ψάχνει απεγνωσμένα μπορεί να του χρωστάει λεφτά.Εσύ τι ζόρι τραβάς;

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Για να ψάχνει απεγνωσμένα μπορεί να του χρωστάει λεφτά.Εσύ τι ζόρι τραβάς;

1)Όταν θες να πεις την εξυπνάδα σου φρόντισε να είναι και λιγάκι σωστή. Να έχει κάποιο πάτημα και όχι να λες μαλακιες. (Άκου του χρωστάει λεφτά)
2)Γράψε καμία κριτική γιατί από ότι είδα είσαι στις μηδέν κριτικές. Όλο μέλι και από τηγανιτά τίποτα.
3)Και κυριότερο αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ  ΕΙΣΑΙ. Ο άνθρωπος ζήτησε μια βοήθεια και εσύ αμέσως μα τον ειρωνευτεις. Αποδεικνύεις τι σοϊ άνθρωπος εισαι.

Αυτό θα πρέπει να το δουν οι διαχειριστές και κάτι τέτοιους τύπους να τους διαγράφουν. Γιατί μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
1)Όταν θες να πεις την εξυπνάδα σου φρόντισε να είναι και λιγάκι σωστή. Να έχει κάποιο πάτημα και όχι να λες μαλακιες. (Άκου του χρωστάει λεφτά)
2)Γράψε καμία κριτική γιατί από ότι είδα είσαι στις μηδέν κριτικές. Όλο μέλι και από τηγανιτά τίποτα.
3)Και κυριότερο αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ  ΕΙΣΑΙ. Ο άνθρωπος ζήτησε μια βοήθεια και εσύ αμέσως μα τον ειρωνευτεις. Αποδεικνύεις τι σοϊ άνθρωπος εισαι.

Αυτό θα πρέπει να το δουν οι διαχειριστές και κάτι τέτοιους τύπους να τους διαγράφουν. Γιατί μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν...
Kωστάκη..........;;;;;;;;;;;;;;;

Κάνε μου λιγάκι μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Kωστάκη..........;;;;;;;;;;;;;;;

Κάνε μου λιγάκι μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!

Θα μπορούσα να σου απαντήσω με διάφορους τρόπους και να σε κάνω να εκραγείς,αλλά δεν θα το κάνω γιατί το μόνο που θα καταφέρω είναι να πέσω στο δικό σου ποταπο επίπεδο. Σε ένα επίπεδο που σου έμαθαν και που δεν έκανες τίποτα στην άχαρη ζωή σου να το ξεπεράσεις και το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτό το ποταπο επίπεδο θα το μεταλαμπαδευσεις στους απογονούς σου. Φαντάσου θα βγουν και αλλοι σαν εσένα που δεν θα κανιυν και αυτοι τίποτα να το ξεπεράσουν.
Άλλωστε όλα αυτά αποδεικνύονται με τις απαντήσεις που δείχνεις σε και post.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Μέχρι να δω την επόμενη ειρωνική απάντηση σου σε καληνυχτό και σε αφήνω στην μίζερη και άχαρη ζωή σου,να ειρωνεύεσαι το κάθε post που κάνει ο οποίοσδηποτε συναγωνιστής!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μέχρι να δω την επόμενη ειρωνική απάντηση σου σε καληνυχτό και σε αφήνω στην μίζερη και άχαρη ζωή σου,να ειρωνεύεσαι το κάθε post που κάνει ο οποίοσδηποτε συναγωνιστής!!!
Nα γελάσω εδώ ή θα γράψεις και άλλες δακρύβρεχτες μαλακίες;

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Nα γελάσω εδώ ή θα γράψεις και άλλες δακρύβρεχτες μαλακίες;

Όχι μην γελάσεις ακόμα,αν και από ότι έχουμε όλοι εδώ μεσα καταλάβει εισαι μεγαλος καραγκιόζης και δεν θα μπορέσεις να κρατησεις τα γελια σου,με αποτέλεσμα να μας φέρεις και σε μας γέλια.
Άρα να που είσαι χρήσιμος. Να μας προκαλείς το γέλιο!!!
Συνέχισε...

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.563
Πόντοι
216
Με μια τυρόπιτα νομίζω μπορείτε να την κλείσετε την Μαριάννα.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ίσως μια κουροσφολιατοκρουασανοπιτα να είναι η πιο σίγουρη επιλογή για σίγουρα αποτελέσματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom