jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Το νικ σου εσενα μου θυμίζει πολύ το Τζιμπιτζιμπίδη για καποιο λόγο από τον Κάκαλο
kakalos rules
Το νικ σου εσενα μου θυμίζει πολύ το Τζιμπιτζιμπίδη για καποιο λόγο από τον Κάκαλο
Θα σας δειξω εγω
θα δειτε τι θα παθετε
Ρε σεις . μΙα πλακα καναμε στον Αλεξ κι εεσεις κοντευτετε να γυρισετε ταινια " λουφα και παραλλαγη Νο2 ". Το χεσαμε το θρεντ της μαριαλενας.Αυτός ειναι ο χλαπάτσας. Δεν μου άρεσε τόσο πολύ όσο ο Κάκαλος αλλά είχε γελιο.
Ρε σεις . μΙα πλακα καναμε στον Αλεξ κι εεσεις κοντευτετε να γυρισετε ταινια " λουφα και παραλλαγη Νο2 ". Το χεσαμε το θρεντ της μαριαλενας.
Βγηκε και 3 , 4 και τωρα παιζει να βγει και 6,κ 7 σαν τους Πειρατες της καραιβικης κιολας....
Γτ λες να μην της αρέσει ο Κάκαλος και να προτιμά τον Νταλλας?
Ρε σεις . μΙα πλακα καναμε στον Αλεξ κι εεσεις κοντευτετε να γυρισετε ταινια " λουφα και παραλλαγη Νο2 ". Το χεσαμε το θρεντ της μαριαλενας.
;)ετσι ετσι επαναφερετε την ταξη κυριε διαχειριστα του θρεντ
Ωπα !!!! Νατα και τα ντουετα απο Παναγιωτιδη μας !!!! Το πες και το ρειξες το τριπτυχο τελικα !!! Καλα αυτη που ειναι σκυμενη ειναι η Μαραιλενα η αλλη που ειν τα ανασκελα ξαπλωτη με τις βυζαρες ..... ποια ειν τουτη παλι ρε Παναγιωταρε :- :- :- ???!!!!!
Μαλλον αυτη...Ετσι εμαθα...Ωπα !!!! Νατα και τα ντουετα απο Παναγιωτιδη μας !!!! Το πες και το ρειξες το τριπτυχο τελικα !!! Καλα αυτη που ειναι σκυμενη ειναι η Μαραιλενα η αλλη που ειν τα ανασκελα ξαπλωτη με τις βυζαρες ..... ποια ειν τουτη παλι ρε Παναγιωταρε :- :- :- ???!!!!!
Ναι οντως αυτη ειναι ..... καλα εμαθες , την θυμαμαι διοτι και σε μενα οταν ειχε ερθει στο χοτελι, ειχε αυτη την κοκκινη γραμμη στα ματια ....Μαλλον αυτη...Ετσι εμαθα...
Ωπα !!!! Νατα και τα ντουετα απο Παναγιωτιδη μας !!!! Το πες και το ρειξες το τριπτυχο τελικα !!! Καλα αυτη που ειναι σκυμενη ειναι η Μαραιλενα η αλλη που ειν τα ανασκελα ξαπλωτη με τις βυζαρες ..... ποια ειν τουτη παλι ρε Παναγιωταρε :- :- :- ???!!!!!
Ισως...Νάγια ?
Καλημερα φιλε κ συνονοματε!απο οτι καταλαβαινω τιs πηρεs πακετο κ τιs δυο.εισαι πολυ τυχεροs,εγω δεν εχω καταφερει ακομα να εχω τα τηλ τουs.πεs μαs πωs τα περασεs;μπορουσεs να περπατησειs μετα;σε ποιο χωρο εχειs τραβηξει τη φωτο;
Φιλε μου το ραντεβου ήταν κατι παραπάνω απο τέλειο.Τωρα κάθομαι στο αυτοκίνητο κανα 20λεπτο να συνέλθω και μετα να οδηγήσω.Οταν βρω χρονο θα γράψω λεπτομέρειες για τον παράδεισο!Να περνάτε καλα κύριοι!!!!!Καλημερα φιλε κ συνονοματε!απο οτι καταλαβαινω τιs πηρεs πακετο κ τιs δυο.εισαι πολυ τυχεροs,εγω δεν εχω καταφερει ακομα να εχω τα τηλ τουs.πεs μαs πωs τα περασεs;μπορουσεs να περπατησειs μετα;σε ποιο χωρο εχειs τραβηξει τη φωτο;
Ελπιζουμε να μην εισαι οδηγος λεωφορειου φιλε...Να προσεχεις... ;)Φιλε μου το ραντεβου ήταν κατι παραπάνω απο τέλειο.Τωρα κάθομαι στο αυτοκίνητο κανα 20λεπτο να συνέλθω και μετα να οδηγήσω.Οταν βρω χρονο θα γράψω λεπτομέρειες για τον παράδεισο!Να περνάτε καλα κύριοι!!!!!
Ελπιζουμε να μην εισαι οδηγος λεωφορειου με πυρηνικά φιλε...Να προσεχεις... ;)
Ήταν η πρώτη φορά που άφησα το αμάξι και γύρισα σπίτι με λεωφορείο.Τωρα που εχω συνέλθει βλέπω στο γκαράζ παρκαρισμένο ενα.Δεν γνωρίζω πως έγινε αυτο γιατι δεν εχω ξανά οδηγήσει τέτοιο όχημα.Αν το ψάχνει κάποιος ας στείλει πμ!!!Ελπιζουμε να μην εισαι οδηγος λεωφορειου φιλε...Να προσεχεις... ;)