company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
Κλασική περίπτωση βλάβης
Όχι παληκαρι μου δεν το εχω πειράξει καθόλου και δεν εχει καμια βλάβη.Λειτουργει άψογα!Κλασική περίπτωση βλάβης
Οποτε μια χαρα το εδεσες το γλυκο και παντρεψες τις γευσεις ;) ;) ;) !!!! Υπηρξε ομως συνεργασια ??? ανταλλαζανε μπαλιες η κοπελες ;) ;) ;) ??? Ητανε μοιραζμενο το παιχνιδι ??? Η κραταγε περισσοτερες φορες την μπαλα η Μαριαλενα κι απλα μοιραζε μπαλιες στην Αγγελικη ??? Αιντε βρε Παναγιωταρε δωσε ινφος μην στα βγαζουμε με το τσιγκλελιΌχι παληκαρι μου δεν το εχω πειράξει καθόλου και δεν εχει καμια βλάβη.Λειτουργει άψογα!
Κατσε πιες τους χυμους σου φαε να καρδαμωσεις , και ξεκινασε να σεντονιασεις , διοτι αυτη η συνευρεση οχι απλα θελει σεντονι Champions Leage , αυτη η συνευρεση χωραει μονο σε σεντονι και πραγματικα το αναμενουμε με ανυπομονησια , πρωτη φορα καρτερω σεντονι τοσο πολυ , ορανωσου ξυσε μολυβια παρε στυλο και ξεκινα , το κοινο λαχταρα για καινουργια επεισοδια !!!!!Φιλε μου το ραντεβου ήταν κατι παραπάνω απο τέλειο.Τωρα κάθομαι στο αυτοκίνητο κανα 20λεπτο να συνέλθω και μετα να οδηγήσω.Οταν βρω χρονο θα γράψω λεπτομέρειες για τον παράδεισο!Να περνάτε καλα κύριοι!!!!!
Οποτε μια χαρα το εδεσες το γλυκο και παντρεψες τις γευσεις ;) ;) ;) !!!! Υπηρξε ομως συνεργασια ??? ανταλλαζανε μπαλιες η κοπελες ;) ;) ;) ??? Ητανε μοιραζμενο το παιχνιδι ??? Η κραταγε περισσοτερες φορες την μπαλα η Μαριαλενα κι απλα μοιραζε μπαλιες στην Αγγελικη ??? Αιντε βρε Παναγιωταρε δωσε ινφος μην στα βγαζουμε με το τσιγκλελι
ενταξει...νομιζω οτι μπορουμε να περιμενουμε....Καλημέρα σε ολο τον κόσμο και καλη Κυριακη να έχουμε.Για όποιον ενδιαφέρεται η κριτικη της συνάντηση περιμένει έγκριση και ανεβαίνει.Να περνάτε καλα!
αυτα βλέπω και εγώ και λέω αξίζει η αναμονή για το μαγικό νούμερο
Σιγα μην την βαλουνε παλιοπρομοτορα . Πρακτορα της Μαριαλενας !Καλημέρα σε ολο τον κόσμο και καλη Κυριακη να έχουμε.Για όποιον ενδιαφέρεται η κριτικη της συνάντηση περιμένει έγκριση και ανεβαίνει.Να περνάτε καλα!
Ας μην τη βάλουνε ποτε δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτερα.Ειπα αν θέλουν καποιοι να ενημερωθούν απλα να διαβάσουν.Το <<πράκτορα>> το εκλαμβάνω σαν Βρετανικό χιούμορ!Σιγα μην την βαλουνε παλιοπρομοτορα . Πρακτορα της Μαριαλενας !
Γεια σου Marialena.
Επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στείλω pm αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου το τηλεφωνό
σου να σε καλέσω.
Ευχαριστώ...