You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MaRiA_ Άννα-Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.729
- Πόντοι
- 7.636
Μάλλον μόνο από στούντιο οτι βρειςΈχει πουθενά κριτικές ως ανεξάρτητη;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Με τι όνομα εργαζόταν;Μάλλον μόνο από στούντιο οτι βρεις
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
το ιδιο εδω και πολλα χρονια...Με τι όνομα εργαζόταν;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Μια Μαρία μου βγάζει στο Κατεχάκη 8. Μάλλον περί εκείνης πρόκειται.το ιδιο εδω και πολλα χρονια...
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
οχι , σαν αννα μαρια θα την βρεις στις κριτικες των στουντιο της κων/λεως - φρατζη , για λιγο καιρο στην κασσανδρας και πολυ παλια στην σολωμου. Παντως μη δισταζεις, εαν σου αρεσει ο συγκεκριμενος σωματοτυπος, τα χρηματα σου δεν θα τα κλαψεις..Μια Μαρία μου βγάζει στο Κατεχάκη 8. Μάλλον περί εκείνης πρόκειται.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Έχει περάσει κι από μασατζίδικα δηλαδή; Τι έχει σαν σωματότυπος; Κανονικό σώμα μου φαίνεται από τις φωτό ότι έχει.οχι , σαν αννα μαρια θα την βρεις στις κριτικες των στουντιο της κων/λεως - φρατζη , για λιγο καιρο στην κασσανδρας και πολυ παλια στην σολωμου. Παντως μη δισταζεις, εαν σου αρεσει ο συγκεκριμενος σωματοτυπος, τα χρηματα σου δεν θα τα κλαψεις..
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.729
- Πόντοι
- 7.636
Σταθερό το όνομα της Άννα Μαρία δεν έχει αλλάξειΜε τι όνομα εργαζόταν;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Να κανω την παρεμβαση μου, η Αννα-Μαρια ειναι σαν το παλιο καλο κρασι.Έχει περάσει κι από μασατζίδικα δηλαδή; Τι έχει σαν σωματότυπος; Κανονικό σώμα μου φαίνεται από τις φωτό ότι έχει.
Θελω να επισημανω οτι μου εχει κανει την καλυτερη πιπα που μου εχουν κανει ποτέ.
Αννα-Μαρια καλη χρονια να εχεις γλυκια μου
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Καλημέρα μωρό μου... Χάρηκα και εγώ για τη γνωριμία μας... και ευχάριστη παρέα σου...!!!Εγώ συναντήθηκα σήμερα με την Μαρία..... Επικοινωνιακος άνθρωπος ευχάριστος τρομερή στην πίπα και στην συμμετοχή στον αγώνα
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Καλημέρα.... Καλή χρονιά σε όλους....
Σε ευχαριστώ όλους που μου στείλατε προσωπικά μηνύματα για τις ευχές σας Να είστε πάντα καλά...!!!!
Για μερικούς που μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε αν έχω δικό μου χώρο... επειδή βλέπω δεν διαβάζετε παρακάτω σχόλια.... δουλεύω ανεξάρτητη με συνάντηση Hotel... Σε διάφορες περιοχές... και τηλέφωνο επικοινωνίας είναι για άτομα που δεν γνωρίζω πώς να με βρουν.... 698 0252744...
Σε ευχαριστώ όλους που μου στείλατε προσωπικά μηνύματα για τις ευχές σας Να είστε πάντα καλά...!!!!
Για μερικούς που μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε αν έχω δικό μου χώρο... επειδή βλέπω δεν διαβάζετε παρακάτω σχόλια.... δουλεύω ανεξάρτητη με συνάντηση Hotel... Σε διάφορες περιοχές... και τηλέφωνο επικοινωνίας είναι για άτομα που δεν γνωρίζω πώς να με βρουν.... 698 0252744...
Καλημέρα και καλή χρονιά και Θεσσαλονίκη;Καλημέρα.... Καλή χρονιά σε όλους....
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Δυστυχώς μωρό μου όχι... είναι για Αθήνα και γύρω περιοχές..... για Θεσσαλονίκη μόνο όταν κατεβαίνω για διακοπές....Καλημέρα και καλή χρονιά και Θεσσαλονίκη;
stefanos_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2017
- Like
- 508
- Πόντοι
- 81
Το βιντεακι θυμίζει λιγακι bdsm??
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Το βίντεο έχει τραβεστί από το χώρο που δούλευαν τώρα δεν υπάρχειΤο βιντεακι θυμίζει λιγακι bdsm??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις