Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Αλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
Αλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
μπομπαααααααααΑλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
Μεχρι 10 χυσιματα να το πας τυπε.
Μην σου μεινει και στο χερι, και βρεθεις στην εσπρεσο με τιτλο "Την επνιξε με χυσια"
Μην σου μεινει και στο χερι, και βρεθεις στην εσπρεσο με τιτλο "Την επνιξε με χυσια"
απίστευτη κουκλίτσα, ανυπομονω να σε συναντήσω .Αλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
Συμφωνώ μαζί σου παίκτη!...ΜΑΥΡΟ στις πλαστικουρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
το τηλεφωνο σου ακομα να μου το στειλεις σε πμ, εκτος αν παιζεις μπαλα με συγκεκριμενους πελατες..Αλλαξα τα βυζακια μου και την μυτουλα μου για να ειμαι πιο ομορφη για εσας (σας το ειχα υποσχεθει αλλωστε ;) )
Kι εγώ πιστευω ότι δεν το χρειαζόσουν μωράκι, καλυτερα να είσαι φυσική....όπως σε επλασε ο θεός! Μια χαρά καυλα ηταν το στηθος σου και η ρόγες σου τρελά καυλιαρικες!!!
Τι έχετε πάθει οι γυναίκες? Χαλάτε το σώμα σας με πλαστικές....βάζετε σιλικόνη στα βυζιά σας...ξυρίζετε τα αιδία σας (λες και η φύση σας έδωσε τριχούλες εκεί για να τις αφαιρείτε, οκ δεν λεω να είναι σαν κάτι τσόντες του 70 που ηταν σαν θάμνοι αλλά και το εντελώς ατριχο ειναι αφύσικο)...κόβετε μύτες, βάζετε κώλους.....Ημαρτον!!!
Αφήστε την φύση σας όπως είναι....κατί ξέρει!!
Έτσι σωστός!απλά εγώ έχω να προσθέσω ότι μερικές φορές το παρακανουν, και .'φορτωνουν' το σώμα τους με αποτέλεσμα αργότερα να τους δημιουργει προβλήματα.(Λόγο της δουλειας μου εχω δει πολλα)Δεν το λέω για Μαριαλενα,μια χαρά τις πάνε γιατί τα έχει βάλει σύμφωνα με το σωματοτυπο της και είναι τέλεια.Κι όμως φίλε μου james034 κάνεις λάθος. όλοι θέλουμε κάτι που δεν μας αρέσει επάνω μας να το αλλάξουμε. Κυρίως οι γυναίκες. όλες θέλουν να είναι πιο ωραίες από ό,τι είναι. Για ακρότητες θα συμφωνήσω μόνο μαζί σου. Σε Καμία γυναίκα δεν μπορεί κάποιος να της πει ότι είναι λάθος να προσέχει την εμφάνισή της και όσο αντέχει (οικονομικά) να αλλάζει ότι θεωρεί πως είναι "λάθος" επάνω της. Γυναίκα είναι! Και γυναίκες έχει πρότυπα και "ζηλεύει"
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά νομίζω ότι και μια καλή κουβέντα λείπει από το σχόλιό σου. Εντελώς φιλικά. Αλήθεια.
Είπα και πριν στον Τζέημς. Όχι στις ακρότητες. Δηλαδή στις καγκουριές. Ωραία η βελτίωση αλλα μην χαλάει και την αισθητική. Στην συγκεκριμένη όντως φαίνονται τέλεια επάνω της.Έτσι σωστός!απλά εγώ έχω να προσθέσω ότι μερικές φορές το παρακανουν, και .'φορτωνουν' το σώμα τους με αποτέλεσμα αργότερα να τους δημιουργει προβλήματα.(Λόγο της δουλειας μου εχω δει πολλα)
Είπα και πριν στον Τζέημς. Όχι στις ακρότητες. Δηλαδή στις καγκουριές. Ωραία η βελτίωση αλλα μην χαλάει και την αισθητική. Στην συγκεκριμένη όντως φαίνονται τέλεια επάνω της.