life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Παλι θα εχουμε ...σαμπανιεs??????????????η μαριαννα ειναι κοσμοπολιτισα τυπε
δεν κανει κατι φτηνο ποτε ;)
Αλκοολικοι θα καταντησουμε στο τελοs
Παλι θα εχουμε ...σαμπανιεs??????????????η μαριαννα ειναι κοσμοπολιτισα τυπε
δεν κανει κατι φτηνο ποτε ;)
Παλι θα εχουμε ...σαμπανιεs??????????????
Αλκοολικοι θα καταντησουμε στο τελοs
Σκοποs ειναι τα δουμε τωρα..............Οταν γινει η αποσυρση εμειs θα κοιταμε τα καινουργιαΕλατε τωρα,ολοι ξερουμε πως βγαζουν μεροκαματο τα κοριτσια.....Λετε εκει που πηγαινουν για "δουλεια" να μην τις εχουν τραβηξει με κρυφες καμερες? Απειρα βιντεο θα υπαρχουν και διαφορα κολπα,παρτουζες κλπ.Καποια στιγμη οταν θα εχουν αποσυρθει απο το σπορ οι κυριες αυτα θα αρχισουν να βγαινουν.
Εγώ δεν τη γάμαγα πάντως, ξηγημένα πράματα
η βαρβαρα απο δροσοπουλου που εχεις πληρωσει και 50ρικο να τη γαμησεις ειναι καλυτερη ε μαλακακο?Εγώ δεν τη γάμαγα πάντως, ξηγημένα πράματα
Ήμουν μικρός δεν ήξεραη βαρβαρα απο δροσοπουλου που εχεις πληρωσει και 50ρικο να τη γαμησεις ειναι καλυτερη ε μαλακακο?
ετσι ετσι...Ήμουν μικρός δεν ήξερα
Στο κρεβάτι βάζω και τον πούτσο σου στη φωτιά ότι είναι καλύτερη
κυκλοφορει καινουριο βιντεο με μαριανα ντουβλη.κατεβαστε το να το δουμε διοτι εσεις ξερετε απο σαιτ που κατεβαζουν τα βιντεακια
μουφα μαλλον τυπεΡε τσακάλια αλήθεια λέει ο τύπος; Γύρισε κι η δικιά μας ντατσό;
μουφα μαλλον τυπε
δεν ακουγεται κατι για την ντουβλαρα
τυπε βυζολαγνε, εισαι και καπουλολαγνος?Τύπε σου μιλάω ειλικρινά αν για τη Τζούλια τράβηξα x μαλακίες, για τη Μαριαννάρα θα τραβήξω 10x και λίγες λέω. Μες την γκάβλα είναι.
τυπε βυζολαγνε, εισαι και καπουλολαγνος?