efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
Δεν πεθανε αυτος ακομα, ποσο εχει παει 70?χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ),
Την ιδια ηλικια εχεις κι εσυ πουτανοαγαπουλη μου?
Δεν πεθανε αυτος ακομα, ποσο εχει παει 70?χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ),
Γιουσουφακι μου εσυ ! ποσα ξερεις ποσα ξερειςΔεν πεθανε αυτος ακομα, ποσο εχει παει 70?
Την ιδια ηλικια εχεις κι εσυ πουτανοαγαπουλη μου?
Κοπελιά, ένα νούμερο pls. Είμαι καλό παιδί και με προσόντα. (ετσι μου λένε)
Κοπελιά, ένα νούμερο pls.
Να σου πω εγω φιλε μου. Απανταει σ αυτους που γραφουν τις λιγωτερες μαλακιες και δεν καυχιωνται για τον ξεσχισεξ που κανουν. Κάθε γυναικα ιεροδουλη, χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ), μετραισα ή οτιδήποτε άλλο πρωτα απ όλα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Οποιος δεν το καταλαβε να γυρισει στο χωριο του με τις κατσικες. Δεν εχει προσωπικο χαρακτήρα η τοποθετηση μου αλλα διαβαζω 3-4 σελιδες μαλακιες χωρις κανενα μα κανενα νοημα.
πόσο δίκιο έχεις φιλε..Πρέπει ή συμπεριφορά μας να είναι τουλάχιστον καλη..άλλο τι κάνουμε στο κρεβάτι άλλο πώς φερομαστε στις κοπελες..μεγαλη κουβέντα ειπες.Να σου πω εγω φιλε μου. Απανταει σ αυτους που γραφουν τις λιγωτερες μαλακιες και δεν καυχιωνται για τον ξεσχισεξ που κανουν. Κάθε γυναικα ιεροδουλη, χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ), μετραισα ή οτιδήποτε άλλο πρωτα απ όλα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Οποιος δεν το καταλαβε να γυρισει στο χωριο του με τις κατσικες. Δεν εχει προσωπικο χαρακτήρα η τοποθετηση μου αλλα διαβαζω 3-4 σελιδες μαλακιες χωρις κανενα μα κανενα νοημα.
Το καραγκιοζακι παλι καψουρευτηκε πουτανα αυτη ειναι και κακασχημη.
και με προσόντα. (ετσι μου λένε)
Εχει κινδυνους το επαγγελμαη ειρωνια είναι ότι παρακαλαμε μια κορασιδα για να της δωσουμε τα λεφτα μας... :S :S
ευτυχως υπαρχουν πολλες που να τα θελουν.
πόσο δίκιο έχεις φιλε..Πρέπει ή συμπεριφορά μας να είναι τουλάχιστον καλη..άλλο τι κάνουμε στο κρεβάτι άλλο πώς φερομαστε στις κοπελες..μεγαλη κουβέντα ειπες.
Να σου πω εγω φιλε μου. Απανταει σ αυτους που γραφουν τις λιγωτερες μαλακιες και δεν καυχιωνται για τον ξεσχισεξ που κανουν. Κάθε γυναικα ιεροδουλη, χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ), μετραισα ή οτιδήποτε άλλο π ρωτα απ όλα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Οποιος δεν το καταλαβε να γυρισει στο χωριο του με τις κατσικες. Δεν εχει προσωπικο χαρακτήρα η τοποθετηση μου αλλα διαβαζω 3-4 σελιδες μαλακιες χωρις κανενα μα κανενα νοημα.