Επισκέπτης
Δεν αργησα τύπε, πλεον ειναι μονη της. Ειναι διαφορετικο.
αυτό πως μπορεί να γίνει¨??Η Μαριαλένα ειναι το δεύτερο ατομο μετα την Μαριαννα, που βλεπω να αλλαζει το νικνέιμ της χωρις να αλλαξει λογαριασμο.
Δεν εχω την παραμικρη ιδέα.αυτό πως μπορεί να γίνει¨??
από το αφεντικό... μάλλον??Δεν εχω την παραμικρη ιδέα.
Ολα γινονται στην Ελλαδα (μμμ)αυτό πως μπορεί να γίνει¨??
Η Ευγένια συνιστά συχνότατα τον πιο επιδέξιο οπορτουνισμό: Μόνο οι ευγενικοί άνθρωποι κατορθώνουν να κρατούν πάντοτε και συγχρόνως όλες τις πόρτες ανοιχτές! Παναγιώτης Κονδυλης , Έλληνας φιλόσοφος.
:-* :-* :-* :-* :-*
αυτό πως μπορεί να γίνει¨??
Not!! μην το λες δεν ισχύει πάντα
και οπως ελεγε και ο Κος Φέρμας "δώσε κώλο πάρε κώλο γνώρισες τον κόσμο όλο"
Η Ευγένια συνιστά συχνότατα τον πιο επιδέξιο οπορτουνισμό: Μόνο οι ευγενικοί άνθρωποι κατορθώνουν να κρατούν πάντοτε και συγχρόνως όλες τις πόρτες ανοιχτές! Παναγιώτης Κονδυλης , Έλληνας φιλόσοφος.
:-* :-* :-* :-* :-*
Το να παρακαλάς μια κοπέλα εκδιδομένη οποία και να είναι που την πληρώνεις καταντάει αυτόματος κατάντια του άντρα εκεί καταντήσαμε δύστυχος να πληρώνεις και να παρακαλάς για ένα τηλ εγώ ΔΕΝ το έκανα πότε και ούτε θα το κάνω....όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Να υποθέσω αγαπητέ sereno7 ότι δεν έχεις αντιληφθεί το νόημα της λέξης "χιούμορ"
αντε ρε αληθεια??το ιδιο ατομο ατομο μαλλον χειρίζεται και το προφιλ της ναγιας ;) ;)Επειδη αυτο αποκλειεται να το εχεις γραψει η ιδια ακομα κι αν καπου το εχεις ακουσει μαλλον καποιος αλλος χειριζεται τον λογαριασμο σου...
αντε ρε αληθεια??το ιδιο ατομο ατομο μαλλον χειρίζεται και το προφιλ της ναγιας ;) ;)
Για όσους έχουν τάση προς εμετό υπάρχει και το Primperan.Και χιουμοριστικο να ειναι το δημοσιο γλυψιμο σε πουτανα παλι εμετικο ειναι...