Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Eπειδή είμαι της άποψης ότι το καλό πρέπει να το εξυμνούμε και να το επιβραβεύουμε έχω να σας πω ότι προ ημερών η Marialena τιμήθηκε από τον κουμπάρο μου με προτροπή δικη μου και όταν ρωτηθεί από εμένα πως πέρασε η απάντηση του ήταν '’ Μ…… το μωρό είναι απίστευτα ερωτικό το πήρα 1,5ωρα και το θέλω άλλη τόση….!!! πρώτη φορά στα χρονικά τελείωνα στο στοματικό και ένιωθα να παραλύω από την μέση και κάτω…’’ Τα συμπεράσματα δικά σας…… (Εγω προσωπικα δεν την εχω πάρει γιατι ειμαι πιστος στο στανταρακι - μωρακι μου..! )
κ. Ζ4 δεν χρειάζεται να εξυμνούμε κανένα κορίτσι. Τόσες κοπέλες κάνουν αυτή την "δουλειά". Άλλες ξεκινάνε με ενθουσιασμό και όρεξη αλλά μετά φουσκώνουν τα μυαλά τους και γίνονται χειρότερες, ενώ άλλες ξεκινάνε κομοδίνα αλλά με τις κριτικές και τα σχόλιά μας βελτιώνονται και γίνονται αστέρια.
Εγώ όμως έχω ακόμα την απορία που δήλωσα λίγο πιο πάνω και περιμένω κάποιος που έχει προσεγγίσει το ζευγάρι να μας πει πως κατάφερε να βρεθεί με την Μαριαλένα χωρίς τον Κώστα, όταν ο ίδιος ο Κώστας το αποκλείει στα SMS και ζητάει μόνο τριο ή τίποτα!