efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
έχει ομορφύνει επικίνδυνα φίλε μου
Θα την ομορφαίνει η πολυ πουτσα μαλλον!
έχει ομορφύνει επικίνδυνα φίλε μου
Το μωρό έχει απίστευτη φωτογενεια, έπαθα κοκομπλοκο, σύντομα νέες φωτογραφίες
φιλε μου kosta1976 πιστεψέ με και λίγα έγραψα.....έχασα την μπάλα λέμε.....μας κατακαυλωσε ο panchal με την κριτικη.
...και οι διπλωμάτες χρυσή μου...και οι διπλωμάτες...
φιλε μου kosta1976 πιστεψέ με και λίγα έγραψα.....έχασα την μπάλα λέμε.....
για να θυμηθώ ποιος νταβατζάκος έγραφε με αμπελοφιλοσοφίες αλλά μετά από δέσιμο, τον έπιασε χέσιμο..
Κάτσε το θυμήθηκα...Άκη, εσύ?
Ποιος ειναι αυτός ? Ετσι να ενημερωνομαστε.
Η Ευγένια συνιστά συχνότατα τον πιο επιδέξιο οπορτουνισμό: Μόνο οι ευγενικοί άνθρωποι κατορθώνουν να κρατούν πάντοτε και συγχρόνως όλες τις πόρτες ανοιχτές! Παναγιώτης Κονδυλης , Έλληνας φιλόσοφος.
:-* :-* :-* :-* :-*
ΣΕ ρουμπωσε γραφεται με ωμεγα ή με ομικρον ?Ενώ εσύ ξεχειλίζεις ε???Ε ρε καλάμια!!!Μαγαζί η γωνία η Μαριαλένα!!!Με το σωστό PR και promotion ... 130 δάφνινες σελίδες και ένα σωρό άριστες κριτικές!!!
ΣΕ ρουμπωσε γραφεται με ωμεγα ή με ομικρον ?
και α, και ου, και δαπ νουδουφουκου...Η πουτανοκαψουρα γραφεται με ου και α τυπε?
Άγιε Βασίλη... και εγώ ήμουν καλό παιδάκι το 2015..... σε παρακαλώ στείλε μου και εμένα το τηλέφωνο της Μαριαλένας
ή τουλάχιστον κάνε την να ακούσει τις προσευχές μας στα pm που στέλνουμε.
Αμήν!
ΣΕ ρουμπωσε γραφεται με ωμεγα ή με ομικρον ?
Ελα ρε συ. Εχεις μυαλο και σκεπτεσαι ? Μονο πες μου. Εσυ εισαι γενοσημο του τουρκου ή ο τουρκος δικο σου ?Είπα κι εγώ...δεν θα απαντήσει αντ' αυτής???Next?
Ελα ρε συ. Εχεις μυαλο και σκεπτεσαι ? Μονο πες μου. Εσυ εισαι γενοσημο του τουρκου ή ο τουρκος δικο σου ?
Πού είναι;Άψογες οι νέες φωτογραφίες σου!!!! Κοριτσάρα από τις λίγες...
σε λιγο θα τις ποσταρει...περιμενε!!Πού είναι;
Πού είναι;