Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Ποιος ειναι καλυτερος ποδοσφαιριστης στον πλανητη ο Μεσσι η ο Ροναλντινιο? :-* :-* :-* :-*
Μπροστά στη μπάλλα που παίζεις εσύ, όλοι οι άλλοι είναι γατάκια... :-*
Ποιος ειναι καλυτερος ποδοσφαιριστης στον πλανητη ο Μεσσι η ο Ροναλντινιο? :-* :-* :-* :-*
Μπροστά στη μπάλλα που παίζεις εσύ, όλοι οι άλλοι είναι γατάκια... :-*
οδοντιατρείον....τα δοντια του ροναλντινιο να ειχα και τιποτα στον κοσμο ρε πουστηη
αυτο μονοοοοοοο τι ζηταω γαμω
οδοντιατρείον....
με σκλαβωνεις....
ωραια πρεπει να εισαι σκλαβωμένη ...με σκλαβωνεις....
εγώ να μην δω την ένεση ....φοβαμαι φιλε
ουτε απεξω δεν περναω
αν με πονεσει εστω και λιγο δεν μιλαω σε ανθρωπο για 1 μηνα
εγώ να μην δω την ένεση ....
μωρέ κάτι παλικάρια...5 ρίχνουμε 10 κονομάμε .....
την ένεση αν την δω ...εφυγαααααααααααααααααααααααααναι φιλε ειμαι μεγαλος χεστης
γαμησε τα
οδοντιατρους κτλπ ουτε ζωγραφιστους
τα δοντια του ροναλντινιο να ειχα και τιποτα στον κοσμο ρε πουστηη
αυτο μονοοοοοοο τι ζηταω γαμω
Τυπε κατι ανεφερες για το gr σε αλλο νημα.Γτ δε το αναφερεις και εδω στο νημα της κοπελας για την οποια εκανες αναφορα;Εσύ θέλεις τα δόντια του Ronaldinho!
και η Marialena έχει τα πόδια του roberto carlos
κοίτα εδώ :
Εσύ θέλεις τα δόντια του Ronaldinho!
και η Marialena έχει τα πόδια του roberto carlos
κοίτα εδώ :
Τυπε κατι ανεφερες για το gr σε αλλο νημα.Γτ δε το αναφερεις και εδω στο νημα της κοπελας για την οποια εκανες αναφορα;
Τυπε οτι αφορα τη μαριαλενα στο νημα της μαριαλενας.Οτι αφορα τη χ στο νημα της χ.Αυτο θελησα να σου πω.Αυτά είχα γράψει στο νήμα της Άννα πιπινάκι :
"Τούτη εδώ γραφεί ότι λέγετε ΅Άννα πιπινάκι΅ και δεν έχει καμια μα καμια σχέση με πιπινακι. Μιλφακι έπρεπε να γράφει.
Αλλά μικρο το κακό. Ο άκρως ειρωνικός τίτλος είναι ο ΅Marialena gr΅ το gr δεν κολλάει πουθενά, όλοι ξέρουν ότι είναι από Αλβανία και αυτή κάνει το κορόιδο γράφει gr "
Αφού το θέλεις τα περνάω και εδώ, για εσένα αφού μου το ζητάς!
Τυπε οτι αφορα τη μαριαλενα στο νημα της μαριαλενας.Οτι αφορα τη χ στο νημα της χ.Αυτο θελησα να σου πω.
Αυτά είχα γράψει στο νήμα της Άννα πιπινάκι :
"Τούτη εδώ γραφεί ότι λέγετε ΅Άννα πιπινάκι΅ και δεν έχει καμια μα καμια σχέση με πιπινακι. Μιλφακι έπρεπε να γράφει.
Αλλά μικρο το κακό. Ο άκρως ειρωνικός τίτλος είναι ο ΅Marialena gr΅ το gr δεν κολλάει πουθενά, όλοι ξέρουν ότι είναι από Αλβανία και αυτή κάνει το κορόιδο γράφει gr "
Αφού το θέλεις τα περνάω και εδώ, για εσένα αφού μου το ζητάς!
Καμια φορα και σε υγρο που καιει τα κυτταρα του εγκεφαλου.θα σας συμβουλευω αν δν γαματε για τον οποιαδήποτε λογο να τον παιζετε!
Οταν μενει μεσα σας το σπερμα απο οτι φαινεται μεταμορφωνεται σε δηλητηριο.