Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
:tits2:

Συνημμένα

• mariana_douvli3.jpg
    mariana_douvli3.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 101
  • mariana_douvli5.jpg
    mariana_douvli5.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 99

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ακουγεται οτι η ντουβλη εχει ερθη σε συμφωνια να γυριση τσοντα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
ακουγεται οτι η ντουβλη εχει ερθη σε συμφωνια να γυριση τσοντα.

Δεν μας λυπάται;  :headbang: :headbang: :headbang:

Και καλά αυτή, μπορεί και να νομίζει πως είναι και ωραία. Αστυνομία καλού γούστου δεν υπάρχει;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν μας λυπάται;  :headbang: :headbang: :headbang:

Και καλά αυτή, μπορεί και να νομίζει πως είναι και ωραία. Αστυνομία καλού γούστου δεν υπάρχει;
καλο για σενα θα ειναι να μην υπαρξει ποτε τυπα μου. :s&m_1:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
καλο για σενα θα ειναι να μην υπαρξει ποτε τυπα μου. :s&m_1:

Με έχεις "φακελλωμένο" ως κακόγουστο;  :think: :think:

Για πες τα στοιχεία.

Υ.Γ. Δεν σκέφτηκα και να γίνω πρωταγωνιστής σε τσόντα σημειωτέον!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Με έχεις "φακελλωμένο" ως κακόγουστο;  :think: :think:

Για πες τα στοιχεία.

Υ.Γ. Δεν σκέφτηκα και να γίνω πρωταγωνιστής σε τσόντα σημειωτέον!
προσωπικα το να πας με τραβελι το θεωρω πολυ πιο κακογουστο απο το να γινεις πρωταγωνιστης σε τσοντα,που εκει θα βγαλεις και λεφτα,αντι να πληρωσεις.μην κρινεις λοιπον,για να μην κριθεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
προσωπικα το να πας με τραβελι το θεωρω πολυ πιο κακογουστο απο το να γινεις πρωταγωνιστης σε τσοντα,που εκει θα βγαλεις και λεφτα,αντι να πληρωσεις.μην κρινεις λοιπον,για να μην κριθεις.

Πέρα από το ότι το "τραβέλι", αν δεν το ήξερες τί ήταν, φαινόταν γυναικάρα που έκοβε ανάσες (και νομικά οι χειρουργημένες ΓΥΝΑΙΚΕΣ θεωρούνται και μπορούν και να παντρευτούν, πολλές το έχουν κάνει) και δεν ξεχώριζε με τίποτα, κι εσύ επίσης με κρίνεις! ;) ;)

Όσο για το άν δεχόμουν να γίνω πρωταγωνιστής σε τσόντα και να με πληρώσουν, εγώ το δεχόμουν, αν βρισκόνταν κανένας να με δεχθεί δεν ξέρω.
Αλλά θα μου πεις αφού δέχτηκαν τη Ντούβλη έχω κι εγώ ελπίδες...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ωραια ολα αυτα, που μαλιστα τα λεει καποιος που ΜΟΝΟ κρινει, αλλα στ αρχιδια μας..

γιατι ομως δε μας λες και ποιος εισαι βρε κουτο ? λες να ειναι τοσο σοκαριστικο ??  :P

εχουμε δει κι αλλα πουστακια, μη ντρεπεσαι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παντως τη ντουβλη δεν την εχω δει απο το βυζι και κατω, οπότε δεν εχω αποψη, αλλα της τα πεταγα μια-δυο φορες στα μουτρα με προτιμηση στα ματια για να τσουζει.. :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ωραια ολα αυτα, που μαλιστα τα λεει καποιος που ΜΟΝΟ κρινει, αλλα στ αρχιδια μας..

γιατι ομως δε μας λες και ποιος εισαι βρε κουτο ? λες να ειναι τοσο σοκαριστικο ??  :P

εχουμε δει κι αλλα πουστακια, μη ντρεπεσαι..
σε ποια;;ποιος τα εχασε για να τα βρεις εσυ βρε λουλουδι;εσυ απο πουστακια μαλον ξερεις καλα.ο κωστετσος εισαι ετσι;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Γλύτωσες! :grin: :grin: :grin:
Γιατί λες να μην δείχνει; :think: :think:
ε, θα εχει τους λογους της η κοπελα. εσυ αυτο που βλεπεις δεν το ραντιζεις ????  :)

υ.γ. το αλλο το πουστακι :P γιατι μας κωλοτριβεται ???? 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο κωστετσος εισαι ετσι;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεχρι απογευμα βαρια βαρια σε βλεπω μουταρισμενο απο την ατεγκτη ηγεσια του σαιτ αλλα κατα τα αλλα αυτη η ατακα θα μεινει ιστορικη.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
υ.γ. το αλλο το πουστακι γιατι μας κωλοτριβεται ???? 

Θεωρεί πως η Τζούλια τιγκαρισμένη στην κόκα κάνει το καλλίτερο γαμήσι στον κόσμο (κάποιον δυστυχισμένο που το αμφισβήτησε τον έκραξε, ως μη ειδήμονα στο σεξ!! :o :o ), θεωρεί ανωμαλία να πηδήσει κάποιος μια χειρουργημένη αγριομουνάρα 1.80  (αλλά αν του την έφερνα "στο πιάτο" θα έχυνε πριν της τον φορέσει) και γενικά αποπνέει μια λογική στην καλλίτερη περίπτωση 18χρονου και στην χειρότερη φανατικού του κατηχητικού, που όταν πάει στα μπουρδέλα φοβάται μήπως τον δει ο "πνευματικός" του να βγαίνει (δεν πιστεύω να είσαι εσύ ρε;!  :2funny: ) και του βάλει ποινή να γράψει το πιστεύω 100 φορές...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Θεωρεί πως η Τζούλια τιγκαρισμένη στην κόκα κάνει το καλλίτερο γαμήσι στον κόσμο (κάποιον δυστυχισμένο που το αμφισβήτησε τον έκραξε, ως μη ειδήμονα στο σεξ!! :o :o ), θεωρεί ανωμαλία να πηδήσει κάποιος μια χειρουργημένη αγριομουνάρα 1.80  (αλλά αν του την έφερνα "στο πιάτο" θα έχυνε πριν της τον φορέσει) και γενικά αποπνέει μια λογική στην καλλίτερη περίπτωση 18χρονου και στην χειρότερη φανατικού του κατηχητικού, που όταν πάει στα μπουρδέλα φοβάται μήπως τον δει ο "πνευματικός" του να βγαίνει (δεν πιστεύω να είσαι εσύ ρε;!  :2funny: ) και του βάλει ποινή να γράψει το πιστεύω 100 φορές...
κοίτα,

πριν το γκουγκλ, αν κατοικουσα σε κανενα κλειστο χωριο κι εγω σαν αυτον θα ημουνα, διοτι δεν ξερω το ''πιστευω''.  :tooth:

τωρα, στ αρχιδια μας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άστο, μην ασχολεισαι, ολα τα πουστακια ιδια ειναι. πού να σου λεω άλλα κι άλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom