trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 216
Πως θα βρούμε το τηλ. της Μαριαλένας? Έχει κάποια αγγελία? Βάλτε κάποιο link άν υπάρχει.
αμαν ρε φιλε αμανΠως θα βρούμε το τηλ. της Μαριαλένας? Έχει κάποια αγγελία? Βάλτε κάποιο link άν υπάρχει.
Κανα νεο εχουμε απο την κοπελα?
Ουτε στο τηλ, ουτε στα PM απανταει!
Λετε να το σταματησε το σπορ?
χα,χα,χα.ξεμεινα.![]()
Απο τι κουκλα μου;ξεμεινα.![]()
Και εμεις τι κανουμε εδω Marialena.....? Οι φιλοι στα δυσκολα φαινονται..!!!!!!!!ξεμεινα.![]()
ξεμεινα.![]()
Έχετε χιούμορ.
Πολύ θετικό αυτό!
Με το συμπάθειο και με όλη την καλή διάθεση που ξέρεις ότι έχω, αυτή τη φωτό δεν έπρεπε να την ανεβάσεις, είσαι πολύ καλύτερη στη πραγματικότητα.
Αλλα τα μάτια του Λαγού...... και άλλα του καυλωμένου....Με το συμπάθειο και με όλη την καλή διάθεση που ξέρεις ότι έχω, αυτή τη φωτό δεν έπρεπε να την ανεβάσεις, είσαι πολύ καλύτερη στη πραγματικότητα.
Η αλλη πιθανοτητα ειναι να ησουν εσυ πολυ πιο καβλωμενος απο τωρα!![]()
Αν και εχω λιγους μηνες να την συναντησω καποιες από τις φωτό στο προφιλ της (οπως αυτη με το κωλαρακι, κα η αλλη στην ξαπλωστρα) μου ειναι πολυ πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Βεβαια αυτη εδω φαινεται λιγο πιο επαγγελματικηΠαίζει κι αυτό, αλλά αν παρατηρήσεις τα πόδια της και τον κώλο της (πιο τσουμπωτά) δεν έχουν καμία σχέση με τις θετικές περιγραφές όσων την συνάντησαν αλλά και με τις άλλες φωτό που η ίδια έχει ανεβάσει, που δεν είναι από χέρι επαγγελματία τραβηγμένες. Εκτός κι αν από τότε που την συνάντησα (προ 2μήνου), το έριξε στη μασαμπούκα, αν και δεν το πολυπιστεύω, μάλλον η φωτό δεν είναι (κατ' εμέ) πολύ κολακευτική. Αλλά για να μη μιλάμε με εικασίες, γιατί δεν την συναντάς κι εσύ, ώστε να τοποθετηθείς έχοντας ιδία αντίληψη του πράγματος;
Στειλε μηνυμα εδωΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ>?