ARIS TIMER
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 116
- Πόντοι
- 281
Διπλη διεισδηση Νομιζω η Μαριαλενα θα δωσει ρεστα!!!!!
Διπλη διεισδηση! :o
Διπλη διεισδηση Νομιζω η Μαριαλενα θα δωσει ρεστα!!!!!
Σιγά μην κωλωσει η λυσσαρα
Δίκιο έχεις τύπε,γι αυτό και οπωσδήποτε θα επαναλάβω την συνάντηση .Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες
Μαριαλενα μου πολλα παπουδια δεν εχουν υπνο αλλα καυλαντεςΚαληςπερα. Μην με καλείτε μετα τις 00:00 ωρα το βραδυ αυτες οι ωρες ειναι ακατάλληλες για οτιδήποτε.
Καληςπερα. Μην με καλείτε μετα τις 00:00 ωρα το βραδυ αυτες οι ωρες ειναι ακατάλληλες για οτιδήποτε.
Βαριεσαι να γραψεις κανονικη κριτικη στη θεση της ή εισαι αλλιωτικος από μας ?Καλημέρα και καλή βδομάδα!Να γράψω και εγώ την κριτική μου για την Marialena εφόσον την συνάντησα πρίν λίγες ημέρες.Επικοινωνία μέσω του profil της,έδωσα το τηλέφωνο μου και έλαβα θετική απάντηση.Ετσι συνάντηση στο γνωστό ξενοδοχείο κοντά στο σταθμό της Νεραντζιώτισας και η συνάντηση ήταν πολύ καλή,όπως αναφέρουν και οι περισσότεροι από μτους φίλους.Δροσερό κορίτσι,πολύ εκδηλωτικό,δέχεται πόνο και δίνει πόνο όσο επιθυμεί και επιθυμείς...μου είπε απλά"όταν δεν μου πούν τί θέλουν,δεν ξέρω έως πιό σημείο να φτάσω".Λογική τοποθέτηση.Λεπτομέρειες στο profil της για να βαθμολογήσω.Από την εμπειρία με την Marialena και όσο αφορά την επικοινωνία είναι καλά να έχουμε υπομονή και να της δώσουμε την ευκαιρία να προγραμματίσει και όλοι θα έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν.Μιάμιση ώρα,150+26 το ξενοδοχείο...Να περνάτε καλά
.Μέσος όρος: 8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο): 7
Εμφάνιση (σώμα): 8
Γενική συμπεριφορά: 9
Επικοινωνία: 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 9
Σχέση απόδοσης/τιμής: 8
Τι να γράψω γι αυτή την κοπέλα αλήθεια αναρωτιέμαι..... Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ότι καλύτερο και φρέσκο κυκλοφορεί. Τα λεφτά που δουλεύει τα τιμά.
Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που έχω να νιώσω έτσι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 17-11-2015
Διάρκεια συνάντησης 3 ώρες
Κόστος συνάντησης 270
Πόλη συνάντησης Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
Ακούγετε ότι πάει και σε σπίτια.....
ετσι ειναι φιλε? εισαι σιγουρος?Μέσος όρος: 8.3
[size=10pt][size=10pt]Εμφάνιση (πρόσωπο): 7
Εμφάνιση (σώμα): 8[/size][/size]
Γενική συμπεριφορά: 9
Επικοινωνία: 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 9
Σχέση απόδοσης/τιμής: 8
Τι να γράψω γι αυτή την κοπέλα αλήθεια αναρωτιέμαι..... Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ότι καλύτερο και φρέσκο κυκλοφορεί. Τα λεφτά που δουλεύει τα τιμά.
Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που έχω να νιώσω έτσι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 17-11-2015
Διάρκεια συνάντησης 3 ώρες
Κόστος συνάντησης 270
Πόλη συνάντησης Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!