Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
το ξέρω μαν....
Πες και αλλα δαλαι λαμα του (πληρωμενου) ερωτα. Κρεμομαστε από τα χειλη σου.
το ξέρω μαν....
φτανει για σημερα τυπε....τι νομιζες ετσι θα θα σας μαθαινουμε μπαλιτσα?Πες και αλλα δαλαι λαμα του (πληρωμενου) ερωτα. Κρεμομαστε από τα χειλη σου.
φτανει για σημερα τυπε....τι νομιζες ετσι θα θα σας μαθαινουμε μπαλιτσα?
οταν εχω ορεξη και σε "δω" να πυρφοριζεις εδω γυρω θα επανελθω ετσι ωστε να μπεις στον ισιο δρομο
εχω φωσφόριζε "μπιεμεξ-άκι" μανΕισαι μια οαση στην ερημο του μπου.κομ. Σε ευχαριστω που μου αφιερωσες λιγο από τον, σιγουρα πολυτιμο, χρονο σου. Οποτε θελήσω να "μαθω μπαλιτσα", σε εσενα θα απευθυνθω,να εισαι σιγουρος. Καληνύχτα και από το πεζοδρομιο.
Αν στην πει και μετά εσύ την πεις σε άλλον και στο τέλος κάποιος της βάλει την ιδέα να ανοίξει εδώ θρεντ για να γίνει διάσημη, τότε κι αυτή τα ίδια θα ζητάει.
Για να κάνω την αυτοκριτική μου την έχω κάνει κι εγώ κάποτε (προ ετών) αυτήν την μαλακία! Έβαλα ιδέες σε κάποια (φρέσκια τότε) πουτάνα πως η ταρίφα της (100 το δίωρο αρχικά) ήταν πολύ χαμηλή κι έτσι την διπλασίασε.
Θα ομολογήσω πως είχα τα τυχερά μου από αυτό (ρομαντικά άκα κρεμπιέ και από τις δύο τρύπες, συχνά χωρίς χρήματα ενίοτε δε και στο σπίτι της, ούτε ξενοδοχείο δεν πλήρωνα ο καρμίρης!), αλλά δεν ήταν τα χρήματα ο κύριος λόγος. Ο κύριος λόγος ήταν για να αισθανθώ ανώτερος από τους υπόλοιπους.
Όταν βέβαια το διαλύσαμε τσακωθήκαμε για το ποιος χρωστούσε πιο πολλά στον άλλον...
Δεν βαριέσαι, περσινά (4ετίας και βάλε, για να ακριβολογούμε) ξινά σταφύλια, κράτα το "καλό" κομμάτι της ιστορίας (όποιο είναι αυτό) και πέτα στην λήθη το "ξινό". Φιλικά στο λέω.
μας κανανε και εμας χωρο για κριτικη τωρα μπορεις να γραψεις παλι την κριτικη σου εκει MARIE32...
και οποιος αλλος θελει απο αυτους που εχουμε βρεθει απο κοντα φυσικα, γιατι αυτο που λεει ο μαριος ειναι πολυ σωστο εγω εχω περιπου 10 κριτικες χαμενες μεσα σε 870 απαντησεις και περιπου 60σελιδες. ψιλοι στα άχυρα δηλαδη
οποιος θελει για κριτικη εδω
και να αλλαξουμε και τις φωτο να βαλουμε καμια πιο αποκαλυπτικη εκει
Το δέχομαι, ειδικά από εσένα που ήσουν ο μόνος που με είχε συμβουλεύσει τότε σωστά.
Δηλαδή να μην είμαι σίγουρος για όσα μου λένε αν δεν έχω ακούσει και τις δύο απόψεις...
Eχει καρφώσει κανείς τον Κωστάκη;
Τον δικό μας ή της μαριαλενας?
Τον δικό μας ή της μαριαλενας?
Ναι, αλλά πριν είπες Κώστάκης, όχι Κώστας ;)Μαριαλένα και Κώστας δεν είναι το νήμα;
Η πλάκα είναι θειο οτι άλλος έφαγε την κλωτσιά κι άλλος έχει σημάδι στον κωκιγα. Δεν βαριέσαι. Μια ιδέα είναι όλα. Τώρα σουμεινε το καθρεφτάκι να το κοιτάς. Φτιστο φτιστο !!!Αν στην πει και μετά εσύ την πεις σε άλλον και στο τέλος κάποιος της βάλει την ιδέα να ανοίξει εδώ θρεντ για να γίνει διάσημη, τότε κι αυτή τα ίδια θα ζητάει.
Για να κάνω την αυτοκριτική μου την έχω κάνει κι εγώ κάποτε (προ ετών) αυτήν την μαλακία! Έβαλα ιδέες σε κάποια (φρέσκια τότε) πουτάνα πως η ταρίφα της (100 το δίωρο αρχικά) ήταν πολύ χαμηλή κι έτσι την διπλασίασε.
Θα ομολογήσω πως είχα τα τυχερά μου από αυτό (ρομαντικά άκα κρεμπιέ και από τις δύο τρύπες, συχνά χωρίς χρήματα ενίοτε δε και στο σπίτι της, ούτε ξενοδοχείο δεν πλήρωνα ο καρμίρης!), αλλά δεν ήταν τα χρήματα ο κύριος λόγος. Ο κύριος λόγος ήταν για να αισθανθώ ανώτερος από τους υπόλοιπους.
Όταν βέβαια το διαλύσαμε τσακωθήκαμε για το ποιος χρωστούσε πιο πολλά στον άλλον...
Ναι, αλλά πριν είπες Κώστάκης, όχι Κώστας ;)
Μεσα σε αυτη την βδομάδα που κάθομαι θα απαντήσω σε όσους περισσότερους μπορω