Επισκέπτης
Η δίκη της Δευτέρας...
Η δίκη της Δευτέρας...
Θα μου επιτρεψεις βέβαια να παρατηρήσω...
Απουσιες παρατηρω
Δεν με καταλαβες. Οκ
Τα σεβη μου
Το να γράψω ότι κάποιος είναι από την Βουλγαρία ή την Ιταλία (ή και γω δεν ξέρω από που) δεν είναι συκοφαντία.
Εσύ λες ότι είναι Ελληνίδα. Σέβομαι την άποψή σου και ας μην συμφωνώ. Και δεν σου μιλάω με προσβλητικό τρόπο όπως κάνεις εσύ.
Εγώ σου λέω ότι η Marialena είναι Αλβανίδα και διαφωνούμε. Υπάρχει λόγος να με βρίζεις ?
Με την κοπέλα έχεις κάνει ραντεβού;
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.
Με την Marialena δεν έχω κάνει ραντεβού και ούτε θα κάνω. Και όχι γιατί είναι Αλβανίδα. Δεν με πειράζει αυτό.
Υπάρχουν και όμορφες Αλβανιδες. Δεν σου κρύβω ότι και γω έχω πάει με Αλβανίδα.
(το θέμα περί Αλβανίας το έθιξα γιατί δεν μου αρέσει αυτό το ΅gr΅ που έχει κοτσάρει στο νήμα. Είναι κοροϊδία, το ΅gr΅ πρέπει να βγει)
Δεν θα κάνω πότε ραντεβου με την Marialena γιατί δεν είμαι σαβουρογαμης.-
Με την Marialena δεν έχω κάνει ραντεβού και ούτε θα κάνω. Και όχι γιατί είναι Αλβανίδα. Δεν με πειράζει αυτό.
(το θέμα περί Αλβανίας το έθιξα γιατί δεν μου αρέσει αυτό το ΅gr΅ που έχει κοτσάρει στο νήμα. Είναι κοροϊδία, το ΅gr΅ πρέπει να βγει)
Καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε τόσο με το από που είναι η κοπέλα όσο για τις υπηρεσίες που προσφέρει.Η Μαριαλένα είναι απ΄τις πολύ καλές επαγγελματίες του χώρου χωρίς αμφισβήτηση.Προτείνω να το σταματήσουμε εδώ...Τόσο για εσάς όσο και για ένα δείγμα "Σεβασμού" ως προς την κοπέλα.
[...]
Ελα ρε δεν την ξερεις την απαντηση; Την πηρε φιλος του και του ειπε ειναι μπαζο μην πας ουτε εσυ. Γνωστη απαντηση απο πολλους! Το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι; Οτι ενω αυτη η απαντηση ητανε τοσο ευκολη για να μας "βγει απο πανω" Εκανε μιση ωρα να την σκεφτει....Τύπε σου λένε να το σταματήσεις αλλά εσύ το συνεχίζεις...
Μια απλή ερώτηση: αφού όπως λες δεν την έχεις συναντήσει πως ξέρεις ότι είναι (όπως επίσης λες) σαβούρα;
Ελα ρε δεν την ξερεις την απαντηση; Την πηρε φιλος του και του ειπε ειναι μπαζο μην πας ουτε εσυ. Γνωστη απαντηση απο πολλους! Το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι; Οτι ενω αυτη η απαντηση ητανε τοσο ευκολη για να μας "βγει απο πανω" Εκανε μιση ωρα να την σκεφτει....
Δες την πρώτα και αμα σου πέσει μέτα έλα να με βρεις. Βάλε την κωλάρα της στα 4 και μετά πες μου ότι δε θες να τη σκίσεις μέχρι να σου αδειάσουν τα αρχιδάκια σου από σπέρμα. Και από Παραγουάη να είναι εγω που αν η Μαριαλένα είναι σαβούρα είμαι ο μεγαλύτερος σαβουρογάμης της Ελλάδας δεν κουράζομαι να την πέρνω στα 4 και να μη μου πέφτει.Με την Marialena δεν έχω κάνει ραντεβού και ούτε θα κάνω. Και όχι γιατί είναι Αλβανίδα. Δεν με πειράζει αυτό.