You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MaRiA_ Άννα-Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giannakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
καλησπερα απο χαλκιδικη...
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.457
- Πόντοι
- 736
Καλησπερα, η Κελλυ δουλευει ακομη μαζι σου?Καλό σαββατόβραδο σε όλους.... Όσοι με παίρνετε τηλέφωνο να ξέρετε ότι είμαι εκτός δουλειάς από Δευτέρα θα είμαι κοντά σας...!!!!
Καληνύχτα και από Δευτέρα θα έχετε νέες φωτογραφίες.!!!!
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Καλησπέρα..... δεν ξανά δουλεύει Κέλλυ έχει γίνει λαντζιέρα.... και δεν έχω καμία επαφή μαζί της...Καλησπερα, η Κελλυ δουλευει ακομη μαζι σου?
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.457
- Πόντοι
- 736
Λαντζιερα? Ωχχχ!! Το χασαμε και αυτο το κοριτσι!Καλησπέρα..... δεν ξανά δουλεύεις Κέλλυ έχει γίνει λαντζιέρα.... και δεν έχω καμία επαφή μαζί της...
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Είχε σταματήσει εδώ και χρόνια... Απλά είχε κάνει Κάποιες εξαιρέσεις μαζί μου... Μην αγχώνεσαι κάποια στιγμή θα γυρίσει...Λαντζιερα? Ωχχχ!! Το χασαμε και αυτο το κοριτσι!
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.457
- Πόντοι
- 736
Μακαρι! Την ειχα παρει στη Κασσανδρας που δουλευε και ειχα περασει καλα! Καποιο instagram,fb, καποιος τροπος επικοινωνιας με την κοπελα υπαρχει ? Σιγουρα θα με θυμαται! Ελπιζω να μην γυρισε στη πατριδα της!Είχε σταματήσει εδώ και χρόνια... Απλά είχε κάνει Κάποιες εξαιρέσεις μαζί μου... Μην αγχώνεσαι κάποια στιγμή θα γυρίσει...
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Δεν έχω καμία επαφή μαζί της δεν μπορώ να σε εύκοληνοΜακαρι! Την ειχα παρει στη Κασσανδρας που δουλευε και ειχα περασει καλα! Καποιο instagram,fb, καποιος τροπος επικοινωνιας με την κοπελα υπαρχει ? Σιγουρα θα με θυμαται! Ελπιζω να μην γυρισε στη πατριδα της!
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Καλό μεσημέρι σε όλους και καλή εβδομάδα.... από σήμερα είμαι κοντά σας... τελείωσε η άδεια πενταήμερη και όπως σας υποσχέθηκα...
Για νέο photo...
Για νέο photo...
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Συγνώμη μωρό μου δεν σε ξέχασα.. ξεχάστηκα να σου απαντήσω... ποδολαγνεία είναι μες στο πρόγραμμα δεν υπάρχει κάποια χρέωση απλά δεν το λέω στις πληροφορίες... όποιος ενδιαφέρεται ?... Ναι...Καλησπέρα, Άννα Μαρία Να ρωτήσω, ποδολαγνεία συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα ή δεν κάνεις; Βλέπω ότι δεν αναφέρεται.
Συνημμένα
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Θα σας γράψω στους μερικούς επειδή με παίρνει το τηλέφωνο και με ρωτάτε μερικές πληροφορίες...., για άτομα που δεν γνωρίζουμε...
Δουλεύω με ραντεβού πριν ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές Αθήνα-Πειραιά.... με ραντεβού..... κι αν ενδιαφέρεστε για ραντεβού Προτιμώ να με παίρνετε άμεσα τηλεφωνικά παρά στα μηνύματα γιατί αργούν να τα βλέπω και έτσι χάνεται ο χρόνος....
Δουλεύω με ραντεβού πριν ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές Αθήνα-Πειραιά.... με ραντεβού..... κι αν ενδιαφέρεστε για ραντεβού Προτιμώ να με παίρνετε άμεσα τηλεφωνικά παρά στα μηνύματα γιατί αργούν να τα βλέπω και έτσι χάνεται ο χρόνος....
giannis.9000
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2020
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Και εγώ χάρηκα πάρα πολύ που ξανά συνάντησα μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας μωρό μου..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό μεσημέρι στην όμορφη παρέα και καλή εβδομάδα..???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις