Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κοίτα,

πριν το γκουγκλ, αν κατοικουσα σε κανενα κλειστο χωριο κι εγω σαν αυτον θα ημουνα, διοτι δεν ξερω το ''πιστευω''.  :tooth:

τωρα, στ αρχιδια μας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άστο, μην ασχολεισαι, ολα τα πουστακια ιδια ειναι. πού να σου λεω άλλα κι άλλα...
ολα τα πουστακια ιδια ειστε λες;για αυτο ολοι σας λετε το κλασσικο οτι σας κωλοτριβονται;γιαυτο εχετε τοσο μεγαλη συμπαρασταση και τα λετε μεταξυ σας.μπραβο ετσι πρεπει.να στηριζετε η μια την αλλη. :fuck2:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια την καψατε την κοπελα αφηστε να την δουμε πρωτα παντως ειναι εξακριβωμενο μεχρι την περασμενη εβδομαδα ηταν στα παζαρια ποσα θα παρει.
ακουγεται οτι και η βερα λαμπρου ειναι ετοιμη να κρεμαστη στα περιπτερα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πραγματικά στεναχωριέμαι όταν αντιμετωπίζω στενοκεφαλιά από νέους (υποθέτω) ανθρώπους.
Δεν είμαι πούστης αλλά ας υποθέσουμε πως ήμουν. Φυσικά θα το ομολογούσα (όπως έχω αναφερθεί και σε όλες τις υπόλοιπες "εμπειρίες" μου, δεν τις ανεκάλυψε κάποιος ντέτεκτιβ!) σαν τον Κωστέτσο, παρά να το έκρυβα σαν κάποιους δήθεν "θεοσεβούμενους οικογενειάρχες".
Όποιον τον ενοχλεί ο Κωστέτσος δεν τον κάνει παρέα.

Εγώ τον κύριο αυτόν δεν τον γνωρίζω.
Γνωρίζω όμως από επαγγελματικές και κοινωνικές συναναστροφές, κάποιους ομοφιλόφιλους οι οποίοι, χωρίς να είναι προκλητικοί στο χώρο που δεν τους παίρνει (δεν τους χρειάζεται κι όλας, έχουν δικούς τους...), προσπαθούν ωστόσο, κοσμίως, να δηλώσουν την "ιδεταιρότητά" τους. Λοιπόν αυτοί δεν με ενοχλούν (αν μου την έπεφταν και "μου τον έπιαναν", άλλαζε το πράγμα!).
Με ενοχλούν αντιθέτως κάποιοι ανόητοι και φανατικοί "σεμνότυφοι" που κρίνουν τον άλλον από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και όχι από τη συνολική του προσωπικότητα.
Κι εμένα που πάω στις πουτάνες, ίσως να με αντιμετώπιζαν με την ίδια βδελυγμία, αλλά (φυσικά!) θα με ζήλευαν κι όλας!

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
ρε παιδια την καψατε την κοπελα αφηστε να την δουμε πρωτα παντως ειναι εξακριβωμενο μεχρι την περασμενη εβδομαδα ηταν στα παζαρια ποσα θα παρει.

Ηταν να μην γινει η αρχη ε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πραγματικά στεναχωριέμαι όταν αντιμετωπίζω στενοκεφαλιά από νέους (υποθέτω) ανθρώπους.
Δεν είμαι πούστης αλλά ας υποθέσουμε πως ήμουν. Φυσικά θα το ομολογούσα (όπως έχω αναφερθεί και σε όλες τις υπόλοιπες "εμπειρίες" μου, δεν τις ανεκάλυψε κάποιος ντέτεκτιβ!) σαν τον Κωστέτσο, παρά να το έκρυβα σαν κάποιους δήθεν "θεοσεβούμενους οικογενειάρχες".
Όποιον τον ενοχλεί ο Κωστέτσος δεν τον κάνει παρέα.

Εγώ τον κύριο αυτόν δεν τον γνωρίζω.
Γνωρίζω όμως από επαγγελματικές και κοινωνικές συναναστροφές, κάποιους ομοφιλόφιλους οι οποίοι, χωρίς να είναι προκλητικοί στο χώρο που δεν τους παίρνει (δεν τους χρειάζεται κι όλας, έχουν δικούς τους...), προσπαθούν ωστόσο, κοσμίως, να δηλώσουν την "ιδεταιρότητά" τους. Λοιπόν αυτοί δεν με ενοχλούν (αν μου την έπεφταν και "μου τον έπιαναν", άλλαζε το πράγμα!).
Με ενοχλούν αντιθέτως κάποιοι ανόητοι και φανατικοί "σεμνότυφοι" που κρίνουν τον άλλον από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και όχι από τη συνολική του προσωπικότητα.
Κι εμένα που πάω στις πουτάνες, ίσως να με αντιμετώπιζαν με την ίδια βδελυγμία, αλλά (φυσικά!) θα με ζήλευαν κι όλας!
καλα ολα αυτα,αλλα δεν ανοιγεις ενα θρεντ για τον κωστετσο,γιατι εδω τα παιδια το ανοιξαν για την ντουβλη;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
καλα ολα αυτα,αλλα δεν ανοιγεις ενα θρεντ για τον κωστετσο,γιατι εδω τα παιδια το ανοιξαν για την ντουβλη;

Aπό όσα έγραψα αυτό κατάλαβες ε;!

Νομίζω πως κάθε περεταίρω αντιπαράθεση στερείται νοήματος. Δεν έχουμε τρόπο να συνεννοηθούμε.

Κάποιος από τους δυό μας είναι μικρόνους...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
τελικα θα την βγαλουν στα περιπτερα να υσηχασουμε τη διαφημιζουν με διαφορους τροπους μεσα απο τα σαιτ ελεος.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παντως τραγουδαει ,καλυτερα απο τη Τζουλια!!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
το θεωρω σιγουρο γι αυτες τις 2!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αν εχει καποιος κατι με τη ντουβλαρα ας το ανεβαση ρε παιδια ειμαι φαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom