NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Υγιαινετε !!!
χμ... αν αυτό είναι ρίαλ, γιατί δεν έχω ασχοληθεί?
κάτσε να βάλω στο ψυγείο υπενθύμιση
Υγιαινετε !!!
αν θες φωτογράφο, στείλε τηλ να κανονίσουμε, έχω και συστάσειςΑκούω τον μεγάλο φωτογράφο και την ανεβάζω.
αλλα ειπαμε διάλειμμα τωρα μεχρι την αλλη βδομαδα...
ναι γιατί χαθήκανε οι κώλοι και τα μουνια...δεν εχουμε τι να κανουμε και θα σε περιμενουμε!Ακούω τον μεγάλο φωτογράφο και την ανεβάζω.
Καλα να περασεις κουκλι.... Αχ αυτο το κωλαρακι σου.... Πολυ γουσταρω να στο παλι με την πρωτη ευκαιρια!!! φιλιαΑκούω τον μεγάλο φωτογράφο και την ανεβάζω.
Φίλε alpula ειναι πολυ prive το κορίτσι που δεν απαντάει ούτε στα pm.Βρε δεν που θα παρακαλάμε και τανες τώρα. Χαχαχαχαναι γιατί χαθήκανε οι κώλοι και τα μουνια...δεν εχουμε τι να κανουμε και θα σε περιμενουμε!
Γιά πες καμία από τίς πολλέςπολλα τα ευρα που ζητα η κυρια...
με 80, υπαρχουν πολλες που δινουν κωλαρακι και πολυ ομορφοτερες απο την μανταμ
Το μπου είναι μαγικό τύποι μου!
Αυτές που παρτουζιαζότανε με τους γκόμενούς τους κι οι άλλες που παίρνανε πίπες στις τουαλέτες του Όπους, του Ντυμπούκ και του Απλά Ελληνικά έγιναν περιζήτητες πουτάνες με λίγο σωστό προμόσιον και πολλούς λιγούρηδες να τις παρακαλάνε να τις πληρώσουν (ενίοτε ακριβά) για να τις γαμήσουν.
Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς αρμενίζουμε στραβά...
Αυτές που παρτουζιαζότανε με τους γκόμενούς τους κι οι άλλες που παίρνανε πίπες στις τουαλέτες του Όπους, του Ντυμπούκ και του Απλά Ελληνικά έγιναν περιζήτητες πουτάνες με λίγο σωστό προμόσιον και πολλούς λιγούρηδες να τις παρακαλάνε να τις πληρώσουν (ενίοτε ακριβά) για να τις γαμήσουν.
+1000Το μπου είναι μαγικό τύποι μου!
Γιά πες καμία από τίς πολλές
Απλά respect!!!!Το μπου είναι μαγικό τύποι μου!
Αν στην πει και μετά εσύ την πεις σε άλλον και στο τέλος κάποιος της βάλει την ιδέα να ανοίξει εδώ θρεντ για να γίνει διάσημη, τότε κι αυτή τα ίδια θα ζητάει.
Για να κάνω την αυτοκριτική μου την έχω κάνει κι εγώ κάποτε (προ ετών) αυτήν την μαλακία! Έβαλα ιδέες σε κάποια (φρέσκια τότε) πουτάνα πως η ταρίφα της (100 το δίωρο αρχικά) ήταν πολύ χαμηλή κι έτσι την διπλασίασε.
οι άλλες που παίρνανε πίπες στις τουαλέτες του Όπους, του Ντυμπούκ και του Απλά Ελληνικά
Σχεδόν καθημερινά ασχολούμαι με το site αυτό. Έγραψα την πρώτη μου κριτική το 2009 για την πασίγνωστη ΕΥΑ . Πραγματοποιώ σχεδόν μια συνάντηση τον μήνα με cg και προσπαθώ μέσα απο αυτό το site να ενημερωθώ σωστά ώστε να μην "πετάξω " τα χρήματα μου. Γνωρίζω οτι η κάθε κριτική είναι υποκειμενική . Δυστυχώς παρατηρώ τους τελευταίους μήνες να έχουν βγει μαχαίρια και χολές για πολλά απο τα κορίτσια που δεν εξυπηρετούν ή εξυπηρετούν συμφέροντα. Δεν λέω πάντα υπήρχαν αυτά, αλλα δυστυχώς σήμερα έχουν 1000πλασιαστεί.
Δεν με ενοχλεί ούτε το τρολάρισμα , ούτε οι απειλές , ούτε οι fake κριτικές διότι κάποιος που διαβάζει πίσω απο τις λέξεις σπάνια θα την πατήσει. Με ενοχλούν μονάχα δυο πράγματα
1. το κουκούλωμα μη υγιών cg
2. να μην "ανοίγουν" οι διαχειριστές χώρο για κριτικές . Πολλά απ τα κορίτσια ΔΕΝ έχουν προστεθεί στις κριτικές και έτσι όταν κάποιος επιθυμεί να προσθέσει μια "χάνετε" στο forum του κάθε κοριτσιού .
Ευχαριστώ όλους αυτούς που προσπαθούν να συνεισφέρουν γράφοντας κριτικές χωρίς προκαταλήψεις και συμφέροντα
κανόνας πρώτος ποτέ δέν λέμε σέ πουτανα ότι παίρνει λίγα. Καί δεύτερο εγώ Ρώτησα τό φίλο ποιό πάνω μήπως είναι κάποιες καινούργιες κοπέλες από αγγελίες πού κάνουν full πρόγραμμα μέ 80€ γιατί εγώ ξέρω μόνο μία.Αν στην πει και μετά εσύ την πεις σε άλλον και στο τέλος κάποιος της βάλει την ιδέα να ανοίξει εδώ θρεντ για να γίνει διάσημη, τότε κι αυτή τα ίδια θα ζητάει.
Για να κάνω την αυτοκριτική μου την έχω κάνει κι εγώ κάποτε (προ ετών) αυτήν την μαλακία! Έβαλα ιδέες σε κάποια (φρέσκια τότε) πουτάνα πως η ταρίφα της (100 το δίωρο αρχικά) ήταν πολύ χαμηλή κι έτσι την διπλασίασε.
Θα ομολογήσω πως είχα τα τυχερά μου από αυτό (ρομαντικά άκα κρεμπιέ και από τις δύο τρύπες, συχνά χωρίς χρήματα ενίοτε δε και στο σπίτι της, ούτε ξενοδοχείο δεν πλήρωνα ο καρμίρης!), αλλά δεν ήταν τα χρήματα ο κύριος λόγος. Ο κύριος λόγος ήταν για να αισθανθώ ανώτερος από τους υπόλοιπους.
Όταν βέβαια το διαλύσαμε τσακωθήκαμε για το ποιος χρωστούσε πιο πολλά στον άλλον...