gavliaris99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 138
- Πόντοι
- 281
Αντε μακάρι! Ανυπομονούμε!
Την Πέμπτη που την πέτυχα viber, μου είπε ότι θα είναι διαθέσιμη για ραντεβού σε ένα μήνα...Τελικά έχουμε κάτι νεότερο? ισχύει η επιστροφή?
Αλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
Αλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
Γυναικαρα ατελειωτη!!Αλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
Μεχρι 10 χυσιματα να το πας τυπε.η μιαμιση ώρα ειναι 130 ευρώ, ατελειωτα χυσίματα?
Μεχρι 10 χυσιματα να το πας τυπε.
Μην σου μεινει και στο χερι, και βρεθεις στην εσπρεσο με τιτλο "Την επνιξε με χυσια"
Συγγνωμη φίλε! Έχουν άλλοι σειρά. Εσύ έχεις ξανα πάει. Για κάτσε καλά μην φάμε τα μουστάκια μας τώρα!Ανυπομονω να τα αγγίξω μωρό μου!!!
η μιαμιση ώρα ειναι 130 ευρώ, ατελειωτα χυσίματα?
Αυτά είναι! !Αλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
:sm