The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
Καλησπερα Μαριαλενα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
O καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα... :S
Εγω υπολογιζω 38,40.24 ειπε. αρα υπολογιζε 30
Παρακαλώ
Φιλική συμβουλή: επειδή ως ζευγάρι απευθύνεστε σε "ειδικό" κοινό, σκεφθείτε και την περίπτωση των πιο "παραδοσιακών" συναντήσεων (Μαριαλένα-πελάτης μόνο) με μικρότερη χρέωση.
ναι αλλα κι ο κωστας παιρνει τεφαρικι να τα λεμε αυταΜαριαλένα μην τον χάσεις τον Κώστα ρε σύ, να τον παντρευτείς να γίνεις μάνα των παιδιών του μην και χαθεί το είδος!
Ο τύπος είναι μεγάλη μορφή! Σκατοσπρώχτης, νταβατζής της γκόμενάς του και πιθανότατα και πούστης. Τεφαρίκι λέμε...
Πάντως δεν είναι σωστό να χαιρετάτε μόνο την Μαριαλένα.
Που πήγαν οι καλοί σας τρόποι;
Eαν είναι αυτός ο Κώστας να του πεις να αλλαξει ΄φαρμακο γιατι έχει κόψει πολύ και δεν έχει καθόλου όγκογια οποιον λεει οτι η φωτο ειναι ψετικη ο Kωστας ειναι οπως ακριβως τον βλεπετε... και με το αναλογο εργαλειο...
οι φωτογραφιες μας ειναι 100% real
Τωρα στηριζω Συριζα τύπε.Μην τον πειράζεις κι εσύ! Του φτάνει η καΐλα του που έφυγε ο Σαμαράς.
Τωρα στηριζω Συριζα τύπε.
γερασε ο γιατρος και δεν ξερει τι λεει μια χαρα εισαι μην δινεις σημασια ! το φουλ ειναι τα παντα ολα μεσα πρωκτικα γλυφοκωλια ακαποτα τσιμπουκια καραμελωμα αρχιδιων χυσιμο μαπα ποδολαγνεια facesitting
συγνωμη απο που να τα ξερω??? εχω δει καποιες τσοντες αλλα αυτες τις ιδιαιτεροτητες πρεπει να ρωτησεις για να τις μαθεις...
οπως και να εχει ευχαριστω πολυ...
οποτε κανω και εγω φουλ εκτος το αναλ
σημερα βρεθηκαμε με το πρωτο μας ραντεβου.... αυτος ο καλος κυριος με τραβηξε καποιες φωτογραφιες οποτε και θα ανεβασω σε λιγοοοοοο
Μην αργείς γιατί θέλω να κοιμηθώ , εχω πρωινό ξύπνημα.σημερα βρεθηκαμε με το πρωτο μας ραντεβου.... αυτος ο καλος κυριος με τραβηξε καποιες φωτογραφιες οποτε και θα ανεβασω σε λιγοοοοοο
ο Κώστας περίμενε στο αυτοκίνητο, έπαιρνε μάτι ή έκανε ''δροσιά'' στο κρεβάτι?σημερα βρεθηκαμε με το πρωτο μας ραντεβου.... αυτος ο καλος κυριος με τραβηξε καποιες φωτογραφιες οποτε και θα ανεβασω σε λιγοοοοοο
Ο κώλος δουλεμένος, μια χαρά!
Από βυζί έχουμε τίποτα;