jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ελα πέστο....
Βιάγκρα....;;;;;
Ε;;;
Βιάγκρα....;;;;;
Ε;;;
Τρελάθηκαν οι παππούδες από την ορθοστασία μπροστά στα ατμ και βγάζουν χολή σ όλα τα νήματαjorge δεν γαμας γυναικες και εχεις βαλθει να γαμησεις ολα τα thread?
διακρινω επισης μεγαλη χαρα που νομίζεις οτι τον γαμας σε 4 θρεντ,σιγουρα δεν γαμας γυναικες για αυτο και η χαρα....
δεν υπερασπίστηκα κανένα ρε βλακέντιε,απλά τρώγεστε σε όλα τα thread,βρείτε ένα,καθήστε και τραβηξτε τις μουνότριχες ο ένας του άλλου!μην το γαμάτε σε όλα!Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος...
Ετρεξε ο Βλακούλας να υπερασπιστεί τον Σεφερλουζερ...
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις ορθογραφία και επίσης έχεις και τα δίκια σου....
Αλλά βέβαια με το που μου απευθύνεις τον λόγο συνειδητοποιώ ότι σε τρώει και σένα ο κώλος σου να σε γαμήσω....
Τρελάθηκαν οι παππούδες από την ορθοστασία μπροστά στα ατμ και βγάζουν χολή σ όλα τα νήματα
το λιγότερο φαιδρός!Πουστόγερε ρε σαπρόφυτο....
Ακου εκεί πουστρόγερε...
Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις....
Μεταξεταστέος.... Φύγε...
Να ´ρθει άλλος...
Αλλά τρέμουν τα δαχτυλάκια σου στο πληκτρολόγιο.... Παρ ´όλο που υγράνθηκε το κωλί σου μόλις είδες την ευκαιρία να μου μιλήσεις...
Καυλώνεις?
Παντός καιρού ο Κωστας λοιπονο κωστας αν καποιος θελει μπορει να με παρετε dp
και επισης ειναι ενεργητικος και σε αντρες και σε γυναικες...
Πολύ άγχος βλεπω καλη μου μηπως και δεν ειδαμε ολοι τον κωλο σουανεβασα μια φωτογραφια και χαθηκε αναμεσα στους τσακωμους και τις βρισιες σας την ξαναανεβαζω...
στα πλαισια της υγειας ρε τύπε!ωραια εγω θελω να δωσω 100 ευρω στην μανταμ και να χυσω ακαποτα μεσα στην μουναρα της γινετε?????
αφου λεει τελειωμα οπου επιθυμει ο καθε ενας!!!
Σωστός!στα πλαισια της υγειας ρε τύπε!
δεν εγραψε μπορειτε να αυτοκτονησετε οπως θελετε!