Επισκέπτης
Μπραβο παιδες που υποστηριζεται τα κοριτσια απο τις κακοβουλες επιθεσεις.Βεβαια καλο ειναι η υποστηριξη αυτη να μην ειναι επιλεκτικη και να υποστηριζουμε ολα τα κοριτσια που εχουμε παρει και εχουμε περασει καλα.
Σωστός!!!! Καλη σου μερα φιλε μου!!!Αγαπητέ Βασίλη, αν κάνεις έναν κόπο να διαβάσεις την απάντησή μου προς τον Λάκη ελπίζω
να συμφωνήσεις. Σαφώς και συμφωνώ μαζί σου, όμως υπάρχουν μερικά νικς που συστηματικά
ψάχνουν ευκαιρίες για να συκοφαντούν συγκεκριμένες εργαζόμενες. Η κουβέντα ξεκίνησε
από κάποια υποτιμητικά σχόλια για την εμφάνιση της κοπέλας, στο παρόν νήμα από το εν λόγω
άτομο, και όλως τυχαίως διαπιστώθηκε, ότι πρόσφατα ο ίδιος, σε νήμα άλλης εργαζόμενης
έθαβε για άλλο λόγο ξανά τη Μαριαλένα (αναφερόμενος απαξιωτικά στα περί καταγωγής κλπ.)
Όταν λοιπόν αυτή η εμμονή του, τράβηξε την προσοχή τόσο σε εμένα όσο και σε άλλον συνάδελφο
(νομίζω ο Λουκάς ήταν), προκλήθηκε ο γνωστός προκλητικός, να μεταφέρει εδώ το σχόλιό του
για να το συζητήσουμε. Καταλαβαίνεις, ότι το ουσιαστικό ζήτημα, δεν είναι αν η Μαριαλένα
κατάγεται από τη Χονολουλού ή σουτάρει τη μπάλλα πιο δυνατά από τον Ρονάλντο, αλλά η συνειδητή
και εμμονική προσπάθεια συκοφαντίας, σε πρώτη ευκαιρία.
Επειδή γνωρίζεις την κοπέλα, όπως και εγώ και τόσοι άλλοι, ξέρεις πολύ καλά ότι τέτοιες
άδικες επιθέσεις αποσκοπούν αλλού, και γινονται εκ του πονηρού διότι η κοπέλα είναι πολύ σωστή
και άξια σε αυτό που κάνει. Βέβαια, ο συγκεκριμένος
χρήστης, καθώς φαίνεται, έχει και πολλά άλλα "αντικείμενα του πόθου" που βάζει στο στόχαστρο
θάβοντας και ρίχνοντας χολή, οπότε η Μαριαλένα είναι μια περίπτωση ανάμεσα στις άλλες.
Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Ελπίζω να συμφωνείς.
φίλτατε έχεις κάθε δικαίωμα να πεις την άποψη σου...Σε όποιο θρεντ, οποιασδήποτε κοπέλας και να μπεις κάποιος, υπάρχει η ίδια ψιλοεμετική εικόνα:
Αν βρεθεί κάποιος, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός,να διατυπώσει μία άποψη, διαφορετική από την κυρίαρχη ή την (επί)κρατούσα, βγαίνουν πλήθος άλλοι να αποδοκιμάσουν,να λοιδωρήσουν,να κοροϊδέψουν,να βρίσουν (αρκετές φορές)και από κάτω σαν επιδόρπιο,κάρδουλες,φιλάκια,λουλουδάκια,αρκουδάκια,λουκουμάκια και προσπάθεια αγιοποίησης της θιγόμενης.
Με τον τρόπο σας ακόμη και δίκιο να έχετε,δυστυχώς το χάνετε.
Συμφωνώ 100% μαζί σου... Αναρωτιέμαι μάλιστα, αν κάνανε το ίδιο και αν τους κράζανε (λέμε τώρα) την κοπέλα τους. Είμαι σίγουρος πως δε θα τους καιγότανε καρφι αν κάποιος π.χ έλεγε ότι δεν είναι τόσο ωραία η κοπέλα σου... Και τώρα γεμίζουνε με καρδούλες και λουλούδια το ποστ... Το καλό με το ξεκατίνιασμα είναι ένα όμως....Αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας σου και έτσι μπορείς να αξιολογείς καλύτερα τις κτητικές που κάνει κάποιος.Σε όποιο θρεντ, οποιασδήποτε κοπέλας και να μπεις κάποιος, υπάρχει η ίδια ψιλοεμετική εικόνα:
Αν βρεθεί κάποιος, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός,να διατυπώσει μία άποψη, διαφορετική από την κυρίαρχη ή την (επί)κρατούσα, βγαίνουν πλήθος άλλοι να αποδοκιμάσουν,να λοιδωρήσουν,να κοροϊδέψουν,να βρίσουν (αρκετές φορές)και από κάτω σαν επιδόρπιο,κάρδουλες,φιλάκια,λουλουδάκια,αρκουδάκια,λουκουμάκια και προσπάθεια αγιοποίησης της θιγόμενης.
Σε όποιο θρεντ, οποιασδήποτε κοπέλας και να μπεις κάποιος, υπάρχει η ίδια ψιλοεμετική εικόνα:
+1000000φίλτατε έχεις κάθε δικαίωμα να πεις την άποψη σου...
αλλά....
θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένη...
Σε όποιο θρεντ, οποιασδήποτε κοπέλας και να μπεις κάποιος, υπάρχει η ίδια ψιλοεμετική εικόνα:
Δεν έχεις δίκιο. Η "κυρίαρχη" άποψη που αναφέρεις, εδραιώνεται όχι από πορδές στον άνεμο και εικασίες,
αλλά μέσα από μαρτυρίες κανονικών χρηστών, οι οποίοι έκλεισαν ραντεβού σαν κύριοι, πήδηξαν σαν κύριοι, και πλήρωσαν
σαν κύριοι, και έπειτα ήρθαν να μας μεταφέρουν την άποψή τους. Αυτή η "άποψη" έχει έρεισμα, κύρος και μια βάση αξιοπιστίας. Όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρεις, συκοφαντούν και ρίχουν ανέξοδη χολή σε κοπέλες, χωρίς να έχουν προσωπική άποψη, ως τζάμπα μάγκες και εκ τους ασφαλούς, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο σαν τα οκτάχρονα που κάνουν τις ζαβολιές και τρέχουν να κρυφτούν.
Αυτοί λοιπόν οι κομπλεξικοί, δεν έχουν καμμία βαρύτητα στα λεγόμενά τους και συνεπώς δεν πρέπει να τους βάζεις στο
ίδιο τσουβάλι με ανθρώπους που δοκίμασαν και έχουν δικαίωμα να εκφέρουν την υπεύθυνη άποψή τους, για ό,τι τους άρεσε
ή ενδεχομένως ό,τι δεν τους άρεσε. Καταλαβαίνεις, υποθέτω, ότι καμμία κοπέλα δεν "αγιοποιείται" χωρίς
πρώτα να έχει κάνει και πολλά "θαύματα" στο κρεβάτι. Κανείς δεν αγιοποιεί τους τσαρλατάνους και τους ψευτοπροφήτες,
διότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια, και όλα κρίνονται στον αγώνα και όχι μέσα από θεωρίες και φούμαρα.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις την τεράστια διαφορά. Μόνο όποιος δοκιμάζει έχει δικαίωμα να εκφέρει γνώμη, όποιος δεν
δοκιμάζει και έχει αξίωση τάχα να "κρίνει" θάβοντας, καλό είναι να κάτσει στα αυγά του και να μιζεριάζει με την πάρτη του, όχι να ρίχνει λάσπη στις εργαζόμενες και να μανουριάζει με τους κανονικούς πελάτες που ενημερώνουν.
Καλησπέρα,
Πρέπει πραγαμτικά μερικοι άνθρωποι να μάθουν τρόπους.
Είναι δυνατόν ποτε να αποκαλείς ενα άνθρωπο σαβούρα ή οτι άλλο έχει πει ο τύπος.
Να σοβαρευτούμε λίγο αν δεν σου αρέσει κάτι φίλε μου μην αναλώνεις τον χρόνο σου μαζί του.
Γιατί δηλαδή εσένα σε ενδιαφερει η καταγωγή ή το πόσο όμορφη και άσχημη είναι η κοπέλα?
Αυτο είχα να πω.
Εγώ πάλι νομίζω οτι είμαι στο σωστό φόρουμ.νομιζω σε λαθος φορουμ εχεις μπει φιλε
σε φορουμ για μπουρδελα εισαι που ο αλλος παει και γραφει "της εσκισα την κωλοτρυπιδα και μετα μου καταπιε τα χυσια διχως αυριο"...
μηπως καλυτερα να τσεκαρεις κανενα φορουμ σαν αυτο ?
εχει και thread με κλασσικη μουσικη μεσα beethoven κτλπ
Δεν έχεις δίκιο. Η "κυρίαρχη" άποψη που αναφέρεις, εδραιώνεται όχι από πορδές στον άνεμο και εικασίες,
αλλά μέσα από μαρτυρίες κανονικών χρηστών, οι οποίοι έκλεισαν ραντεβού σαν κύριοι, πήδηξαν σαν κύριοι, και πλήρωσαν
σαν κύριοι, και έπειτα ήρθαν να μας μεταφέρουν την άποψή τους. Αυτή η "άποψη" έχει έρεισμα, κύρος και μια βάση αξιοπιστίας. Όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρεις, συκοφαντούν και ρίχουν ανέξοδη χολή σε κοπέλες, χωρίς να έχουν προσωπική άποψη, ως τζάμπα μάγκες και εκ τους ασφαλούς, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο σαν τα οκτάχρονα που κάνουν τις ζαβολιές και τρέχουν να κρυφτούν.
Αυτοί λοιπόν οι κομπλεξικοί, δεν έχουν καμμία βαρύτητα στα λεγόμενά τους και συνεπώς δεν πρέπει να τους βάζεις στο
ίδιο τσουβάλι με ανθρώπους που δοκίμασαν και έχουν δικαίωμα να εκφέρουν την υπεύθυνη άποψή τους, για ό,τι τους άρεσε
ή ενδεχομένως για ό,τι δεν τους άρεσε. Καταλαβαίνεις, υποθέτω, ότι καμμία κοπέλα δεν "αγιοποιείται" χωρίς
πρώτα να έχει κάνει και πολλά "θαύματα" στο κρεβάτι. Κανείς δεν αγιοποιεί τους τσαρλατάνους και τους ψευτοπροφήτες,
διότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια, και όλα κρίνονται στον αγώνα και όχι μέσα από θεωρίες και φούμαρα.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις την τεράστια διαφορά. Μόνο όποιος δοκιμάζει έχει δικαίωμα να εκφέρει γνώμη, όποιος δεν
δοκιμάζει και έχει αξίωση τάχα να "κρίνει" θάβοντας, καλό είναι να κάτσει στα αυγά του και να μιζεριάζει με την πάρτη του, όχι να ρίχνει λάσπη στις εργαζόμενες και να μανουριάζει με τους κανονικούς πελάτες που ενημερώνουν.
1]Υπάρχουν αξιόπιστα μέλη εδώ μέσα που μόνο ενημερώνονται και ενημερώνουν
2]Υπάρχουνε αξιόπιστα μέλη που ενημερώνουν ενημερώνονται και κάνουν και το χαβαλέ τους
3]Υπάρχουνε αξιόπιστα μέλη τα οποία δουλεύουνε για το συμφέρον....
από το νούμερο 3 και μετά η λίστα μπορεί να μεγαλώσει πάρα πολύ ...4] Υπάρχουνε μέλη που ενημερωνονται και κανουν απλα χαβαλε.
ναι απλα τα 3 πρωτα δεν με καλυπταν 100%από το νούμερο 3 και μετά η λίστα μπορεί να μεγαλώσει πάρα πολύ ...